Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.310
Cevap
37
Favori
325.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [DMC]

    ANLAMIYORUMMM YEMIN EDIYORUM ANLAMIYORUM!!! ANLATIN

    YUNANISTAN TURKIYEDEN DAHA MI GELISMIS ???
    Pana ve Oly bizim takimlarimizdan daha mi zenginler?

    PANA VE OLY NASIL BU KADAR BASARILILAR?? NERDEYSE HER YIL F4'de 1 YUNAN TAKIMI VAR




    **
    Mesela OLY GECEN SENE SAMPIYON OLDUKTAN SONRA BU SENE BUTCE KUCULMESINE GITTILER. YINE F4'deler


    Yunan takımları bizden zengin değiller ama bizden planlı ve daha düzgün çalışın bir sistemleri var ve bu sistem içinde oyuncu yetiştirmesini biliyorlar olyde spanoulis, prıntezis ve papanıolaou bu üçü olduğu sürece her yıl f4 adaydır .
  • Son 10 yıldır toplu katliam yapıyor hakemler ama bu maç o seviyede bir hakem faktörü yoktu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airozan1

    Nba şampiyonu vujacic nerde YOK farmar sakat savanovic 5 faul barac sakat sahada emekli kerem şuursuz semih kahraman kerem gönlüm bu takıma harcanan milyonlar nerde olduğu gibi çöpte yazıklar olsun ama takıma değil şuursuzca para harcayanlara



    Çöplüğe çevirmeyin şurayı..
    Ne zaman final maçları olur ne zaman milli maçlar olur o zaman çöplük oluyor şu bölüm..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    Bu arada Panathinaikos Barcelona OAKA da Siren sesini uyardılar hemen bizim maçta torpil ses bombası attılar uyarı bile yok . Sadece göstermelik bir uyarı geldi. Merak ediyorum Olympiakos'un rakibi Barça veya CSK olsa böyle devam ettirebilir miydi hakemler .

    Hayır tabi ki..Zaten Turgay Demirel'in FIBA ilişkileri iyi deniyor ama nasıl iyi ise artık..Başka ilişiklerde iyi sanırım

    Nasıl Türkler üzerinden daha fazla para kazanayım diye ilişkileri iyi tutuyordur FIBA




  • çok yazık oldu
  • arkadaşlar bizim tek eksiğimiz şut yüzdemiz ve basit hatalar olmuştur bütün takımlar ve milli takımda maçı veren sebep budur adamlar yüksek yüzdeyle 3 lük attılar heralde onlar alıcak maçı.. savunma fln bir yere kadar..
  • Ya varya ben boyle işin ta .....

    Lan sahada adamlar mal mal muzikler sirenler verip duruyor, ses bombaları patlatıyor bu nasıl is biri bana açıklasın.

    Su gavur yunan pislikleri sevindirdik ya ona çok uzuldum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu spanoulis kadar tilt olduğum Dünya üzerinde başka bir Sporcu yoktur heralde. Yunan tohumu pislik herif
  • Bence bizim en buyuk sorunumuz çok iyi üst düzey guardımızın olmaması ( spanulis diamantidis tarzı.. )
    bir takım anca guardı kadar iyidir derler yabancı guard olunca adam kendine oynuyor yunan guardlar ise takımı oynatıyor tek fark bu bence eskiden uzun sorunu çekerdik kısalarımız iyidi bakınız orhun ene levent topsakal harun erdenay ufuk sarıca şimdi ise uzunlarımız iyi semih omer aşık enes kanter ersan ilyasova vs.

    benim anlamadığım nokta oyunun son bölümünde rotasyon sıkıntısı diyorlar senin kenarda Ermal gibi yüreği ile oynayan doğuş gibi hızlı ve baskı yapan bir guardın var neden yürümeye dermanı kalmamış Semihin yerine onu almazsın yada neden doğuşu alıp spanolis ve acie lawa baskı yaptırmazsın
    sayı atan ellere bakalım savanovic farmar gordon üçüde dün bence elinden geldiğince iyi oynadı.

    f4'a kalamamızın nedeni bence oktay mahmutidir sebebi ise boyle onemlı bır mactan once vujacıcı oynatmamak rotasyon dıyorlar doguş ve ermalı oynatmamak son 7-8 macta oynatmadıgı sinan dun 9 sayı attı bide şansızlıklar var tabi cok ıyı oynayan bir baracın ve farmarın sakatlanması
    soylenecek aslında daha cok sey var ama Hayırlısı dıyelım....




  • Ermal bu maçta bile oynamayacak kadar kötü oyuncu mu Oktay Mahmuti ? Bir Vujacic ,bir Ermal konusunda hata yaptı Oktay Mahmuti.Niye oynamadı anlam veremedim.
    3.periyot başında Semih çok aksadı ,o an zaten geri gelmeye başladılar.Barac sakatlandı hemen Ermal hamlesini yapsa 3-5 dk oynatsa ...Sonra 5 kısa KG-Savanovic tercihi doğruydu zaten..Son periyot da ise Doğuş 2-3 sene sahada kalsaydı..

    Neyse olmuş bitmiş..Tek neden yok maçın kaybedilmesinde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Nisan 2013; 9:50:41 >
  • çok yazık oldu efes e kazanabileceği bir maçtı her zaman ki gibi bir başka bahara kaldı f4 :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın kırılma anı Farmar'a FB'te yapılan sportmenlik dışı faulün çalınmaması ve sonrasında da sakatlanması olmuştur.Barac'ın sakatlanması da çok etkiledi bizi.Şu açık görünüyor ki ya dış atış organizasyonumuz yok ya da bizim oyuncularımız atamıyorlar.Bu seviyede üç sayılık basket atamadığın vakit Barcelona-Pana maçında da görüldüğü gibi kaybetmeye mahkumsunuz.Savunma da bir yere kadar.

    Ayrıca Türk oyuncuların daha fazla süreler aldığı bir kadro kurulmalı yabancıların ise en iyilerden seçilmesi gerekmekte.Artık herkes savunmayı yapıyor Navarro bile savunma yapıyorsa sadece savunması iyi diye hücumu kısıtlı oyuncuların Efes Pilsen gibi bir kulüpte tutulmaması lazım.

    Üst düzey guard eksikliğini çok hissettik bu sezon.Farmar bu oyun düzeninde yeterli değil.Onun iyi olması için Maccabi tarzı yüksek tempolu oyun oynamak lazım tabi bu düzene de Farmar dışında ayak uyduracak oyuncumuz yok.

    Gece gece moralimi bozdular




  • Semih'in o kontratla yorulmaya hakkı hemde böyle bir maçta, Andric bile geçen sen o salonda daha iyiydi hem Stanko, hemde Semih'den
  • Dün yorum yazmadım bugünde yazmıcam artık yorum yazacak pek bir şey kalmadı. Bu sezon diğer sezonlara göre fazladan bir kaç maç daha oynadık o kadar değişen bir şey yok takım yine aynı. Neyse artık seneye.
  • Bir atom bombası atmadıkları kaldı..
  • bile bile verdik maçı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecay

    Maçın kırılma anı Farmar'a FB'te yapılan sportmenlik dışı faulün çalınmaması ve sonrasında da sakatlanması olmuştur.Barac'ın sakatlanması da çok etkiledi bizi.Şu açık görünüyor ki ya dış atış organizasyonumuz yok ya da bizim oyuncularımız atamıyorlar.Bu seviyede üç sayılık basket atamadığın vakit Barcelona-Pana maçında da görüldüğü gibi kaybetmeye mahkumsunuz.Savunma da bir yere kadar.

    Ayrıca Türk oyuncuların daha fazla süreler aldığı bir kadro kurulmalı yabancıların ise en iyilerden seçilmesi gerekmekte.Artık herkes savunmayı yapıyor Navarro bile savunma yapıyorsa sadece savunması iyi diye hücumu kısıtlı oyuncuların Efes Pilsen gibi bir kulüpte tutulmaması lazım.

    Üst düzey guard eksikliğini çok hissettik bu sezon.Farmar bu oyun düzeninde yeterli değil.Onun iyi olması için Maccabi tarzı yüksek tempolu oyun oynamak lazım tabi bu düzene de Farmar dışında ayak uyduracak oyuncumuz yok.

    Gece gece moralimi bozdular

    Diş şut organizasyonu yok malesef evet.Bizim hücum sürekli pasa dayalı oluyor.Olmadığında fena bocalıyoruz.

    Farmar yeterli değilse kim yeterli Farmar bence kesinlikle yeterli.Hani o Spa ,Diamantidis gibi adamımız yok diyoruz ya.Yahu Diamantidis gibi adam kaç takımda var ki ? kaç tane üst düzey guard var ? Bo Mcceleb işte durumu ortada,Jasikevicus var Huartas bile bu sene adam gibi oynayamadı.Formda değil idi.

    Farmar kalmalı.Gordon kalmalı.Savanovic kesinlikle kalmalı ! Yerli rotasyonu da gayet iyi. Ermal sanırım gider,"kullanılması gerekiyordu" Birkan gider " bu çocuk da kendini geliştirmedi Cenk kadar bile olamayacak gibi" Doğuş kalacaktır.Barac Semih'in durumuna ve sezonun geri kalanındaki durumuna göre değerlendirilmeli.Sasha gidecektir.Önemli olan Doğuş'un da bu takıma artık yerleştirilmesi şart.Shipp gidecek sanırım öyle deniyor.Altyapı dan oyuncu çıkartmalıyız hatta süre verilmeli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Nisan 2013; 12:05:47 >




  • 15 sayı fark atmıştık duşa girdim bir çıktım adamlar farkı kapamış öne bile geçmişlerdi
  • Bandan daha yeni döndüm onun için yeni yazabiliyorum.

    Yine bir lobi eksikliğini hissettik doğruya doğru..
    Onlarda her ne kadar pahalı kadrolar kurulmasa da herkes yerini bilerek oynadığı için başarılılar.Bizim takımlarda yok öyle birşey bundan önceki maçta Sasha Vujacic atamıyordu hala direniyor atacağım diye bırak kardeşim git takıma başka bir noktada yardımcı ol.Görünen köyde klavuz istemiyor bu takımda Jaycee Caroll kalitesinde bir üçlük atan guard olsaydı.Bu takım maçı kazanırdı.Acil o yada onun kalitesinde bir adam lazım.Her sene üçlük sıkıntısı bundan 8-9 sene öncede aynı durum.Dilerim seneye düzgün bir kadro kurulur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.