Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drxx

bir tek sıkıntı aldiko book reader ile yaşadım bir türlu kuramadım titanium backup tan da denedim olmadı marketten iki kez indirdim kurulum bitince ekran kararıp screen lock a geçiyor cihaz anlayamadım bu sorun ile karşılaşan var mı yada aldiko yerine kullanabileceğim reader önerisi olan var mı

kardeşim aldiko yu ben kurdum çalıştırdım fakat epub dosyalarını gösteremiyorum daha detaylı incelemedim, titanium backup ı da deneme fırsatım olmadı...

Bizim bu tabletlere exper 3G zımbırtılarını takacak mı soran oldu mu? Kaça mal olur acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

quote:

bir tek sıkıntı aldiko book reader ile yaşadım bir türlu kuramadım titanium backup tan da denedim olmadı marketten iki kez indirdim kurulum bitince ekran kararıp screen lock a geçiyor cihaz anlayamadım bu sorun ile karşılaşan var mı yada aldiko yerine kullanabileceğim reader önerisi olan var mı

kardeşim aldiko yu ben kurdum çalıştırdım fakat epub dosyalarını gösteremiyorum daha detaylı incelemedim, titanium backup ı da deneme fırsatım olmadı...

Bizim bu tabletlere exper 3G zımbırtılarını takacak mı soran oldu mu? Kaça mal olur acaba???

ben sordum 1 hafta önce exper hazretleri hala tenezzül edipte cevap vermediler.gerçi hiç bir mesajıma cevap vermediler ama.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

arkadaşlar corvus 5 rom ile denemelerimi paylaşmak istiyorum
    öncelikle rom kernel olarak optimize - overclock olarak geliyor. sistem ilk açıldığında bile 2000 - 2400 puan alan cihaz 3200 ile açıldı üzerine 1000 mhz hızı 1400 mhz cekince bencmark skoru sıkı durunnnnnnnnnnnn 4328 oldu motorola xoom un skoru ises 3600 bu arada ve makina çok seri çalışıyor internet tarayıcı hızlı hassasiyeti artmış oyunlarda sıkıntı yok özellikle speedx oyununu mutlaka denemelisiniz cihazdaki sensörü öyle bir optimize etmişlerki hafif bir oynamayı dahi algılayıp tepki veriyor. yanlız aynı sensör asphalt 6 da sapıttı . elimde resimler var ama nasıl konulduğunu bilemediğim için dropbox ıma koyup linklerini verebilirim pil konusunu deneyemediğim için bir hafta kullanım ile net bir şeyler söyleyebilirim

Bende test edeyim demiştim ama 2 defa yüklememe rağmen ilk açılışta çakıldı cihaz.

Sen nasıl yükledin? Anlatırsan tekrar yüklemeyip denemek istiyorum.

KArdeş apx modda once advent veganın v1.09 versiyonunu kuruyorsun sonra da ADB modda corvus and newne5 in ortak hazırladıgı romu kuruyorsun o kadar, ben çok memnunum hatta memnun ötesi, şu da var adb launcher ex ile cihaz mükemmel oldu...

Aynen bu şekil kurulum yapıyorum ancak kurulum sonrasından 2 linux pengueni olan ekranda çakılıp kalıyor cihaz..

quote:

Moon Reader var. Aldiko ile benzer özellikleri var, fazla olarak tema desteği var. Benim tema ile işim olmadığı için Aldiko'yu daha çok seviyorum.

Elimizdeki kitaplarıda paylaşsak nasıl olur arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 22 Nisan 2011; 13:58:00 >

• quote:

öncelikle rom kernel olarak optimize - overclock olarak geliyor. sistem ilk açıldığında bile 2000 - 2400 puan alan cihaz 3200 ile açıldı üzerine 1000 mhz hızı 1400 mhz cekince bencmark skoru sıkı durunnnnnnnnnnnn 4328 oldu motorola xoom un skoru ises 3600 bu arada ve makina çok seri çalışıyor internet tarayıcı hızlı hassasiyeti artmış oyunlarda sıkıntı yok özellikle speedx oyununu mutlaka denemelisiniz cihazdaki sensörü öyle bir optimize etmişlerki hafif bir oynamayı dahi algılayıp tepki veriyor. yanlız aynı sensör asphalt 6 da sapıttı . elimde resimler var ama nasıl konulduğunu bilemediğim için dropbox ıma koyup linklerini verebilirim pil konusunu deneyemediğim için bir hafta kullanım ile net bir şeyler söyleyebilirim

Romu yükledikten sonra Overclock yaptın mı peki? modoco sitesinden bu rom için birden fazla link var sen indirdiğin linki verebilir misin. birde romu yükledikten sonra yapmamız gereken birşey varmı? Bilgi verirsen sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

quote:

quote:

evet kardesim katiliyorum suana kadar kullandigim en iyi rom diyebilirim, tableti kullanma hevesim biraz daha artti bu romla

Arkadaslar button saviorun full pro keyli versiyonu lazim upload edebilecek var mi?

Keyi ile birlikte burdan indirebilirsin.

https:-----//rapid----share.com----/files/458604827/ButonSavior.rar

Saol kardeşim...

Rica ederim.

• quote:

Birşey daha sormak istiyorum modaco nun sitesinde corvus rom la birlite

setcpu.txt link: setcpu.txt
    modules.zip link: modules.zip
    3gFiles.zip: 3gFiles.zip

diye dosyalar var bunlarıda yükleyecekmiyiz bunlar nedir nasıl kullanılır, bilgin varmı?

Not: birde ben genelde bütün romları tablet kapalı iken power ve geri tuşuna basıp önce powerı sonra geri tuşunu bırakmış ve öyle yüklemiştim bu romu indirdim USB den hata ayıklamayı açtım tablet hem açıkken hem kapalı iken yüklemeyi denedim bir türlü yüklenmedi. Romun nasıl yükleneceği konusunda da bilgi verebilir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 22 Nisan 2011; 16:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Orijinalden alıntı: maceraturk
    @ToisAndro Ubuntu olursa çok güzel olur. Arka sayfalarda kısa bir tartışması geçmişti bu konunun. Ama öncelikle cihaz üzerinde gelen hafıza kartının çok yavaş olduğu ve çalışsa bile tadı tuzu olmayacağı söylendiğini hatırlıyorum. Çalışacağını bilsem class10 hafıza kartı alırım. 4gb otuz liraya falan var. Ubuntuya android den daha çok hakim olanlar için güzel bir alternatif olur. Yüksek ihtimal vınn, hotspot gibi bağlantılarda da hiçbir sorun çıkarmaz. Harici hdd vs. ne takarsan tanır gibime geliyor. Umarım teknik konulara hakim bir arkadaş el atarda, bizde sayesinde Ubuntu yükleriz.

Dediğin konuşmaları yapmıştık ama youtube da tegra2 tablet ile bir kaç saniyede açıldığını gördüm. Bizimki de olsa olsa 5-10 dakikada açar. Ama yarım saat beklememe rağmen açılmadı. Büyük ihtimal birşeyleri yanlış yapıyorum. Bu nedenle tekrar tekrar uğraştım ama olmadı. Birisi de ayrı bir yöntem anlatmış. Dosyaları ****'a yüklediği için premium bulamıyorum. Ve bulsam bile kafeye gidecek vaktim olmuyor. Vaktim olsa bile kafelerde mahkeme yasağını kaldıramıyorum. Bir kez kaldırdım ama internet kesilmişti. Ertesi gün tekrar aynı yöntemi denedim ama giremedim ****'a.

Bizim tablet gayet iyi çalıştırır. Adamlar HTC HD2'ye ubuntu kurma yöntemini bile anlatmışlar. Bir kez becersem çalıştırmayı, class10 kart alırım ama beceremedim. Bir yardım mesajı yazdım modaco'ya. Bakalım yardım eden olacak mı? Ayrıca bu konuda ubuntu-tr.net'den de yardım isteyeceğim.

http://androlinux.com/android-ubuntu-development/how-to-install-ubuntu-on-android/

Yukarıdaki linkte ubuntunun android platformuna kurulacağını detaylı olarak açıklanmış. Yardımcı olabilmesi dileğiyle...

Allah razı olsun kardeşim. Hemen deneyeceğim. Hayret o kadar aramama rağmen denk gelimemişti böyle bir konu. Demek ki araştırma yapmayı da öğrenmek gerekiyor.

• @ToisAndro Estağfirullah....
    Benim yakında arm cortex a8 li tabletim gelecek çin malı. Bende linux kurmak istiyorum. Yani bende seni takip ediyorum. Halledersen pm veya bana yazarsın. Teşekkür ediyorum...
  • Arkadaşlar cihaz vodafone da sadece K3715 (3g ayarlarını aktif ettikten sonra) usb vodemle nete bağlanabilmektedir. Diğer vodafone modemler uyumsuzdur. 3 aylık taahhüt yapıyorlar. Vodem 39 tl. 4 gb paket ayda 29 tl. Hızı süper ,3g internette vodafone zaten bir numara...
  • Cevabım biraz geç oldu ama desteğiniz için teşekkürler.Bugün ebaydan almış olduğum bluetooth gps elime geçti.3 ayrı navigasyon programı ile denedim.Sonuç süper.10" ekranlı dev bir navigasyon cihazı oldu bizim exper.Cama falan yapışmıyor ama arabada iki kişi olunca sorunsuz.
    Yalnız sygic aura yazılımı biraz problemli.Cihaz geç tepki veriyor,harita ağır işliyor ve bir süre sonra pil yetersiz diye cihaz kapanıyor.Böyle işlemci hızı yüksek bir aletin bunu yapmasını yadırgadım doğrusu.Her neyse kalan üç tane de fazlasıyla yeter.
    quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Biraz anlatır mısınız.
    Nasıl kullanışlı mı,verimli bir biçimde yol tarifi veya gösterimi yapıyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Arkadaşlar bu easypad de gps varmı navigasyon yapabiyormuyuz?

Harici bluetooth gps recevier ile baglanıyor cok basıt sekılde.

elinizde harici bluetooth gps alıcısı olması yeterli, gerekli olan yazılım markette mecut Bluetooth GPS Provider

ben sadece google mapta denedim sorunsuz şekilde bulunduğum yeri gösterdi.

şu anda rom güncellemesinden dolayı silindi, ama merak ettiğiniz birşey varsa kurabilirim.

Edit:Yazımdaki yanlış anlaşılabilecek nokta düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 22 Nisan 2011; 19:31:44 >

• O setcpu.txt yi sd kartin ana dizine atiyosub sonra setcpu programini kurup xihazi 1.4e overclock edebiliyosun diger zip dosyalarida clock workmode ile yukleniyor sanirimm....
  • Arkadaslar honeycombdan haber varmi? Daha ne kadar sürer gelmesi ?? Android 3.0 bekliyorum sabırsızlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

@Pıncır

Bir de NeoCore uygulamasıyla benchmark yapabilir misin desek kızar mısın? http://www.androlib.com/android.application.com-qualcomm-qx-neocore-BwF.aspx

HTC Desire vs. Reedpad sonuçları...

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

galaxy s ile 55,7 fps aldım :) heyt be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Tuğrul -- 22 Nisan 2011; 19:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

@ToisAndro Estağfirullah....
    Benim yakında arm cortex a8 li tabletim gelecek çin malı. Bende linux kurmak istiyorum. Yani bende seni takip ediyorum. Halledersen pm veya bana yazarsın. Teşekkür ediyorum...

Makaleye bir baktım ve videoyu izledim. Bu anlatımla Ubuntuyu android üzerinden çalıştırıyorsun. Yani sanal makine olarak. Aslında diğer yöntem gibi doğrudan kurulum olsaydı daha iyi olurdu. Ama bunun da iyi yanı var; her iki sistemi de kullanabiliyorsun. Diğerinde sadece ubuntu kullanabiliyorduk.

Kafeye indirmeye gittim ve üç indirme linki de mahkeme yada sistem yoluyla engelliydi. Ultrasurf ile girdim ama sadece dahili indirme yöneticisini kullanabiliyorsun. IDM kullanamıyorsun. 32mbit'lik kafede 40-40kB hızla indirme yapınca çıktım geldim. Bir iki firefox eklentisiyle hızlı indirebilirmiyim derken bulduğum easy-sha re üyeliği patladı. Host ve dns değiştirme yöntemleri de işlemedi.

Hotfile açık ama. Birisi indirip hotfile'a upload etse keşke. Sakın diğer sitelere yüklemeyin. Çünkü premium hesap bulmak zor onlara. Yoksa bu iş beni öldürecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

pardus yetkilileri, pardus arm versiyonunu çıkartmışlar. iyileştirmeleri devam ediyor ve şimdilik sadece inceleme amaçlı yaymışlar.

pardus 2011 işletim sistemi tamamen arm tabanlı işlemciler için çalışır hale getirmişler. bu bence iyi bir gelişme. türk markası bir bilgisayarımda türkler tarafından yapılmış bir işletim sistemi kurmak ve bundan da (gerçek pardus 2011 gibi kullanışlı olursa) zevk alarak kullanmak güzel bişi olması lazım.

pardus 2011 bilgisayarlarda win7 yi aratmayan ve bir çok yazılımı ücretsiz olan bir sistem.

iyileştirmeler bitince ve vatan bilgisayardan tabletim gelince deneyeceğim. siparişi verdim. 10 gün oldu. hâlâ kargoya vermediler . . .

Ben bir açıklama ya da yayınlama bulamadım. Bir link verebilir misin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

quote:

Birşey daha sormak istiyorum modaco nun sitesinde corvus rom la birlite

setcpu.txt link: setcpu.txt
    modules.zip link: modules.zip
    3gFiles.zip: 3gFiles.zip

diye dosyalar var bunlarıda yükleyecekmiyiz bunlar nedir nasıl kullanılır, bilgin varmı?

Not: birde ben genelde bütün romları tablet kapalı iken power ve geri tuşuna basıp önce powerı sonra geri tuşunu bırakmış ve öyle yüklemiştim bu romu indirdim USB den hata ayıklamayı açtım tablet hem açıkken hem kapalı iken yüklemeyi denedim bir türlü yüklenmedi. Romun nasıl yükleneceği konusunda da bilgi verebilir misin.

arkadasi daha once adb ile kurulum yapmadin mi once apx modda advent vega 1.09yukle sonra cihazi tekrar apx moda al bu sefer adb driverini yukle driver yuklendikten sonra tableti ac usb dewiev iile tabletinn driverlarini sil sonra donanim degisikligini tara de aygit yoneticisinden, nvidia harmony aygiti bulucak onu sag tik surucu guncelle de adb driverlarini goster.....burda durum biraz kariaik eger clockwork mode ile yukleme yapabiliyorsan o sekilde yapiver adb biraz zahmetli....

• Arkadaşlar Android üzerinde ubuntu çalıştırmak için şuradaki Türkçe anlatımı kullanabilirsiniz:

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?74789-Hadi-Ubuntu-Y%FCkleyelim-!!!

Ben dosyaları indiremediğim için denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

Arkadaşlar Android üzerinde ubuntu çalıştırmak için şuradaki Türkçe anlatımı kullanabilirsiniz:

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?74789-Hadi-Ubuntu-Y%FCkleyelim-!!!

Ben dosyaları indiremediğim için denemedim.

@ToisAndro bende internet cafeden indirmeyi denedim, sadece birinci linki çalıştırabildim ama çok yavaş olduğu için indiremedim. Evde mobil aygıtlarla internete bağlandığım için 650mb. indirmek gerçekten sorun. Sanırım seninle aynı dertten muzdaribiz ve ubuntu meraklısı. androlinux.com'a alternatif rapid linki koymaları için bir yorum yazıp rica ettim. ctrlpda.com'da da aynı linkler var. Orada da Ubuntu'yu etkinleştirmek ve kullanmak için internet bağlantısından bahsediyorlar. Eğer tek sefere mahsus internet bağlantısıysa sorun yok. Ama her seferinde internet bağlantısı isterse onun kahrı çekilmez. Yarın ne yapıp edip indireceğim ve deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: digesta

Arkadaşlar cihaz vodafone da sadece K3715 (3g ayarlarını aktif ettikten sonra) usb vodemle nete bağlanabilmektedir. Diğer vodafone modemler uyumsuzdur. 3 aylık taahhüt yapıyorlar. Vodem 39 tl. 4 gb paket ayda 29 tl. Hızı süper ,3g internette vodafone zaten bir numara...

Ben Vodafone E160E modelini kullanıyorum. Diğer modeller uyumsuzdur demek yanlış olmuş. Uyumlu markaların rom ları birçok huawei marka modemi destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.