Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (1509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
340.364
Cevap
1.210
Favori
11.166.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Giriş
  • Elinde Sporcum indirim çeki olan pm atsın.
    oguz1297
    blnmynx
    biohard35
    Riks Budur
    Ozan23
    goccukgurbaa
    frankzhehe
    exhaustiveresearcher
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect_circle

fikirmetre kodu tanesi 7 tl. (10 lira için 7 demeyin +20 davetten 30 eder)

ödeme misli.com

güncel

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

fikirmetre çek veriyor mu arkadaşlar telefon numara mı boşa harcamayayım

+1

evet veriyor

edit hemen kullanılırsa demeyi unutmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo90 -- 26 Haziran 2012; 20:42:31 >

tanesi 5TL 'den nakit alınır

tekli çoklu farketmez

Orijinalden alıntı: clasnick

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

fikirmetre çek veriyor mu arkadaşlar telefon numara mı boşa harcamayayım

+1

evet veriyor

+1
  • fikirmetreye aynı numarayla 3 mail kaydettim 3 ünüde kabul etti.anketleri 2 mail adresiylede doldurdum 2 sininde sonunda sonu tıklayınca bu tel kayıtlı dedi.3. Yü denemedim ne kod geldi ne birşey bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sporena 25 tL... 50tLaltlimitli.... 2 tL

daybuyday 20 tL hesap.. 12 tL

1v1y de 20 tL çek.... 75tL.altlimitli ... 2 tL

markafoni 10 tL...+ kargo çeki 35tL.altlimitli.. 4 tL

gittigidiyor %5 indirim çeki... 4 tL

daybuyday 50 tl hesap.... 30 tL k.kartı ile ödersiniz bu fiyatı

daybuyday 20 tL hesap... ücretsiz... 50tl.altlimitli

Orijinalden alıntı: DHinferno

fikirmetreye aynı numarayla 3 mail kaydettim 3 ünüde kabul etti.anketleri 2 mail adresiylede doldurdum 2 sininde sonunda sonu tıklayınca bu tel kayıtlı dedi.3. Yü denemedim ne kod geldi ne birşey bu konuda bilgisi olan var mı?

TEK BİLDİĞİM NUMARAN YANDI. GEÇMİŞ OLSUN

Orijinalden alıntı: catamaranoo

quote:

fikirmetreye aynı numarayla 3 mail kaydettim 3 ünüde kabul etti.anketleri 2 mail adresiylede doldurdum 2 sininde sonunda sonu tıklayınca bu tel kayıtlı dedi.3. Yü denemedim ne kod geldi ne birşey bu konuda bilgisi olan var mı?

bence de. farklı numara ile kayıt yapın yoksa kabul etmiyor. en sonunda cep tel kayıtlı diyor

Orijinalden alıntı: catamaranoo

quote:

numara konusunda hiç sıkıntı yokta uğraştığıma yanarım.hakeden bulur misali uyanıklar baştan demiyorlar numara kayıtlı diye anketleri tamamlatıp en sonda diyorlar.çevre geniş numara sonsuz da kim uğraşacak ahiret sorusu gibi.evet diyorsun bu sefer marka soruyor,hayır diyorsun bin pişman ediyor.ne lanet site o öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fikirmetreden anket gelmiş mailllerime düzenli geiyor puan toplayıp hb çeki alıyordum artık 10 puana tammalayıp daybuyday çeki alacağım.gazete ile ilgili ankette gazete okumuyorum ve sabah gazetesini seçmeyin anket yeterli çoğunluk vs diye bitiriliyor. ben hepsine hurriyet gazetsini işaretledim devam etti anket

bu ararada neredeyse tüm hesaplarıma altlimitsiz trendyol 5 tl çek tanımlanmış ne işime yarayacaksa bakamamdım henüz

edit: kod değil hesap

edit2: tüm hesaplar verildi. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyono -- 26 Haziran 2012; 21:39:26 >

* GRUPFONİ 10 TL yüklü alt limitsiz hesap___2,1 TL. (10 adet 21 TL)(ÖZEL KAMPANYA, son 33 hesap kaldı)

** DAYBUYDAY 20 TL yüklü 50 TL alt limitli HESAP___ücretsiz.

* ŞEHİR FIRSATI 10 TL yüklü alt limitsiz HESAP___0,95 TL. (ÖZEL KAMPANYA)
    * ŞEHİR FIRSATI 30 TL yüklü alt limitsiz HESAP___18 TL. (1 adet vardır)
    * ŞEHİR FIRSATI 50 TL yüklü alt limitsiz HESAP___36 TL. (1 adet vardır)
    * ŞEHİR FIRSATI 100 TL yüklü alt limitsiz HESAP___70 TL. (1 adet vardır)
    * ŞEHİR FIRSATI 150 TL yüklü alt limitsiz HESAP___110 TL. (1 adet vardır)
    * ŞEHİR FIRSATI 630 TL yüklü alt limitsiz HESAP___475 TL. (1 adet vardır)

* LİMANGO 20 TL yüklü onaylı hesap (çek kullanıma hazır) (stokta) (SKT:31.12.2012)
    ....1 tanesi 3,5 TL ......2 tanesi 7 TL ......3 tanesi 10 TL ......5 tanesi 15 TL ..

* LİMANGO 20 TL istediğiniz limango mail hesabına aktarılabilir çek___7 TL. (12 adet mevcuttur) (SKT:31.12.2012)
    * LİMANGO 10 TL istediğiniz limango mail hesabına aktarılabilir çek___3 TL. (1 adet mevcuttur) (SKT:31.12.2012)

* MORHİPO %25 avea indirim kodu __4 TL. (1 adet kaldı)
    * MORHİPO 25 TL işbank kodu 75 TL üstünde kullanılır __7 TL. (%25 avea indirim kodu ile birleşir, 2 adet var)
    * MORHİPO 15 TL istediğiniz hesapta kullanılabilir çek kodu___4 TL...(100 TL üstünde kullanılır) (2 adet vardır)(%25 avea kodu ile birleşir)
    * MORHİPO Bank Asya kredi kartı ile kargo bedava olan ödemede yardımcı olunur işlem başına 2,5 tl komisyon alınır.

* ANTALYA CEYSU SU 19 litrelik damacana su kodu___1,5 TL.(12 adet vardır, SKT:11.09.2012)
    (Işıklar Caddesi'nden Kundu'ya bütün Lara bölgesine dağıtım yapılmaktadır.)

* DARTY 50 TL tüm ürünlerde geçerli indirim kodu 200 TL üstünde kullanılır ___10 TL.(SKT:31.07.2012, stok:1, satılan:3)
    * DARTY 30 TL tüm ürünlerde geçerli indirim kodu 100 TL üstünde kullanılır ___5 TL.(SKT:12.06.2013, 1 adet vardır)

* EVMANYA 30 TL indirim çeki 75 TL üstünde kullanılır ___3 TL.(SKT:07.07.2012, 1 adet vardır)
    * GRUPPAL 10 TL yüklü hesap___4 TL. (1 adet mevcuttur)
    * NETVARİUM 30 TL yüklü hesap___9 TL. (2 adet vardır, sepete %40 indirim sağlar.80 tl lik ürün 50 tl ye gelir, SKT:31.07.2012)
    * SPORENA 25 TL indirim kodu 50 TL alt limitli ___3 TL.
    * MARKAFONİ 20+15 TL indirim yüklü hesap 60 TL alt limitli ___9 TL. (markafoni 20 TL special K kodu tek başına 7 TL.)
    * MARKAFONİ 15 TL indirim yüklü hesap 50 TL alt limitli ___4 TL.

Takas teklifleriniz ve iletişim için PM.

ALINACAK: Fikirmetre DAYBUYDAY kodu. (2 adet grupfoni 10 TL ile takas edilir)

***************************************************************************************************

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 26 Haziran 2012; 22:00:29 >

• *** Morhipo 25 tl çek *** >>> 5TL
    ***Morhipo Avea %25 İndirim Kodu *** >>> 3 TL

***sporena.com’da 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim*** >>> 2 TL

SATILIK İŞ BANKASİ VE AVEA KODU - 10 TL

ödeme misli.com.

Orijinalden alıntı: ebola06

selam herkese

fikirmetreden anket gelmiş mailllerime düzenli geiyor puan toplayıp hb çeki alıyordum artık 10 puana tammalayıp daybuyday çeki alacağım.gazete ile ilgili ankette gazete okumuyorum ve sabah gazetesini seçmeyin anket yeterli çoğunluk vs diye bitiriliyor. ben hepsine hurriyet gazetsini işaretledim devam etti anket

bu ararada neredeyse tüm hesaplarıma altlimitsiz trendyol 5 tl çek tanımlanmış ne işime yarayacaksa bakamamdım henüz

hocam 10 ttane maile baktım hiçbirinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

quote:

Orijinalden alıntı: ebola06

selam herkese

hocam 10 ttane maile baktım hiçbirinde yok

bana da gelmiş hep

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.