Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obitaş

Vinçi kuramazlar dediler kurduk. Bu stadı yapacağız ben inanıyorum.

Siz giderken biz dönüyorduk genç
  • evt önümüzde 115 gün gibi bir süre kaldı 3 vinç işe devam edecek yakın zamanda 4.ve 5. vinçleride göreceğiz işçi saysını pazartesi mabetten alırız mabet bizim için bi içtima alsana pazartesi günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

evt önümüzde 115 gün gibi bir süre kaldı 3 vinç işe devam edecek yakın zamanda 4.ve 5. vinçleride göreceğiz işçi saysını pazartesi mabetten alırız mabet bizim için bi içtima alsana pazartesi günü

500 küsur işçi sayısı Pazartesi biraz daha artacakmış obitaş elemanları giriş yapacakmış
  • Obaa ciceklerde geldi bide meshur fore kazik makinasi gelirse tam olcak bu arada murat abinin dedigi dogru size kac kere dedim ben pcden izleyince yeniyoruz diye gecen karabuk macinda bide kizlarin ilk final macinda izleeim ama ya eneste yada mabetle necmi abide sorun var diye kazanamadik ama artik rahatim sorun bende olmadigi anlasilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaabjk

Obaa ciceklerde geldi bide meshur fore kazik makinasi gelirse tam olcak bu arada murat abinin dedigi dogru size kac kere dedim ben pcden izleyince yeniyoruz diye gecen karabuk macinda bide kizlarin ilk final macinda izleeim ama ya eneste yada mabetle necmi abide sorun var diye kazanamadik ama artik rahatim sorun bende olmadigi anlasilmis

bizde ne sorun var
    olimpiyatta beraberlik görmedim daha

• obitaştan giriş olacaktır tabi vinç kuruldu artık işler rayına girer yavaş yavaş yeni açıkta ayrıca eski açık içinde işçi girişi olmuştu pazartesi net bi sayı alsak mabetten iyi olacak 500 üzerine çıkılırsa bundan sonra korkmamıza gerek kalmaz bu sayı bile heyecan verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.tun

quote:

Orijinalden alıntı: Efe Elaldı

evt önümüzde 115 gün gibi bir süre kaldı 3 vinç işe devam edecek yakın zamanda 4.ve 5. vinçleride göreceğiz işçi saysını pazartesi mabetten alırız mabet bizim için bi içtima alsana pazartesi günü

500 küsur işçi sayısı Pazartesi biraz daha artacakmış obitaş elemanları giriş yapacakmış

obitaş işçileri nereye giriş yapıyor başka stada gitmiş olmasın bir kısmı?

• harbiden bu konaklama işi ne oldu acaba bu kadar işçiyi konteynerler kaldırmaz artık bundan sonra gelecekler nerede konaklayacak mabet cevaplarsan sevinirim bugün baya soru sordum galiba
  • n.tun kullanıcısına yanıt
    Kuzlaarin finaline gitmedin hem karabuktede yoktun demekki sorun sende haydaa bastan beri demekki sorun sende abi hic usteleme valla

• size bir kesin olmayan bilgi vereceğim duyum değil benim tahminim
    hani demiştik kapalı yanlar 20 orta 23 sıra diye sanırım 23 sıra orta kesit değil daha kenara yakın kesit orta kesit 25 sıra olacak 23 sıra bilgisini verirken ufak bir hata yapmış olabilirim
    güzeeel

• quote:

Kuzlaarin finaline gitmedin hem karabuktede yoktun demekki sorun sende haydaa bastan beri demekki sorun sende abi hic usteleme valla

kızların finaline Murat gitti
    demek sorun onda
    ben finali tvden bile izlemedim

ooo necmi harbimi proje sende inceliyorsun heralde hee o zaman yine tutmuyor sayılar falan ortalık karışacak bak şimdi
  • geçen gün stadda geziyoruz bir baktık @obitaş vince vinç onlara bakıyor.tabi uzaktan bir süre izledik falan kuramıyorlar gittik akıl verdik.yok efendim aslından biz biliyoruz kurmayı falan ayak yapıyorlar..gece bir iki üç işçi yollayacam bir iki kalıp hazırlasınlar sabaha süpriz olur gariplere
  • Buna müsade ederseniz ben cevap vereyim. Çalışanlarımız süzer plazada kalacak. Çalısanlarımızın rahatlığı çok önemli bizim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: n.tun

quote:

kızların finaline Murat gitti
    demek sorun onda
    ben finali tvden bile izlemedim

olimpiyatta bende kaybetmedim.demek benim voleybola gitmememem gerekiyor.yanımda 2 fenerlide ben getirmiştim belki onların etkisi.

necmi abi diyecektim tabi gaza geldim abiyi unttum
  • Neden 3 kat yapılmıyor ya en azından yeni açık 3 kat kalsaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: obitaş

Buna müsade ederseniz ben cevap vereyim. Çalışanlarımız süzer plazada kalacak. Çalısanlarımızın rahatlığı çok önemli bizim için.

ona çalışanlarımız demesek
  • Geçen yine stadda çalışıyorum kapı çaldı işte mabet çay getirdi (demini iyi ayarlayamamıştı kovduracam az kaldı) neyse baktım bir ses.takır tukur çalışıyor.çıktık dışarıya bir de ne göreyim...2. dünya savaşından kalma küçücük bir vinç.gariban obicim kullanıyormuş meğer..1 nisanda da şaka yapacaktım bizim büyük vinçle bunların küçük vinci kaldırıp havada bir süre asılı bırakacaktım da acıdım
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.