Şimdi Ara

ARÇELİK 2486 CEI+ BUZDOLABI İNCELEMEM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
29.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumunuz için teşekkür ediyorum, inşallah şu değişimi onaylarlar da alırız bi inox
  • ii geceler arkadaşlar bizde bu dolaptan almayı düşünüyoruz. dolab kullanan arkadaşlar varmı. tavsiye edermisiniz . yada hangi buzdolaplarınıtavsiye edersiniz geniş kullanışlı bir buz dolabı istiyorum.. bunun hacmi toplam 630lt vede en geniş dolaplar arasında birde arçelik diğer firmalara göre daha kaliteli diye biliyorum ama açıkcası burada yazılanlar kafamı karıştırdı. yardımcı olursanız çok sevinirim

Orijinalden alıntı: elwda

ii geceler arkadaşlar bizde bu dolaptan almayı düşünüyoruz. dolab kullanan arkadaşlar varmı. tavsiye edermisiniz . yada hangi buzdolaplarınıtavsiye edersiniz geniş kullanışlı bir buz dolabı istiyorum.. bunun hacmi toplam 630lt vede en geniş dolaplar arasında birde arçelik diğer firmalara göre daha kaliteli diye biliyorum ama açıkcası burada yazılanlar kafamı karıştırdı. yardımcı olursanız çok sevinirim

1 ayı geçdi kullanmamız.

çok memnunuz tavsiye ederim.

• kusura bakma arkadaşım da, içiyle dışıyla çok kaba bir model, hiç hoş değil. ayrıca pek kaliteliymiş gibi de durmuyor. buna gelene kadar piyasada ne dolaplar var. arçelik artık uzatmaları oynuyor.

Orijinalden alıntı: devastatoRReady

kusura bakma arkadaşım da, içiyle dışıyla çok kaba bir model, hiç hoş değil. ayrıca pek kaliteliymiş gibi de durmuyor. buna gelene kadar piyasada ne dolaplar var. arçelik artık uzatmaları oynuyor.

hocam zevk meselesi saygı duyarım ama kabalık bişi yok. arçeligin ince zarif bir sürü modelide var. biz kalabalık aileyiz diye bize böyle şişman içi geniş dolap lazım bunu aldık. görenler çok begeniyor. 3 ay oldu taş gibi bir sıkıntısınıda görmedik.

biz garantiden degişim aldık diye mecbur arçelik alacaktık ama vestel bosch arçelik bu 3 markanın çeşitli aletleri evimizde var hangisi desen arçelik derim gene.

• çok güzel bir dolap güle güle kullan.
    Hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsınız umarım ve memnuniyetinizi de paylaşırsanırz güzel olur.

Orijinalden alıntı: Hack_ToR

çok güzel bir dolap güle güle kullan.

teşekkürler.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dolap görünüş olarak güzel, içi de geniş ve kullanışlı.
    Benim tek garibime giden kapı tutamaklarının tam kenarda olmaması.
    Hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsınız umarım ve memnuniyetinizi de paylaşırsanırz güzel olur.

sağol tuvnera.

valla dolaptan çok memnunuz. sıkıntı olsa emin olun söylerim.

o tutma yerleri evt tam kenarda degil heralde kapaklar çok geniş ve agırlıgı dengelemek için öyle yapmışlar.
  • 3 Yıllık beyaz eşya öncesindende 2 yıllık mobilya satış danışmalığı tecrübem var. Ve 1.5 yıldırda Arçelikte çalışıyorum. İnanın daha önce bosch,siemens,vestel,regal,samsung,general ve bir çok diğer marka sattım ve satan arkadaşlarıma tanık oldum ve hepsininde servislerinden müşteri hizmetlerinden nefret ettim. bir çok sıkıntı yaşadım, malesef bir çok müşterimede sıkıntı çektirdim. Bakın ürünlerin kalitesinden bahsetmiyorum, müşteri hizmetlerinden bahsediyorum. Ama hiç bir markanında her insanı mutlu ediceğinizi sanmıyorum. Bu yüzden arçelikte mennuniyet oranı %90-95 arasında değişmektedir. Bu konu çook Uzun hikaye. Söylemek istediğim tek bir şey var. Diğer sektörleri bilmem ama (araba,ev,turizm,tekstil vb.) Beyaz Eşya ve Elektronikte Müşteri Hizmetleri Arçelik te 1.numaradır. 1.5 senedir kafam rahat işimi yapıyorum. Servis işini yapıyor. Merkez işini yapıyor. Kısaca herkes Arçelikte herkes en iyisini yapmak için çalışıyor. Çünkü Müşteri Velinimetimizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

3 Yıllık beyaz eşya öncesindende 2 yıllık mobilya satış danışmalığı tecrübem var. Ve 1.5 yıldırda Arçelikte çalışıyorum. İnanın daha önce bosch,siemens,vestel,regal,samsung,general ve bir çok diğer marka sattım ve satan arkadaşlarıma tanık oldum ve hepsininde servislerinden müşteri hizmetlerinden nefret ettim. bir çok sıkıntı yaşadım, malesef bir çok müşterimede sıkıntı çektirdim. Bakın ürünlerin kalitesinden bahsetmiyorum, müşteri hizmetlerinden bahsediyorum. Ama hiç bir markanında her insanı mutlu ediceğinizi sanmıyorum. Bu yüzden arçelikte mennuniyet oranı %90-95 arasında değişmektedir. Bu konu çook Uzun hikaye. Söylemek istediğim tek bir şey var. Diğer sektörleri bilmem ama (araba,ev,turizm,tekstil vb.) Beyaz Eşya ve Elektronikte Müşteri Hizmetleri Arçelik te 1.numaradır. 1.5 senedir kafam rahat işimi yapıyorum. Servis işini yapıyor. Merkez işini yapıyor. Kısaca herkes Arçelikte herkes en iyisini yapmak için çalışıyor. Çünkü Müşteri Velinimetimizdir.

• benim bekonun adı arçelik olanı sanırım, sadece digital göstergeleri farklı gördüm

http://forum.donanimhaber.com/m_53188782/tm.htm

Orijinalden alıntı: rasim888

benim bekonun adı arçelik olanı sanırım, sadece digital göstergeleri farklı gördüm

evt evt aynısı hayırlı olsun .

biz memnunuz umarım sizde memnunsunzudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

benim bekonun adı arçelik olanı sanırım, sadece digital göstergeleri farklı gördüm

evt evt aynısı hayırlı olsun .

biz memnunuz umarım sizde memnunsunzudur.

valla çok memnunum, hatta en beğendiğim beyaz eşyam (pardon gri eşyam) diyebilirim,dolduruyorum dolduruyorum dolmuyor,nasıl herşey sığıyor hayret ediyorum yav samsung mamsung diyorlar, geçen hafta aydın forumda samsung dükkanına girdim sırf meraktan, iyiki girmişim , dolabıma olan sevgim dahada arttı, bana samsung çok dandik geldi, hiçbir modellerini beğenmedim , ama beğenenlere saygı duyuyorum o ayrı, zevkler ve renkler tartışılmaz...

• soğutucu bölmesi çok ufak ve bunun fiyatına gider sharp,bosch veya siemens alırım.arçeliğin ürünleri ile hitachi,sharp,boschu kıyaslayınca kalitesiz görünüyorlar gözüme zaten yıllar evvel almayı ve bakmayı bıraktığım bir firmadır

Orijinalden alıntı: onboardx

soğutucu bölmesi çok ufak ve bunun fiyatına gider sharp,bosch veya siemens alırım.arçeliğin ürünleri ile hitachi,sharp,boschu kıyaslayınca kalitesiz görünüyorlar gözüme zaten yıllar evvel almayı ve bakmayı bıraktığım bir firmadır

Herkes kendi parasını harcıyor, Ben aynı modelin BEKO olanını 2200 TL ye 10 taksitle satın aldım. (İlk defa yerli bir marka aldım.)

630 LT olupta bu fiyata yakın bir ürün varsa diğer markaların paylaşın da bilelim.

Ancak iç tasarımı birebir Samsung'dan arakken, iç kapı rafları ilkokulda kullandığımız sulu boyaların kapakları kadar kötü ve ucuz bir plastikten yapılmayken Samsung'un iç raflarını nasıl kıyasladınız ona anlam veremedim.

Orijinalden alıntı: candogan62

Ürün güzel, ona lafım yok.

Ancak iç tasarımı birebir Samsung'dan arakken, iç kapı rafları ilkokulda kullandığımız sulu boyaların kapakları kadar kötü ve ucuz bir plastikten yapılmayken Samsung'un iç raflarını nasıl kıyasladınız ona anlam veremedim.

iç kapı plastiğinin kalitesi (en azından benim dolap için söylüyorum) gayet tatmin edici, ayrıca plastik kalitesini dolap alırken kıstas olarak göz önüne alan hiç kimseyi görmedim, haa araba alırken iç mekan plastik kalitesi çok önemli o ayrı, model samsungdan arak demişsin hangi modelinden arak olduğunu yazmayı unutmuşsun ? iddianızı resimlerle desteklerseniz bizim gibi bilgisi kıt, kaliteden ve maldan anlamayan insanlarda engin bilgilerinizden faydalanmış olur...

edit: senin bazı yorumların önceden dikkatimi çekmişti, bazı markaları bazen çaktırmadan bazen alenen karalıyorsun, bazı markaları öne çıkarıyorsun,senin kesinlikle objektif olmadığını düşünüyorum, delil isteyene yukarıdaki haksız ve karalayıcı mesajın yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 19 Ekim 2011; 17:24:17 >

• Kimin önyargılı olduğu mesajlardan belli oluyor. Savunduğunuz ve karaladığınız markaları tanımıyorsunuz ki kimin kimin tasarımını alıntıladığını göresiniz.
    Tartışmayı severim, ancak üslubunu bilenlerle. Üslubunu bilmeyenlerle tartışmanın yolu çirkefliğe gidiyor, bunun huzursuzluğunu taşıyacak sabrım yok.
    Dolabınızı güle güle kullanın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.