Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamam bu sene iyisiyle kötüsüyle bitirdik sezonu. İki-üç hamleyle Efes F4'ü seneye yine zorlar. Semih bir kere gitsin NBA'ya. O da rahat etsin biz de edelim. Piyasada çok çok iyi pivotlar var. Mensah Bonsu transferinden sonra Milano'dan Bourousis, para sıkıntısı çeken Khimki'den Paul Davis vb. (Semih'e dediklerim için kızan olabilir ama bu kadar istikrarsız ve düşüşte bir oyuncuyu savunamam) İyi pivot transferinden sonra Shipp yerine de skor üretecek bir 3 numarayla bu takıma yine hayran oluruz.
  • Efes'in Bogdanovic gibi bir 3 numaraya ve Pekovic gibi bir 5 numara ihtiyacı var.Yabancı kalitesi olarak Avrupa'nın da yukarısını hedeflemeliyiz...

    Farmar ise gayet de yeterli, hele ki ilk Avrupa sezonunda gösterdiği performans tatmin edici.Seneye çok daha dominant bir Farmar olacaktır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cellar Door

    Efes'in Bogdanovic gibi bir 3 numaraya ve Pekovic gibi bir 5 numara ihtiyacı var.Yabancı kalitesi olarak Avrupa'nın da yukarısını hedeflemeliyiz...

    Farmar ise gayet de yeterli, hele ki ilk Avrupa sezonunda gösterdiği performans tatmin edici.Seneye çok daha dominant bir Farmar olacaktır...

    Pekovic imkansız ama benim hayalimdeki adam Bourousis . . .
  • Efes'e çok kaliteli isimlerde geldi ..Ama başarı gelmedi.Önemli olan özellikle de Oktay Mahmuti varken takıma oturacak isimlerin alınması.Gordon gibi.Shipp gibi.Zaten Efes superstar transferler ile bir yere gelmedi hiçbir zaman.

    Barac sezonu kapatmış.Acaba durumu ne olacak ? Yazık yahu tam da iyi oynamaya başlamıştı belki de güven gelecekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Nisan 2013; 20:43:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Efes'e çok kaliteli isimlerde geldi ..Ama başarı gelmedi.Önemli olan özellikle de Oktay Mahmuti varken takıma oturacak isimlerin alınması.Gordon gibi.Shipp gibi.Zaten Efes superstar transferler ile bir yere gelmedi hiçbir zaman.

    Barac sezonu kapatmış.Acaba durumu ne olacak ? Yazık yahu tam da iyi oynamaya başlamıştı belki de güven gelecekti.

    Devir değişti artık çok ciddi bir seviye var.EL-NBA arası oyuncu kalitesindeki makas çok ciddi kısıldı.Bundan sonrası için yıldız isimleri takım oyuncusuna devriştiren takımlar başarılı olabiliyor ki yıldız dediğimiz isimlerde oyunun iki yönünde de çok başarılı olan isimler oldu artık; Amerikalı streetballerlardan yıldız diye bahsedilmiyor...F4'deki her takımın spesifik ve takım kaliteleri çok çok yükseklerde, oradaki her takım her oyunu(sete seti, geçiş hücumunu, picknrollü, rungunı vs...) her yerde oynayabilen takımlar.

    Bu arada yazdığım isimlerin transferlerinin zor olduğunun farkındayım; oyuncu profilleri olarak belli bir fikir vermek için yazdım.




  • Tamamen yıldızlardan oluşmamalı anlamıda şey ettm ben.Yoksa yıldız zaten var.Farmar-Savanovic çok kaliteli isimler.Bunlar kalmalı Gordon var pota altına da hızlı,sert bir uzun alındığı zaman tamamdır.Barac çok yavaş bu sistemde sorun yaşıyor ama kendini bulursa yararlı olacaktır mesela.Ama yeterli değil tabi.
  • Lampe gıbı pıvot lazım bıze

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda bazı arkadaşlarımız Yunanistan da basketbol neden bu kadar başarılı nasıl her sene mutlaka f4'e takım sokuyorlar final oynuyorlar,şampiyon oluyorlar vs sorular sormuşlar.Bunun birinci nedeni Yunanistan'da basketbol 1.spordur.Yunanistan'da spor denilince basketbol akla gelir.Futbol ikinci konumdadır.Basketbola çok para harcanır(2012-2013 sezonu hariç diyelim) neticesinde de çok lobi yapılır. her sene mutlaka f4'e takım gönderirler.Ben bu yaşıma kadar hiç hatırlamıyorum ki yunan takımlarının bulunmadığı bir f4 olsun.Gelelim bizim takımlarımıza NTV spor Eurolig maçlarının yayın haklarını alarak bize seyrettiriyor.Ama basketbola ayırdığı süre sadece Pazar günleri 20-25 dk diyelim.(onunda yarısı reklamla geçiyor.).Basketbola hiç bir şekilde yer verilmiyor.en basiti 6 veya 7 yıldır çeyrek final yüzü görmemiş f4 hayali kuran takımımızın maçı var gitmişler iki türk takımının voleybol maçını koymuşlar.Bir de üstüne üstelik maçı 2 veya 3 dak geç başlattılar.Voleybol maçı biraz daha sürseydi bize ilk yarıyı bile seyrettirmezlerdi, İnanın bunu da yaparlardı.Bu işte Türkiye de basketbolun değeri bu arkadaşlar. o gün bir türk futbol takımının Avrupa maçı hadi onu da geçin iki türk takımının arasında bir maç olsaydı.O voleybol maçını vermeyecekler veyahutta yayını keseceklerdi. Eurocahalenge final Maçı ile ilgili hiç bir basın organında haber bile çıkmadı.bazı istisnai kanallarda laf olsun diye geçiştirdiler. Basketbol adına çok üzücü diye düşünüyorum.Basketbola ülkemizde değer verilmiyor.Yunanistan bu konuda bizden çok iyi durumda böyle olunca da bazı şeyleri hakediyorlar.Bunlar benim görüşüm tabiki saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersöz -- 29 Nisan 2013; 13:45:08 >




  • Beşiktaşı 90-76 yenerek ligde yolumuza çok iyi bir şekilde devam ediyoruz.
  • Mesajı yine silmişler

    Zorunuza mı gitti?
  • Bojan Dubljevıc Efese geliyormuş iş büyük ölçüde bitmiş.(Vatan gazetesi saat 13.30)
  • Eurocup ta 13 sayı ortalamayla oynamış,ayakları çabuk,3'lükleri normal ama asıl pota altı yönü güçlü tek handikapı yaşı çok genç, Barac gibi gelip burda çürümez inşallah ama ruhsuz Savanoviç'in yerine düşünülebilir kesinlikle
  • Güzel yendik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksk_kaan

    Güzel yendik

    Tebrik ederim. Başka takım bütün maç +15 farkları görüp yense çok sinirlendirdim ama Ufuk Hoca ve Karşıyaka'yı severim. Playoffta görüşmek üzere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksk_kaan

    Güzel yendik

    Hem galatasaraylı hem Karşıyakalı nasıl olabiliyorsun? Hemde son gelişen olaylardan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyükseltürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: ksk_kaan

    Güzel yendik

    Hem galatasaraylı hem Karşıyakalı nasıl olabiliyorsun? Hemde son gelişen olaylardan sonra.

    Fanatik galatasarayli degilim ki,hayatimda macina gitmedigim takimi tutamam.Sadece fener ve besiktasi sevmiyorum diye Galatasarayliyim derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ted Koleji ile eşleştik. Kazanırsak Banvit-Beşiktaş maçı galibiyle eşleşcez. Eğer sorun olmazsa finale kadar yolumuz fazla zor değil.
  • TED Kolejliler'i geçeriz.Banvit-Beşiktaş'tan Beşiktaş'ın gelmesini yeğlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Farmar'ın durumu nedir, dizi esnedi demişlerdi ama hala piyasada yok. Ne biçim kulüp bu, insan bir açıklama yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keskin76

    Ya Farmar'ın durumu nedir, dizi esnedi demişlerdi ama hala piyasada yok. Ne biçim kulüp bu, insan bir açıklama yapar.

    http://www.basketdergisi.com/anadolu-efeste-sakatlarin-durumu-belirsiz.html
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.