Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    "Stanko Barac 11 sayı, 7 ribaunt, Zoran Planinic 9 sayı, 3 asist, Tayfun Erülkü, Cedi Osman 5 sayı, 4 ribaunt, Kostas Vasileiadis 3 sayı, Birkan Batuk 9 sayı, Burakcan Yıldızlı 4 sayı, Okben Ulubay, Emircan Koşut 8 sayı, 8 ribaunt, Dusko Savanovic 4 sayı, 5 asist, Jamon Lucas 4 sayı, 4 asist, Brian Hopson 7 sayı." Anadolu Efes'in sitesinde yayınlanan istatistikler bunlar.Hadi hayırlısı..
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla daha çok gençleri denemek amacıyla bir maç olmuş. Cedi ve Emircan hemen göstermiş kalitesini. Umarım seneye daha iyi süreler alırlar.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Planinic cidden sakatlanmış mı ? Çok üzüldüm eğer öyleyse.Bu hazırlık maçları herhangi bir kanalda yayınlanıyor mu veya özeti var mıdır acaba .
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Planinic sakat diye bir durum söz konusu değil bildiğim kadarıyla. Sadece milli takımından affını istemiş.
  • Semih denen ovverated balonu ne kadar erken kovarsanız o kadar iyidir gerekirse kulüp binasını basın kovdurun şu gereksiz balonu takım seviye atlayacak.
  • Nba'e gitmek istiyorum diye açıklama yapıyordu hep bir gidemedi. Başımıza kaldı.
  • Kerem Gönlüm gibi bir oyuncuya yıllardır sahip olduğumuz ve artık takım kaptanımız olduğu için gurur duyuyorum. Keşke bir 5 sene daha oynasa.
  • Bolu kampında oynadığımız 3 hazırlık maçından da farklı bir şekilde galip ayrıldık. İlk maçta Aliağa'yı 64-52, ikinci maçta Olin Edirne'yi 97-78 ve son maçta Ted Kolejini 80-65 yendik. Tabi bunlar ölçüt değil zaten genel olarak bu üç maç genç oyuncuları denemek amacıyla oynandı. Neyse sırasıyla üç maçta oyuncularımızın istatistikleri: (Sırasıyla Aliağa-Edirne-Ted)

    Barac: 11 sayı 7 ribaunt-9 sayı, 0 ribaunt-0 sayı, 3ribaunt

    Planinic: 9 sayı 3 asist-11 sayı, 6 asist-10 sayı, 5 asist

    Tayfun Erülkü(Genç): Sadece 2.maç 2 sayı

    Cedi Osman(genç): 5 sayı, 4 ribaunt-12sayı-9 sayı 5 ribaunt 2 asist

    Vasiliedis: 3sayı-10sayı, 2 asist-12 sayı

    Birkan: Sadece ilk maçta oynadı 9sayı

    Burakcan Yıldızlı(genç): 4 sayı-5 sayı 4 ribaunt-2 sayı

    Okben Ulubay(genç): ilk maç katkı yok-7 sayı-10 sayı

    Emircan Koşut(genç): 8 sayı 8 ribaunt- 4 sayı- 2 sayı

    Savanovic: 4 sayı 5 asist- 5sayı 3 asist- 18 sayı 8 ribaunt

    Jamon Lucas: 4 sayı 4 asist- 7 sayı 4 ribaunt 7 asist- 2 sayı 4 ribaunt 3 asist

    Hopson: 7 sayı-12 sayı 6 ribaunt-10sayı

    Deniz Kılıçlı: İlk maç yoktu-13sayı 6ribaunt 3 asist-5 sayı 6 ribaunt




    Tahminen Cedi, Emircan ve Okben ya da Tayfun gelecek sezon as takımda olacaktır.




  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Olmalı da zaten.Hele Cedi'den çok şey bekliyorum , bileği çok sağlam , penetreleri gayet iyi , saha görüşü de orta düzeyde.Turgay ve tayfası gençleri farketmemiş olsa da bizim Efes yönetimi az çok farkında olanların.Pla yine konuşturmuş asist yeteneklerini.Bugünkü rezalet milli maçında düşündüm de , Jamon Gordon'u devşirsek çok iyi olur,en azından rezil olmayız.Forumdan birisi de demişti hatta.Rezalet yahu rezalet.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bu konuda fikirlerimi dile getirmiştim. Hiç değilse Kenan ve Cedi yetişene kadar 2-3 sene bizi götürür. Farkettiyseniz kadrosunda devşirme oyuncu olan çoğu takım bu hakkını guardlarda kullanıyor. Çünkü Avrupada eğer belirli bir ekole sahip ülke değilseniz guard oyuncu kolay kolay yetişmez.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Doğru.Fakat Hırvatlar gibi ekol olan bir ülkenin guardı nasıl devşirme olur onu aklım almıyor.Çok şaşırmıştım ilk gördüğümde.Şu durumda Kenan ve Cedi ve hatta Berk Uğurlu bile takımı iyi yönetebilir.Şu fosil grubu basketbolu bıraksalar da (kimi kastettiğim anlaşılmıştır , KG gibi oyunculara canım feda) alttan gelen yetenekli nesil Türkiye'yi yüksek mertebelere çıkarsa.Bu kadar cevher sahibi olup bu kadar cevher katili başka bir ülke yoktur sanırsam.Şöyle bir ülkede millet hala futboldan başka bir şey konuşmuyor , daha doğrusu bilmiyor ya ; ben ona yanıyorum.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Gençlerin içinde şu semihin yerine oynayabilecek uzun yok mu ? Nasıl olsa semih bu sene hiç bir şey yapamayacak mahmuti şayet var ise o genci takıma adepte etse.
  • Emircan Kosut var baya iyi pivot.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Elbrayn ,
    cevabınız üzere,biraz önce efesin hazırlık maçlarında oynatılan genç oyuncuların istatistiklerine baktım kendileri ile yapılan röportajları okudum.Hepsine hayran kaldım hepsi gencecik pırıl pırıl çocuklar ve geçmişleride hep başarılarla dolu,burakcan,tayfun,okben,emircan ve diğerleri ben bu gençlerle en fazla üç dört yıl sonra efesin koraç kupasını aldığı yıllara döneceğine inanıyorum.Yeterki bu çocukları oynatsınlar,milli takımın halini görüyorsunuz bıktık artık bu hido,semih vs bu gençlerle hem efes hem milli takım ileride çok iyi olacaktır.
  • Ersöz E kullanıcısına yanıt
    Benimde çok ümidim var. Türk genci şans verildiği zaman neler yapabilceğini Kenan Sipahi'de gösterdi. Bu sezonda Euroligde fazla olmasa bile Türkiye liginde sıkça bu gençlerin adını duyacağız. Tutku'nun gönderilmesiyle ve yerli 2 numara alınmamasıyla 1 numarada Doğuş 2 numarada Cedi'nin sık sık oynayacağını düşünüyorum. Efes'in başarılı olduğu sezonlara bakarsak her zaman altyapı+fazla dikkat çekmeyen yetenekli yabancıları oynatarak bu mümkün olmuştur. Şu yüksek bütçe ve kendini yıldız sanan paralı askerlerden kurtulduk. Belki bu sezon çok büyük başarılar elde etmesek bile -ki ben inanıyorum en az 1 kupayla sezonu kapatcaz- gelecek için çok büyük bir adım attık. Bu sezon ki benim düşündüğüm kadro bu:

    Zoran-Doğuş-Cedi
    Jamon-Scotty-Tayfun
    Kostas-Birkan
    Dusko-Kerem G.-Deniz
    Stanko-Semih-Emircan

    Ayrıca unutmadan söylüyeyim bu sezonki gençlerin en büyük şansı büyük ihtimal son sezonunda olan kaptan olacak Kerem Gönlüm gibi bir abiye sahip olmaları. Umarım kişilik ve yürek bakımından ondan bir şeyler kaparlar.




  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Ben efesin maçlarını 1992 yılından beri kesintisiz seyrederim.Seyretmediğim Avrupa kupası maçı olmamıştır diyebilirim.Ama o dönemlerde Sarıca,oyguç,lary richard,V.Aydın,Naumoski,mc rea li maçları seyretmek bir ayrıcalıktı.Hiç unutmuyorum o yıllarda İtalya'da yapılan bir ankette ankete katılanlara Türkiye denilince aklınıza ne geliyor diye sorulduğunda büyük bir çoğunluğu Efes Pilsen cevabını vermişti.Düşünün artık Efes öyle bir takımdı.Ama alt yapıdan uzaklaşılınca o yıllarki efes ruhu bitti yeni gelen yabancılar bunu anlayamıyor.Ben Mahmutinin yerinde olsam bu semihle baracı iyice takımdan kesip gençlere yer verirdim en azından gençleri kazanarak eski efes ruhunu yeniden canlandırma yoluna giderdim.
  • Ersöz E kullanıcısına yanıt
    Bende kesmesini umuyorum ama pek sanmıyorum. Emircan olacak bu sezon 3.pivot tahminen Tblde 10, Euroligde 5dk süre alır. Tabi her şey elinde. Semih ve Barac'ın kontratları bu sene bitiyor. Emircan bu sezon çok çalışıp takıma yerli yeni pivota ihtiyaç yok mesajı verirse 2014-2015 sezonundan itibaren yeni 1 numaralı yerli pivotumuz olur. Aynı şeyler Cedi, Tayfun, Okben içinde geçerli. Bu yıl, uzun yıllardır beklenen Efesin genç oyuncuları deneme yılı eğer gerekli şansı iyi kullanıp, çok çalışırlarsa formayı kaparlar. Tabi bunun tam tersi durumda olabilir. Şuan Türkiye'nin çeşitli Anadolu kulüplerinde oynayan yerli oyuncuların çoğu bizden çıkma. Hepside zamanında geleceğin yıldızı olarak gösterilip parayı bulunca sönen ve kulüpten yollanan oyuncular. Umarım sonları öyle olmaz.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Umarım kaybolup gitmezler.Çünkü mevcut milli takım miyadını doldurdu.Bir dahaki şampiyonada belki de yaşları itibarı ile çoğu oynayamayacak.Tek alternatifleri şimdiki gençleri derleyip toplayacak ve basketbolu ileriye taşıyacak bir yönetim ve kalıcı iyi bir koç.
  • Vujacic ve Farmar'ı izlemek çok zevkliydi,özellikle Farmar'ın gitmesi kötü oldu
  • Big-Long-Pink-Strong kullanıcısına yanıt
    Vujacic'in 29 sayı attığı maç harici hiç bir maçından zevk almadım şahsen. Senin Vujacici izlediğin Efes değil eski Lakers maçıdır.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.