Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ufak bir sorum olacak sizlere.. Sigma uyumlu Sigma 24-70mm F2.8 EX DG Macro lens almak istiyorum. Acaba hangi lens adaptoru ile Nex`imde kullanabilirim. Neti biraz kurcaladim ama net bir bilgiye ulasamadim.. Umarim yardimci olabilen birileri cikar.. Esen kalin..
  • Merhab Arkadaşlar aranıza katılıcam yakında yalnız sizden bir rica olucak.renk bakımından Siyahmı daha güzel yoksa Gri mi ? kararszı kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yander

Selamlar herkese..

Ufak bir sorum olacak sizlere.. Sigma uyumlu Sigma 24-70mm F2.8 EX DG Macro lens almak istiyorum. Acaba hangi lens adaptoru ile Nex`imde kullanabilirim. Neti biraz kurcaladim ama net bir bilgiye ulasamadim.. Umarim yardimci olabilen birileri cikar.. Esen kalin..

Sony NEX-5 SIGMA 10-20mm WIDE Angle Lens test 1080 HD

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-redline

Merhab Arkadaşlar aranıza katılıcam yakında yalnız sizden bir rica olucak.renk bakımından Siyahmı daha güzel yoksa Gri mi ? kararszı kaldım

Ben gri kullanıyorum, siyahı nasıldır bilmiyorum ama gri renk gayet kullanışlı
  • quote:

Merhab Arkadaşlar aranıza katılıcam yakında yalnız sizden bir rica olucak.renk bakımından Siyahmı daha güzel yoksa Gri mi ? kararszı kaldım

Dostum bu renk konusu bence kararsız kalacağın son konu olmalı... bende siyah var gayet şık , ayrıca gri yide inceledim o da gayet güzel ve gri lenslerle daha bi uyumlu duruyor. tek parça gibi :) ama ben siyahı daha çok sevdim... bence hangisini bulabiliyorsan onu al , renk siyah yada gri içine mutlaka sinecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 15 Haziran 2012; 21:03:00 >
  • siyah kasa gri lens le güzel görünüyor, ama zevk meselesi tabi, ben siyahı arayıp almıstım mesela..
  • arkadaşlar sony asia'da nex 5 için firmware 5 yayınlanmış,http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=NEX5&upd_id=7245&os_group_id=6
    bununla güncellesem makineyi, türkçe menü gider mi? herhangi bi sıkıntı çıkarmı asia'dan yüklediğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

quote:

Dostum bu renk konusu bence kararsız kalacağın son konu olmalı... bende siyah var gayet şık , ayrıca gri yide inceledim o da gayet güzel ve gri lenslerle daha bi uyumlu duruyor. tek parça gibi :) ama ben siyahı daha çok sevdim... bence hangisini bulabiliyorsan onu al , renk siyah yada gri içine mutlaka sinecektir...

Tesekkur ederim gri lenslerle kombine oldugu icin bu rengi alcm:) Fotograf konusunda okadar tecrubeli deilim 18-55 ve 55-210 lens kitlisinimi alsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LongTime

siyah kasa gri lens le güzel görünüyor, ama zevk meselesi tabi, ben siyahı arayıp almıstım mesela..

Tercihim gri olucak sanirim kendi lensleriyle daha sik duruyo gibi

• Seçe şansım olsa gri alırdım ama 2. el ucuza bulunca siyah aldım. 55-210 almayın hemen derim, 18-55 ile bir başlayın hele. Ama gene de kaça bulduğunuz önemli 55-210 lensi.
  • Bende aranıza NEx5n + 18-55mm + 16 mm lens ile katıldım. Makineyi daha çok havadan görüntülemede kullanacağım. Herkese Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Seçe şansım olsa gri alırdım ama 2. el ucuza bulunca siyah aldım. 55-210 almayın hemen derim, 18-55 ile bir başlayın hele. Ama gene de kaça bulduğunuz önemli 55-210 lensi.

18-55 ve 55-210 kiti ile beraber 1000$ 16gb sony kartta bedava uygun geldi bana tabi yurtdisi fiyati:)

• Fiyat makulmuş, hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Seçe şansım olsa gri alırdım ama 2. el ucuza bulunca siyah aldım. 55-210 almayın hemen derim, 18-55 ile bir başlayın hele. Ama gene de kaça bulduğunuz önemli 55-210 lensi.

18-55 ve 55-210 kiti ile beraber 1000$ 16gb sony kartta bedava uygun geldi bana tabi yurtdisi fiyati:)

55-210 bedavaya gelmiş.. hayırlı olsun..

55-210 tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.. ve örnekler tabiki :)
  • quote:

quote:

quote:

Bedavaya değil 300 USD ye gelmiş yurt dışında Sony nin yaklaşık bir aydan beri Nex 5N ile satılan diğer bir ürün için 50 USD indirim kanpantyası var,50 usd ucuz artı kart bedavaya gelmiş güle güle kullanınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

quote:

quote:

Bedavaya değil 300 USD ye gelmiş yurt dışında Sony nin yaklaşık bir aydan beri Nex 5N ile satılan diğer bir ürün için 50 USD indirim kanpantyası var,50 usd ucuz artı kart bedavaya gelmiş güle güle kullanınız...

Arkadaslar tesekkur ederim 20 gune gelicek sizinlede herseyi paylasiyor olacagim.aslinda macro cekimlere ilgim daha fazla ama 18-55 default kit oldugundan cabuk sıkılırım diye uzak cekimlerede ihtyactan 55-210 dusundum.movie cekimlerinde 18-55 yeterli olurmu acaba ?yada onerebileceginiz lens varmi keskin

• ilgilenen arkadaşlar için sony nex 5d makinamı satıyorum.

cihaz Türkiye den alınmıştır. daha bir yıl garantisi var.
    tüm kutu içeriği ve faturası birlikte gönderilecektir,
    kargo içeriği;
    sony nex 5 body
    SEL-16F28
    SEL-1855
    case logic çanta
    32 gb sandisk extreme pro
    mini flash
    kutu içeriğindeki tüm aparatlar
    üzerinde en küçük bir çizik göremezsiniz. itina ile kullanılmıştır. hatta çok ta kullanıldığı söylenemez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

quote:

quote:

Türkiye fiyatı için demiştim ben ,Türkiyede bu set 2500 - 2600 tl civarı..
    Neyse tecrübelerini bekliyoruz..

• nex f3 de "Clear Image Zoom function" diye bi özellik var, bu yazılımsal olmalı, acaba nex 5n de yazılım güncellemesi olduğunda nex 5n e de dahil olabilir mi? fikri olan var mı?
  • Forumda 55-210kullanan kimse yokmu :) movie cekimleri icin lens onerebilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.