Şimdi Ara

RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
20.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m4y

Benim bilidğim makinenin çalışma mantığı:

Nikola Tesla yaptığı testlerde iyonosfere gönderilen ufak dalgaların katlanarak geri geldiği ve çok şiddetli dalgaların çarptığı yerde fay hatlarını oynattığını, depreme neden olduğunu keşfetmiştir.

Kaynak ?
    Bildiğim kadarıyla Bu etkiyi Tesla' dan çok sonra ilk defa Ruslar 1985' de keşfettiler.

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Herkes jeolog, herkes kimyager, herkes fizikçi... Bunlar acaba fındık fıstık gibi herkesin konuşabileceği mevzularmı? "Acaba haarp bir depremi nasıl tetikler?" bu tartışılsa neyse herkes açısından faydalı bir tartışma olur. Birileri çıkmış diyorki bu haarpın işi. Sen hangi akademik sıfatla bu kararı verdin? Kimsin? Cem Yılmaz'ın dediği gibi "bende beyin ameliyatı yapıcam" gibi bişey. Televizyonda jeoloji mühendisi profesörlerimiz bu haarp konusuna gülüp geçtiler ama tabi onlar kimki? Nerden bilcekler? Öyle 9 - 10 sene ihtisas yapmayla, yurtdışında eğitim görevlisi olmayla, seminerlere gitmeyle olmaz bu işler. Açıcan interneti okuyacan. Dünyadan haberleri yok onların. Ha tabi bide amerika tarafından satın alınmışta olabilirler. Illuminati, onun arkasındada amerika onun arkasındada...

tabi jeoloji muhendisleri kalkip "bunlari amerika yapti onlar bize haarp la saldirdi dikkatli olun" falan der degil mi sen hangi akademik sifatla burdakilere akil veriyosun peki? tv de gordugun uc bes jeoloji muhendisinin gaziyla mi bu kadar costun.. dis gucler tarafindan satin alinmamis olsa bile bir bilimadami bir ulke icin bu tip bi sey soyleyebilir mi sence.. hem de turkiye gibi toryum madeninin kullanimi konusunda onemli calismalar yapan fizik profesorlerinin bir ucak icinde dusuruldugu bir yerde hic bir guvenlik garantisi yokken.. hatirlatayim toryum madeninin dunya rezervinin yuzde 25 i turkiyede bulunuyor ve 1 ton toryum 1 milyon varil petrol kadar enerji uretiyor artik gerisini sen dusun.. ben boyle bi sey kesin var amerika deprem silahini kullandi ve van da deprem oldu demiyorum ama bu kadar da bos konusmaya gerek yok..

Sen de boş konuşuyosun ben de o da öbürü de. sözlerimi çarpıtıpta akıl veriyomuşum gibi göstermende saldırganlık. Ne konuşursan konuş boş olacak çünkü bunun yeri bura değil bunu tartışacak adamlarda biz değiliz. Bahsettiğim profesörlere sorulan soru amerika yada haarple ilgili değildi. Bir depremin yapay bir yolla tetiklenip tetiklenemeyeceği idi. Onlarda olmaz dediler. 3-5 profesör işte senden iyimi bilecekler? Mazur gör onları. gitme üstlerine bu kadar onlar senin kadar araştırmacı değiller sonuçta. Evden üniversiteye üniversiteden eve. Geçende benzer konuda forumdan bir jeoloji mühendisi arkadaşta aynı şeyleri yazdı ama onu dinlemek yerine haarp olayına inanmayı tercih etti herkes. Çünkü sansasyonel haberleri insanlar sever medyada insanlara onları satar. Neyse neye inanmak istersen ona inanırsın en azından öyle bir özgürlük var bu ülkede ama karşındakine saygısızlık etmeden konuşmaya çalış.
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?

• bu böyle gitmez.. derhal aşağıdaki gizli ultra güçlü füzelerimizi ortaya çıkarıp alaskadaki haarp üssünü vurmalıyız!

RUSLAR'DAN ŞOK RAPOR DEPREM SİLAHI (HAARP) TÜRKİYE'Yİ VURDU!!!

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Onu bunu bırakında bu kaos teorisine ihtimal verenler şunu düşünmüyor mu ? Eğer bir devletin elinde böyle bir güç bulunuyorsa neden hiçbir stratejik konumu olmayan bölgeler üzerinde hemde 10 yıllık aralıklarla kullansın. Cahilce bir tahminde bulunayım çoğu ülkenin %90 bölgesinde fay hattı bulunuyor diyelim, ve bu haarp amerikanın veya israilin elindeki bir teknoloji diyelim. O zaman bu teknoloji neden düşman ülkelerin başkentlerinde kullanılmıyor ? Mesela neden ankara değilde van ? Bu teknoloji vanda 1 haftada 300 deprem olmasına yol açabiliyorsa ver tüm gücü tahrana param parça et orayı, hakeza diğer düşman ülkelere. Kısacası duyduğum en saçma kaos teorilerinden biriydi.

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Video çalan müziği bilen var mı arkadaşlar?

HAARP radio orginal mix

Öyle bir mix yok.

Evet, baktım.
  • Ulen cıvıttınız iyice ya Van ve özelikle erciş 1 derecede deprem bölgesi 2004 den beri büyük bir deprem olmas bekleniyordu uzun zamandırda şiddetli deprem olmuyordu orada ve geçen hafta oldu bu deprem Haarp maarp değil yani. Karamanda deprem olsa anlıcam.

mesela neden kutupların orada üs kurulu ordanmı yönetiyorlar bir cihazmı var nasıl çalışıyor hava değişiyormu yerin altını kazıyıpmı koyuyorlar

aklıma redalert geldi

diye dalga geçmişlerdi alın

Orijinalden alıntı: Scorpion28

bu böyle gitmez.. derhal aşağıdaki gizli ultra güçlü füzelerimizi ortaya çıkarıp alaskadaki haarp üssünü vurmalıyız!

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

●Forumdaki Inter'lilerin Buluşma Noktası -> Tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: revoltt97

ben böle bi konu içime doğduydu dedim böel olabilr mi diye 97
    97

diye dalga geçmişlerdi alın

edit;
    bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_54081931/mpage_1//tm.htm#54082545

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

Arkadaşım Haarp ın deprem yapabildiğine dair net kanıtlar belgeler varmı elinizde? Devamlı aynı konuları açıp duruyorsunuz.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

tek kaynak daha ne olduğu belirsiz bir adam mı? Bırakın şunları, abd nin elinde böyle bir güç olacak diğer aktörler sessiz kalacak bu duruma, yok öyle bir dünya

• quote:

Orijinalden alıntı: ßaßeL

quote:

Arkadaşım Haarp ın deprem yapabildiğine dair net kanıtlar belgeler varmı elinizde? Devamlı aynı konuları açıp duruyorsunuz.

elimde belge var demiyorum rusya bunla ilgili rapor yayınlamış ben sadece onu göz önüne getirdim

RUSLARIN YAYINLADIĞI RAPOR: LİNKİ

Rusya ortalıgı karıstırmak icin herrseyi yapar !!
    Ve ayrıyetten gordugnuz herseye inanmayı bırakın arastırın onunuze gelen her siteye belgeye inanıyorsunuz malesef bizim halkızmız olay akılcılıgından kurtulamadı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

tek kaynak daha ne olduğu belirsiz bir adam mı? Bırakın şunları, abd nin elinde böyle bir güç olacak diğer aktörler sessiz kalacak bu duruma, yok öyle bir dünya

Soyledigine katılıyorum ve sunuda ekliyim adamların elinde boyle bir silah olacak ve ulkemizdeki liseliler bile bu konuda bilgi sahibi olacak bu kadar basitmi sanıyorsunuz bu işleri adamlar oyle bir konuyu acıga cıkartırmı sizce herkeze suikast duzenleyen amerika boyle bir konuda konusan insanları bırakmaz :Demin olun

• çok ilginçç:))

Orijinalden alıntı: Scorpion28

bu böyle gitmez.. derhal aşağıdaki gizli ultra güçlü füzelerimizi ortaya çıkarıp alaskadaki haarp üssünü vurmalıyız!

Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • Ya iyi ki şu HAARP ı buldum ha adamı bulduğuna pişman ettirmeyin

HAARP da HAARP nedir bu arkadaş bu kadar konu açılcağını bilsem bulmazdım şu mereti

Alın Kapatıyorum HAARP'ı mutlu oldunuz mu

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Herkes jeolog, herkes kimyager, herkes fizikçi... Bunlar acaba fındık fıstık gibi herkesin konuşabileceği mevzularmı? "Acaba haarp bir depremi nasıl tetikler?" bu tartışılsa neyse herkes açısından faydalı bir tartışma olur. Birileri çıkmış diyorki bu haarpın işi. Sen hangi akademik sıfatla bu kararı verdin? Kimsin? Cem Yılmaz'ın dediği gibi "bende beyin ameliyatı yapıcam" gibi bişey. Televizyonda jeoloji mühendisi profesörlerimiz bu haarp konusuna gülüp geçtiler ama tabi onlar kimki? Nerden bilcekler? Öyle 9 - 10 sene ihtisas yapmayla, yurtdışında eğitim görevlisi olmayla, seminerlere gitmeyle olmaz bu işler. Açıcan interneti okuyacan. Dünyadan haberleri yok onların. Ha tabi bide amerika tarafından satın alınmışta olabilirler. Illuminati, onun arkasındada amerika onun arkasındada...

tabi jeoloji muhendisleri kalkip "bunlari amerika yapti onlar bize haarp la saldirdi dikkatli olun" falan der degil mi sen hangi akademik sifatla burdakilere akil veriyosun peki? tv de gordugun uc bes jeoloji muhendisinin gaziyla mi bu kadar costun.. dis gucler tarafindan satin alinmamis olsa bile bir bilimadami bir ulke icin bu tip bi sey soyleyebilir mi sence.. hem de turkiye gibi toryum madeninin kullanimi konusunda onemli calismalar yapan fizik profesorlerinin bir ucak icinde dusuruldugu bir yerde hic bir guvenlik garantisi yokken.. hatirlatayim toryum madeninin dunya rezervinin yuzde 25 i turkiyede bulunuyor ve 1 ton toryum 1 milyon varil petrol kadar enerji uretiyor artik gerisini sen dusun.. ben boyle bi sey kesin var amerika deprem silahini kullandi ve van da deprem oldu demiyorum ama bu kadar da bos konusmaya gerek yok..

Sen de boş konuşuyosun ben de o da öbürü de. sözlerimi çarpıtıpta akıl veriyomuşum gibi göstermende saldırganlık. Ne konuşursan konuş boş olacak çünkü bunun yeri bura değil bunu tartışacak adamlarda biz değiliz. Bahsettiğim profesörlere sorulan soru amerika yada haarple ilgili değildi. Bir depremin yapay bir yolla tetiklenip tetiklenemeyeceği idi. Onlarda olmaz dediler. 3-5 profesör işte senden iyimi bilecekler? Mazur gör onları. gitme üstlerine bu kadar onlar senin kadar araştırmacı değiller sonuçta. Evden üniversiteye üniversiteden eve. Geçende benzer konuda forumdan bir jeoloji mühendisi arkadaşta aynı şeyleri yazdı ama onu dinlemek yerine haarp olayına inanmayı tercih etti herkes. Çünkü sansasyonel haberleri insanlar sever medyada insanlara onları satar. Neyse neye inanmak istersen ona inanırsın en azından öyle bir özgürlük var bu ülkede ama karşındakine saygısızlık etmeden konuşmaya çalış.

bir depremin yapay bir yolla tetiklenip tetiklenmeyecegi konusunda bir tez ortaya atmak ile dis guclerin meydana getirdigi yapay depremler ile ulkeye saldirdigini soylemek zaten ayni yargi degil mi. konusma seklin "onlar en iyisini biliyor ve bize boyle oldugunu soyluyor yani bizim bu konulari daha fazla arastirip dusunmemize ya da degisik teoriler uzerinde durup tartismamiza gerek yok" tarzindan bir dusunceden oteye gitmiyor.. ilk mesajimda dedigim gibi insanlar bu tur dusuncelerin ve medyadaki tarafli ve tarafsiz bilgilerin karmasasindan dolayi senin soyledigin seylerin tam tersi olarak medyadaki jeoloji muhendislerine kuskusuz inanmayi secti.. bu tur sansasyonel haberlerin pesinden giden sadece internette arastiran ve belli seyleri ortaya cikarmaya calisan kesim.. ben senin konusmalarina nazaran gayet saygili konusuyorum ki soylediklerinde insanlarin fikirlerini alaya almaktan ve medyadaki bir kac profesorun "bos verin gecin" tarzinda yaptigi bir kac sozden baska ici dolu bir sey de yok.. sozlerini carpitmadim zira bundan onceki mesajimda sozlerinden alinti yaptigim kisim ve benim soylediklerim tek bir mesaj halinde duruyor yani istersen bazi arkadaslar gibi cumle cumle ayirip cevap verebilirim.. ayrica bu konunun ozgurlukle ilgisi yok bir teori var ve onun hakkinda tartisma yapiliyor.. eger konu ozgurlukse bu tip bir tartismaya girip girmemekte ozgursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 30 Ekim 2011; 18:48:01 >

• Savaş çıkar.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.