Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.974
Cevap
165
Favori
1.048.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar78

    Ps Vita ile ilgilenenler, bir tartışma konusu var, buyrun başlayalım.

    Fikir doğru mu sizce?

    quote:

    Hmm ama psp yi birazda deneme amaçlı istiyorum oyunlarını olsun el konsolu olarak olsun psp ye bir sevgim yok yani dolayısıyla vitayada gidip para verilmez pc varken


    Zaten pc yi cebimize atıp heryere götürebiliyoruz(!) değil mi ?

    Katılmıyorum bu görüşe.
  • Kesinlikle alacağım ekle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre_acar1989

    Biraz fazla lüks bir oyuncak olacak gibi görünüyor :) 650-700 lira olacak fiyatı sanırım. Oyunları kim bilir kaç liradan girecek piyasaya. Kırılmasının zor olacağı kesin, kesinlikle yıllar alacaktır o iş. Bu sebeplerden şimdilik soğuk bakıyorum istemeyerek de olsa. Ancak parasını falan bir kenara bırakırsa cezbedici bir ürün olduğu çok açık gerçekten.


    açıkçası ben de senin gibi düşünüyordum da, multiplayer oyunları duyunca fikrim değişti. Bilgisayarda bile 2 tane oyunum var, ikisi de multi destekli.

    -yani fazla oyun almam zaten, 2 ayda bir alırım onlar da multiplayer destekli olur. Örneğin little big planet harika gözüküyor. Uncharted'a mp koyarlarsa bakarım.

    @X-FI, hocam 3ds alınmaz bunun yanında Ayrıca vita'ya 3d desteği gelebilir, tartışma halinde.

    @berkince99 ekliyorum şimdi.

    @Chidori, yani adam biraz saçma söyledi orada. "Pc varken niye vita alayım" demesi çok saçma. Pc'yi her yere götürememek var, bir de dokunmatik, hareket sensörleri pc'de görememek var. Sen bi vita'yı incele de bu yorumunu tekrar düşün dedim
  • beyler bakın ne buldum 3ds vs ps vita

    http://reviews.cnet.com/8301-21539_7-20069518-10391702.html

    vita kamerası: front and rear-facing cameras, 640x480

    şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. ben en az bi 4 megapixel beklerdim.
  • şu kısım biraz idare eder ama

    quote:

    Photo: JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG; Audio: MP3, AAC, WAV; Video: MP4, H.264
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    şu kısım biraz idare eder ama

    quote:

    Photo: JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG; Audio: MP3, AAC, WAV; Video: MP4, H.264



    hocam mkv. yok

    640x480 kamera çözünürlüğü megapixel'i belirler mi? Benim eski telefon bile 1280x1024 çekebiliyor ama 1.3 mp.
  • çarpıcaksın işte 640x480=307.200=0.3MP, webcam kadar işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    çarpıcaksın işte 640x480=307.200=0.3MP, webcam kadar işte


    ne almıyorum cihazı zevkim kaçtı. ben 4 mp bekliyordum kardeşim. İtalya'ya gideceğim orada fotoğraflar çekeceğimcem diyordum..
  • italya mı? götür beni gttiğin yereeee sana küçük bir tavsiye vereyim, eğer akrabanız filan yoksa hemen fas'lı veya tunus'luları buluyorsun, onları bulamazsan yahudi buluyorsun, yahudi lokantasında yiyorsun. ne alaka diyeceksin italyanlar her yemeğin içine domuz eti koyarlar, gümbürtüye gitme diye araya sıkıştırayım dedim
  • Konu gayet güzel bende zaman buldukça yardımcı olmaya calisacagim. Bu aralar bayağı yogunum. teşekkürler avatar78
  • Hakikaten Sony bu sefer çok iyi iş başarmış. Psp ile arasında uçurum kadar fark var. Ps3 ile arasındaki fark ise mobil bir cihaz olduğunu düşününce çok az. Fiyat uygun olursa Psp'mi satıp üstüne para koyup alacağım. Bu cihaz için €250 hiç de çok değil. Hele ki ABD'den getirtebiliyorsanız $250 gibi bir fiyata sahip oluyorsunuz. Özelliklerini düşünüce insana $250 şaka gibi geliyor. Neyse çıkmasına yakın zamanda çok daha fazla bilgi elimize geçer. :)

    Ayrıca kamera ile ilgili kesin bir bilgi halen yok. 640*480 falan deyip de insanları hayalkırıklığına uğratmayalım. Resmi internet sitesinde ön ve arka kamera bulunacağından başka bir bilgi yok:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 12 Haziran 2011; 18:14:33 >
  • benide ekleyin bende çıkmasını bekliyorum bir mani çıkmazsa alacağım.

    Kendine overclock atabiliyorsa ekstra işlemci gücü isteyen oyunlarda, bu pil ömrünü olumlu etkileyecektir.(gerekmediğinde frekansı düşürebiliyorsa)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertt1257 -- 12 Haziran 2011; 19:43:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    italya mı? götür beni gttiğin yereeee sana küçük bir tavsiye vereyim, eğer akrabanız filan yoksa hemen fas'lı veya tunus'luları buluyorsun, onları bulamazsan yahudi buluyorsun, yahudi lokantasında yiyorsun. ne alaka diyeceksin italyanlar her yemeğin içine domuz eti koyarlar, gümbürtüye gitme diye araya sıkıştırayım dedim


    Dostum, okul İtalya'ya öğrenci değişimi düzenliyor. Bir geometri projesi ile gideceğiz. Umarım domuz eti yemeyiz, yahudi olayı iyiymiş 30 liseli in İtalya, kısacası

    @Party Starter, dostum imza ve haberler için seni bekliyoruz. Yerini ayırdım, umarım gelirsin dostum.

    @Ertugrul-, ya evet fiyata göre çok ucuz zaten. Hatta fazlasıyla ucuz, sistem performansı düşürmelerinden korkuyorum

    -Kamera olayı 0.3mp olursa baya hüsrana uğrarım. Artık usb cam varsa:

    Bu arada usb bölümü yapacağım yakında, okuyun onu da http://www.hepsiburada.com/Liste/ttec-plus-w304-surucusuz-usb-webcam/ProductDetails.aspx?productId=bd84794&categoryId=1065 nah böyle bir şeyi bağlarım vita'ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertt1257

    benide ekleyin bende çıkmasını bekliyorum bir mani çıkmazsa alacağım.

    Kendine overclock atabiliyorsa ekstra işlemci gücü isteyen oyunlarda, bu pil ömrünü olumlu etkileyecektir.(gerekmediğinde frekansı düşürebiliyorsa)

    Sony bunu kolayca halleder.
  • Ben oyunların yanısıra Custom Firmware çıkmasını ve bilgisayar gibi kullanabilmeyi istiyorum.Düşünsenize yolda giderken .mkv formatında hd film izliyorsunuz aynı zamanda android benzeri(android bile olabilir.) bir işletim sistemi ile telefon gibi kullanabiliyorsunuz.

    Günümüz akıllı telefonlarından farkları;oyun tuşları ve exc. oyunları olacaktır.Tabi ki piyasaya çıktığı anda Dünya üzerindeki en güçlü handheld cihaz olacak olması da cabası.

    Beni de ekleyin.Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.Eğer çok fazla fiyat farkı olmazsa Sony Center'dan garantili şekilde alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertt1257

    benide ekleyin bende çıkmasını bekliyorum bir mani çıkmazsa alacağım.

    Kendine overclock atabiliyorsa ekstra işlemci gücü isteyen oyunlarda, bu pil ömrünü olumlu etkileyecektir.(gerekmediğinde frekansı düşürebiliyorsa)


    Chidoki editörümüzün de dediği gibi, alet 4 çekirdeğin hepsini oyun dışında kapatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura

    Ben oyunların yanısıra Custom Firmware çıkmasını ve bilgisayar gibi kullanabilmeyi istiyorum.Düşünsenize yolda giderken .mkv formatında hd film izliyorsunuz aynı zamanda android benzeri(android bile olabilir.) bir işletim sistemi ile telefon gibi kullanabiliyorsunuz.

    Günümüz akıllı telefonlarından farkları;oyun tuşları ve exc. oyunları olacaktır.Tabi ki piyasaya çıktığı anda Dünya üzerindeki en güçlü handheld cihaz olacak olması da cabası.

    Beni de ekleyin.Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.Eğer çok fazla fiyat farkı olmazsa Sony Center'dan garantili şekilde alırım.



    Hocam üzerinde hiç tuş kilidi tuşu görünmüyor, psp'de vardı.

    -Diğer özellikleri zaten müthiş ve katılıyorum.En sevdiğim özelliği de yolda giderken hd film izleyebilmek. Siteden indirip(vitadan) direk izleyebilir miyiz ki, hiç bilgisayarda el sürmeden? Ekliyorum hemen. Aldıktan sonra buraya inceleme yaparsınız umarım. Bu arada, ps suit xmb tarzı bir şey olacakmış. Android olmaz sanırım, olursa ben de yüklerim ama.

    -Bu arada ps vita kamerasından bekledikleriniz nelerdir?
    -Ayrıca sizi bilgili gördüğüm için bir soru daha, usb'den flash belleği root edip bağlasam, dosyalar nerede gönürecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 12 Haziran 2011; 22:16:37 >
  • Endamı yeter!.. Beni de ekleyin.
  • @avatar78

    İnan şimdiye kadar hiç Psp almadım,o yüzden Psp ve Vita sistemi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim.Ama bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım.

    -Tuş kilidi Iphone'larda bulunan ekranda parmağını sürükleme metodu ile koyulabilir.Herhangi bir tuşa basılı tutmaya bile atayabilirler,zor birşey değil.

    -Ps Vita'da bulunan işlemci .mkv formatındaki(içerisine 720p,1080p çözünürlük dahil) filmleri izletmeye yetecek güçte.Direk Vita'ya media player programı yazabilirler veya hali hazırda bulunan bir programı port edebilirler.Vita hafızasında programın yüklü olduğu yere atılan filmleri direk izleyebileceğimizi düşünüyorum.Android çok büyük ihtimal olacak çünkü Vita'da bulunan işlemci Arm Cortex A9 mimarisine sahip yani Android ve gelecekte çıkacak Windows 8 ile uyumlu.Ayrıca Android kurulabileceği için yukarıda söylediğim sıfırdan program yazma gibi birşeye gerek yok çünkü Android uygulamaları içinde gayet iyi media playerlar mevcut.Bunlar film izlemeye yeter de artar.

    -Kameraların kalitesi hakkında bir açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama tahminim ekranın yanında bulunan yüz kamerası 1.3 mp,arkada bulunan yani asıl kameranın ise 3.2 mp olabileceğini düşünüyorum.5 mp olamaz çünkü zaten donanım kalitesi yüzünden(gerek işlemci,gerek oled ekran) maliyet çok yükselmiş durumda.Zaten çok kaliteli olmasına da gerek yok çünkü Vita'da bulunan kameraların öncelikli işlevi oyunlarda kullanılacak olması.

    -Sony'nin hafıza ile ilgili sunacağı kolaylıkları ve daha custom fw çıkma ihtimalini bilmediğimiz için bu konu hakkında net birşey söylemek mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 12 Haziran 2011; 23:16:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura

    @avatar78

    İnan şimdiye kadar hiç Psp almadım,o yüzden Psp ve Vita sistemi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim.Ama bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım.

    -Tuş kilidi Iphone'larda bulunan ekranda parmağını sürükleme metodu ile koyulabilir.Herhangi bir tuşa basılı tutmaya bile atayabilirler,zor birşey değil.

    -Ps Vita'da bulunan işlemci .mkv formatındaki(içerisine 720p,1080p çözünürlük dahil) filmleri izletmeye yetecek güçte.Direk Vita'ya media player programı yazabilirler veya hali hazırda bulunan bir programı port edebilirler.Vita hafızasında programın yüklü olduğu yere atılan filmleri direk izleyebileceğimizi düşünüyorum.Android çok büyük ihtimal olacak çünkü Vita'da bulunan işlemci Arm Cortex A9 mimarisine sahip yani Android ve gelecekte çıkacak Windows 8 ile uyumlu.Ayrıca Android kurulabileceği için yukarıda söylediğim sıfırdan program yazma gibi birşeye gerek yok çünkü Android uygulamaları içinde gayet iyi media playerlar mevcut.Bunlar film izlemeye yeter de artar.

    -Kameraların kalitesi hakkında bir açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama tahminim ekranın yanında bulunan yüz kamerası 1.3 mp,arkada bulunan yani asıl kameranın ise 3.2 mp olabileceğini düşünüyorum.5 mp olamaz çünkü zaten donanım kalitesi yüzünden(gerek işlemci,gerek oled ekran) maliyet çok yükselmiş durumda.Zaten çok kaliteli olmasına da gerek yok çünkü Vita'da bulunan kameraların öncelikli işlevi oyunlarda kullanılacak olması.

    -Sony'nin hafıza ile ilgili sunacağı kolaylıkları ve daha custom fw çıkma ihtimalini bilmediğimiz için bu konu hakkında net birşey söylemek mümkün değil.


    -hey editörlük yapmak ister misin bu konuda?

    Şaka bi yana harbi iyi yazmışsın. Neyse konuya geleyim:

    -Bu android işini sevdim, veya windows 8 güzel olursa vita'ya onu kurmak gerçekten güzel olur. Ama vita Sony, windows Microsoft, yani zor

    -Açıkcası telefonumun kamerası çok yetersiz. Ayrıcadan yeni bir telefon almak istemiyorum, bu yüzden kamera gerçekten önemli benim için.

    -bu costum fw nedir hocam?

    -şu film izleme olayına kafayı takacağım az. Şimdi bize dosyalarım diye bir bölüm verilmeyecek sanırım,
    http://www.youtube.com/watch?v=c5bwbuBifjw&feature=related
    -yani netten film indirip, izlemek varsa... Bilgisayarımı satmayı düşünebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.