Şimdi Ara

CES 2012: Dev Bataryalı MOTOROLA DROID RAZR MAXX Tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CES kapsamında tanıtılan yeni bir model olmuş. Teknik özellikleri Droid Razr modeliyle tamamen aynı fakat bu telefonun ondan farkı bataryası. Tabii bir de bataryadan dolayı oluşan kalınlık ve ağırlık farkı. Droid Razr 7.1mm iken Maxx 9mm kalınlığında ve ağırlık olarak da 127 gramdan 145 grama çıkmış. 3300 mAh'lık inanılmaz bataryasıyla sonunda istenilen şarj seviyesine gelecek sanırım. 1290 dakika yani 21.5 saat konuşma süresi sunacak olan telefonun bekleme süresi ise çok fark yaratmadan 380 saatte kalmış. Kesintisiz video izleme süresi ise 16 saat ve 17 dakika olarak belirtilmiş. Fotoğraftaki telefon Verzion için üretiliş ama tamamen aynı cihaz Avrupa'ya da gelecekmiş.

CES 2012: Dev Bataryalı MOTOROLA DROID RAZR MAXX Tanıtıldı

Razr modelinde olduğu gibi 540x960 çözünürlüğünde 4.3" ekrana sahip Razr Maxx, 8 megapiksel arka ve 1.3 megapiksel ön kamerayla donatılmış. 1 GB Ram ve 16 GB dahili bellek sunan telefonun işlemcisi ise 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A9. GPU olarak PowerVR SGX540 kullanıyor. Android 2.3.5 Gingerbread ile gelecek telefon 4.0 güncellemesini de yakın zamanda alacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Ocak 2012; 17:21:20 >

• Haber için sağol. 3300mAh ile motorola ince hafif telefonlar için çıtayı yükseltmiş oldu.

Birde XT912den farkı abd GPS sistemi dışında, Rusya GLONASS desteği var.
  • Motorola çok güzel telefonlar üretiyor ama piyasası olmadığı için sönüp gidiyor, yazık oluyor.
  • Ağırlık neysede 9 mm ye 3300 mah batarya sığdırmaları güzel olmuş gerçekden
  • 3300mAh lik telefona 145gr çok hafif.
  • Su telefonu samsung yapaydı sayfalarca yorum olurdu ama motorola yapınca ilgi sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Su telefonu samsung yapaydı sayfalarca yorum olurdu ama motorola yapınca ilgi sıfır

bir teknoloji sever olarak yorumuna katiliyorum dostum reklam ve pazar kabiliyetinin onemi burda cikiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Droid Razr 1780 mAh bekleme süresi 304 saat
    Droid Razr Maxx 3300 mAh bekleme süresi 380 saat

Bekleme sürelerinde çok az fark var.Batarya kapasitesi 2 kat nerdeyse.Ayrıca yeni bir batarya teknolojisimi geliştirdiler. 3300 mAh batarya ve 4.3 inch ekran ve 8.99mm kalınlık. Galaxy SII ye 2500 ve 300 mAh harici batarya takılıyor telefon tank gibi oluyor 8.99m kalınlık iyimiş.Ama bekleme süresi 3300 mAh bataryaya rağmen niye bu kadar az onu anlayamadım Ayrıca telefon çok sert hatlara sahip tam bana hitap ediyor Ülkemize motorolanın böyle telefonları niye gelmez çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Su telefonu samsung yapaydı sayfalarca yorum olurdu ama motorola yapınca ilgi sıfır

Motorola nın Türkiyeye ilgisizliğinden olabilir mi ? Ülkemizde satışı olmayacak bir telefona ilgide olmaması doğal.
  • google motorola yı almamış mıydı?

neden samsung ile telefon üretiyor?

ve nexus 4.0 ile satışa sunulmuşken maxx 2.3 ile geliyor. tamamını almadılar heralde firmanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

google motorola yı almamış mıydı?

neden samsung ile telefon üretiyor?

ve nexus 4.0 ile satışa sunulmuşken maxx 2.3 ile geliyor. tamamını almadılar heralde firmanın.

Benim bilidğim motorolanın smartphone bölümünü almışlardı, belki bu telefon google almadan önce yapılmıstır şimdi piyasaya sürüyorlardır, google la ortam cıkacak telefonlar yakındır
    Gelelim bu sanat şaheseri telefona, dizayn 10numara içim gidiyor şu telefonu görünce, türkiyeye gelmiyeceği belli saolsun zamanında uzanlar bir güzel dolandırdı bize ön yargılı bakıyorlar, umarım yurtdışında alıp getirtebilirim...

• uzun pil ömründe açılışı motorola yaptı devamı gelir artık
    elveda her gün sarj olan telefonlar
  • http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-MAXX-by-MOTOROLA-US-EN#anchor

3300 maH piliyle 1 değil, 2 adım önde bu model. Umarım Türkiye'ye de gelir. 1500-2000 TL arası bir fiyattan peynir ekmek gibi satabilir
  • valla ya sürekli kullanımda s2 6 saat ve 8 saat arası gidiyo.şöyle full kullanımda 1 gun giden telefon gelsin harika olur.sadece aramada 5 gun gitse offf
  • Şu an telefonumdan gayet memnunum. Uzun süredir çıkan telefonlar da hiç ilgimi çekmiyordu ama bu telefon kendi telefonuma olan sevgimi yok etti. Yeni yıla kadar telefon almam diyordum ama yaza sanırım bundan getirtirim bir tane.
  • motorola turkiye facebook sayfasinda razr modelinin yakinda turkiyeye gelecegi seklinde bir bilgi verilmis bilgisi olan var mi ve ne zaman gelir acaba. atrix gibi bir fiyat politikasi guderlerse kesinlikle piyasiyi silip supurecek bir telefon olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.