Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.787
Cevap
745
Favori
1.016.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annelütfen'de Dev Eko paketi 35,98 TL. 40 TL üstü kargo bedava. İki tane alırsan kargo bedava ve 72 TL oluyor.
    Markapon'da 69 TL ve kargo bedava. Bu durumda Markapon daha iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhm

Annelütfen'de Dev Eko paketi 35,98 TL. 40 TL üstü kargo bedava. İki tane alırsan kargo bedava ve 72 TL oluyor.
    Markapon'da 69 TL ve kargo bedava. Bu durumda Markapon daha iyi fiyat.

3 tane al 108 lira yapar TATİL20 kodunu gir 88 liraya gelir
  • PRİMA Ceşitleri hakkında bilgi sahibi arkadaşlar hangisi daha yugun ve kaliteli yorumlarınızı bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanasrav

quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

quote:

Orijinalden alıntı: MySun

tam konusu değil ama HB den molfix 4 aldım dev ekonomi, adı molfix kendisi farklı bir ürün geldi. çakma sanırım anlamadım iade edeceğim bilen gören yoksa bu paketi hiç.

benim sipariş verdiğim ve marketlerde olan bu.
    link

bana gelen bu

Bence paket yenilenmiş. Bilgilere baksana paketteki firma ismi vs. Olmadi bi de tel no vardir orayi ara sor.

çakma olsa çakmasını yapan ambalajın da çakmasını yapardı :)

bugün markette gördüm yeni paketmiş bu sıkıntı yok yani bulunduğum ilçe küçük geriden geliyor biraz

• Annelütfen de PRİMA Bebek Bezi Premium Care 21,49 olmuş. 5 paket alırsanız kodlarla paket fiyatı 17,69'a geliyor.
    TATIL20 ve ILK20 kodları aktif.

(Avantajix üzerinden giderseniz %6 para iadesi var. En son annelütfen alışverişim reddedilmiş ama yinede deneyin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Annelütfen de PRİMA Bebek Bezi Premium Care 21,49 olmuş. 5 paket alırsanız kodlarla paket fiyatı 17,69'a geliyor.

(Avantajix üzerinden giderseniz %6 para iadesi var. En son annelütfen alışverişim reddedilmiş ama yinede deneyin)

arkadaşlar avantajıx annelütfen onaylamıyorlar lütfen herkes mail atsın annelutfene avantajıx puanlarını onaylasın diye.ben mesaj attım bir daha alışveriş yapmıyacagım diye sizden ricam herkes mail atarsa onaylarlar diye dşuynuyorum.
  • izmit çağrı markette pampers prima premium care 21,95 ve 2 tl hediye puanla 19,95e geliyor. tek paket düşünenlere fiyat iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

quote:

Annelütfen de PRİMA Bebek Bezi Premium Care 21,49 olmuş. 5 paket alırsanız kodlarla paket fiyatı 17,69'a geliyor.

arkadaşlar avantajıx annelütfen onaylamıyorlar lütfen herkes mail atsın annelutfene avantajıx puanlarını onaylasın diye.ben mesaj attım bir daha alışveriş yapmıyacagım diye sizden ricam herkes mail atarsa onaylarlar diye dşuynuyorum.

Farkettim bende...Avantajix üstünden alıyoruz.Ama bu işi avantajixin çözmesi gerekmezmi ?

• Arkadaşlar dün İçerenköy Carrefour a uğradım.

Prima Aktif
    3,4,4+ ve 5 numaralar için özel koli üretmişler. 3 numarayı hatırlamıyorum ama 4+ içinde 90 tane var. 5 numaranın içinde de 81 tane var. Paketlerin hepsi aynı fiyat 40,90 TL

3 lü prima ıslak mendiller 7,90 TL

Dalin 3 lü paket te de indirim vardı. Aynı şekilde Aptamil bebek mamalarındada. Ve kıyafetlerdede.

Babyhope bebek arabası (ben kullanıyorum 10 numaradır) 109 TL

Babyhope bastonlar 69 TL

Ayrıca 34 TL ye 3 tekerlekli bisikler var.

• arkadaşlar bu elemanlar benim gibi aptamil kullananlara güzel bi kampanya yapmışlar..
    AMa sanki bu konu sadece bezmiş gibi kimse görmemiş
    7.9 dan 4 lü 500 ml aptamil satmışlar kaçırmışız..Bu siteyide takip edelim.Biz göremezsek siz görün bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

quote:

Farkettim bende...Avantajix üstünden alıyoruz.Ama bu işi avantajixin çözmesi gerekmezmi ?

ben her iki siteyede mesaj attım madem 3 kağıt var bu işte çözssunler kendi aralarında,ama bence annelutfen onaylamıyor.

• quote:

arkadaşlar bu elemanlar benim gibi aptamil kullananlara güzel bi kampanya yapmışlar..
    AMa sanki bu konu sadece bezmiş gibi kimse görmemiş
    7.9 dan 4 lü 500 ml aptamil satmışlar kaçırmışız..Bu siteyide takip edelim.Biz göremezsek siz görün bari..

Pre aptamil yok mu ? Ben göremedim?

• Bakmadım sitenin benle bir alakası yok..
  • Hello baby bostancıdan 25% indirim yapmışlar, premium care 1 numarayı 20,90 a aldım.
  • Selamlar Arkadaşlar,

Kilerlerde Prima Dev Ekonomi Paketleri: 30,90 TL
    Kipalarda Prima Dev Ekonomi Paketleri : 31,90 TL

Silivri'de ROTA Marketler Var. Prima Jumbolar 4+ için Yazıyorum 52'li 21,90 TL

3 Market İçin Rota 42 Kuruş Kiler ve Kipa 45 Kuruş Adet Fiyatları...
  • quote:

Bakmadım sitenin benle bir alakası yok..

Ben de siteniz sizle bir alakası var demedim ki zaten. Sordum sadece.
  • Arkadaşlar kendi sorumu kendim cevaplayım etrafında karfur olanlarda faydalansın...2.25 tl 500 ml lik aptamil...3 alana da 1 bedava.Fiyat bedava gibi koşun alacaklar kaçırmasın
  • quote:

ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. elimde 20 paket bez olduğundan daha da stok yapmasam daha iyi olur
  • e bebek te world card 23 nisan kampanyası(100 tl ye 23tl wp) ile ve prima premium careler ikili alımda ikincisi 15 tl kampanyası ile alındığında paketler 16.6 TL ye geliyor. Nasıl fiyat uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

e bebek te world card 23 nisan kampanyası(100 tl ye 23tl wp) ile ve prima premium careler ikili alımda ikincisi 15 tl kampanyası ile alındığında paketler 16.6 TL ye geliyor. Nasıl fiyat uygun mu?

Önce kredi kartı numarası ile mesaj göndermek sanırım değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.