Şimdi Ara

Çernobil ne durumda? Güncel resimler, hikayeler... (Kazadan hemen sonrayı gösteren video eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
22
Favori
24.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mümkünse banada pm atarsan sevinirim

Edit: Sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 27 Şubat 2011; 1:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

@Mechaniker
    Hocam mümkünse banada pm atarsan sevinirim

Edit: Sağol hocam

Lafı olmaz.
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 25 Ocak 2013; 3:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: masti

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Çernobil ne durumda? Güncel resimler, hikayeler... (Kazadan hemen sonrayı gösteren video eklendi)

saydırabilirsiniz arkadaşlar bu adama..

Arkadaşlar bu adam radyasyon kalktı ben çay içiyorum sizde için diyen adam değil mi? Kimdir, necidir, bu adama sonra ne oldu biri açıklayabilir mi?

Çayda Radyasyon olduğu söylentileri artınca Bilmemne bakanı olan bu eleman bir basın toplantısı yapıyor. Ve tüm halkın karşısında Çay içerek, Aha ben içiyorum. Halkımızda içebilir, çay temizdir diyen adamdır.

Bunun bide su versiyonu var.

Su ve tavuk versiyonu var. Kişiliksizin biri de kuş gribi esnasında ben tavuk yiyorum diyip yemişti kim bilir o tavuk dünyanın hangi ucundan gelmiştir Peki sonra o çay içen adama birşey olmadı mı?

Okullara gönderdikleri beleş fındıkları da unutmamak lazım.

• güzel paylaşım
  • Mesajim bulunsun
  • pm atarmısın
  • bana da pm arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

insan resimlerini vs. değilde mutasyona uğmaış hayvanlardan pm atabilirmisinz ? lütfen insan yollamayın

• pm alabilirmiyim bende
  • pm
  • pm atarsan sevinirim
  • yararlı konu. bir kaç kişinin güvenlik önlemlerini kapayıp sınırları zorlayacak deney yapması nedeniyle yüzbinlerce kişi zarar gördü belki.
  • pm alabilir miyim bende.
  • Bıktım PM yollamaktan, ilk mesaja ekledim linki, kural dışı bir durum varsa adminler silsinler linki. Yine pm ile dağıtmaya devam ederiz o zaman.

http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/page4_turk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 27 Şubat 2011; 1:12:57 >
  • Milletin konuyu okumadan pm istediği belli oldu, birisi Pm istiyorsa sende iste, fazlası göz çıkarmaz nede olsa...
  • Son mesajını okumamıştım, özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Son mesajını okumamıştım, özür dilerim.

Genele söyledim zaten, sana bişey demedim. Özür dileyecek bişey yok.
  • Kanseri çeken bilir. Ne kadar çok kanser vakası olduğunu tahmin edemezsiniz.Etrafımda yok diye hiç biryerde yok sanmayın. Karadeniz ve komşu bölgeleri kanserden kırılıyor... Hastanelerin onkoloji bölümlerinde yatak bulmak bile ölüm.

O çayı içen bakan müsvettesi de kanserden ölmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

O kadar berbat birşey ki anlatamam. Kimse yaşamasın o günleri. Kanser olan kan davalınız bile varsa helallik alın derim...
  • Oradaki o kadar radyasyona rağmen turistik geziye gidenin aklından şüphe ederim. İntihar gibi birşey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.