Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
806.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ethernet kablosunu taktıktan bir müddet sonra görüntü donuyor (ses geliyor ama) ve mecburen fişine çekmem gerekiyor.Ama etherneti takmazsam herhangi bir donma olmuyor. Neden olabilir bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 19 Ocak 2011; 16:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

aylardır izlediğim LİG TV hd ve normal lig tv frekansı şimdi sıfır sinyal ile geliyor sebebi ne olabilir

Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. W3 uydusundaki diseqc ayarlarını kurcalayarak çözmüştüm.

Bu arada ben de 1.83 de kalacağım. 1.70 ve sonraki sürümleri denedim, en stabili 1.83 gibi. Ekranında titreme yaşayanlar pal 50hz ye geri dönsünler. TV lerinin desteği olmadığı için titriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 19 Ocak 2011; 16:14:17 >
  • Arkadaşlar
    Show TV hd ses var video yok
    Kanal listesinde şifreli görünmüyor
    Listede Show HD nin Şifre işaretinin görünmesi için ne yapılabilir?
    Her şey düzgün şu Show HD yi düzeltemedim bir türlü
  • Şu ana kadar cihazla ilgili pek problemim yoktu ama sesle ilgili sorun yaşamaya başladım. Aniden ses kesiliyor ve gelmiyor, kanal değiştiriyorum sonuç aynı. Aleti kapatıp açınca düzeliyor sadece. Günde 1-2 kez olmaya başladı. 1.81 de de olmuştu, şu an 1.83 kullanıyorum. Onda da oldu. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 20 Ocak 2011; 11:56:33 >
  • Candostum'dan Atlanta T tuşlu aldım. Birkaç sorun yaşadık ama halloldu. Sabrına ve ilgisine teşekkür ederim. En azından meşgul olmasına rağmen ilgili oldu. Ayrıca ftura da yolluyor. Ben burdan size teşekkür ederim. ayrıca kalbinizi kıracak eyler söylediysem de kusura bakmayın. O son konuşmamızdaki yollama işiniz fazlası ile yapmanıza gerek yoktu. Tekrar teşekkürler. Güvenerek siz de bu yetkili bayiden Atlanta alabilirsiniz....
  • bence cihazın tek eksiği, kablosuz bağlantı yapamıyor sırf oyüzden almadım. onun dışında inceledim güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Candostum'dan Atlanta T tuşlu aldım. Birkaç sorun yaşadık ama halloldu. Sabrına ve ilgisine teşekkür ederim. En azından meşgul olmasına rağmen ilgili oldu. Ayrıca ftura da yolluyor. Ben burdan size teşekkür ederim. ayrıca kalbinizi kıracak eyler söylediysem de kusura bakmayın. O son konuşmamızdaki yollama işiniz fazlası ile yapmanıza gerek yoktu. Tekrar teşekkürler. Güvenerek siz de bu yetkili bayiden Atlanta alabilirsiniz....

Ufuk arkadaşım,Fatih (candostum) süper bi insandır,bazen ararım ulaşamasamda mutlaka geri dönüyo ve yardımcı oluyor.satana kadar değil sattıktan sonrada yanınızda olan bi esnaf,hiçbir konuda ufak bi sorun dahi yaşatmaz sonuna kadar güvenin.aslandır o.Bende belirtmek istedim.

• Bir haftadır bu ürünü kullanıyorum. Hem digiturk modüllü cw kartımı hem de d smart modüllü hd yayın kartını taktım. Hiçbir sorun yok. Hd yayın görüntüleri çok iyi, normal kanal görüntüleri uyduya ve kanala göre değişiyor. Eğer eutelsat w3 üzerinden (yani digiturk) ulusal kanal seyrediyorsanız görüntüler çok kötü. Turksat üzerinden seyredilen ulusal kanallardaki görüntü kalitesi ile çok fark var. Bu zaten cihazla ilgili bir sorun değil, digiturk ile ilgili bir sorun. Ben digiturk üzerinden sadece lig tv - spormax - turkmax ve national geo. seyrediyorum bu yüzden görüntü kalitesinde bir sıkıntım yok. Bu kanalların görüntüleri diğer digiturk kanallarına göre daha iyi. Hotbird uydum olmasına rağmen seyredilecek bir kanal olmadığı için bakmadım. Server olmadan hotbird olmasının bir anlamı yok. Server görüntüleri nasıldır bir fikrim yok. Uygun bir server bulursam denemeyi düşünüyorum. Görüntü kalitesi hakkında aklında soru işareti olanlar hiç tereddütsüz bu cihazı alabilirler. Pişman olmazlar. Cihazın kanal geçişleri çok hızlı, menüsü oldukça basit ve kullanışlı. Herkese tavsiye ederim.

• Candostum , cihazı salı günü aldım 2.gün ip almama sorunu bşladı .. aynı düzenekte dm 500 çalılıyor sorun yok ama atlanta almıyor .. elektriği belirli süre eksin çalıştırınca alıyoır .. başka kablo ile denedim, sorun ne olabilir yada alternatif ne yapabilirim ..
  • Cihazdaki EPG lerin tamamını göstermeme sorunu çözüldü mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Cihazdaki EPG lerin tamamını göstermeme sorunu çözüldü mü acaba?

Sevgili swordsman,
    aynı konuyla ilgili ben de foruma mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce yanıt alamayınca Atlanta firmasını telefonla aradım. Aynı server'dan hizmet alan dm-800 sahibi bir arkadalımda EPG'nin epeyce ayrıntılı olduğunu, fakat benim Atlanta HDBox ta ise EPG'nin sadece son kısmının geldiğini söyledim. bu sorunun düzelip düzelmeyeceğini sorduğumda benimle konuşan Atlanta yetkilisinden sadece dayak yemediğim kaldı. DM ile Atlanta'nın karşılaştırılması onları çok rahatsız ediyormuş ve EPG de bilgi bukadar daha fazlası da olmayacak dedi. Şuana kadar cihazı aldığıma çok pişman olmamıştım, fakat yetkililerin bu tavrı beni ciddi şekilde üzdü.
    Benim sadece problemin ne olduğunu saptamakiçin DM ile karşılaştırma yaptığımı bile anlatamadım çıkan kişiye.
    Özüzn sözü yetkili HDBox için bu sorunun devam edeceğini ve düzelmeyeceğini söyledi..

• Server var iken modüller ile niçin uğraşılır?
  • Atlanta T tuşlu halen ip almıyor .. farklı farklı kablolar denedim .. gittim cat 6 kablo yaptırdım, bir tanede kaliteli cat5 aldım ama sonuç gene aynı .. biraz çalışıyor sonra bakıyorum gene ip almıyor .. en son dhcp'yi kapadım be bekliyorum .. eğer böylede sorun veririse çözüm önerilerine açığım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elel

Atlanta T tuşlu halen ip almıyor .. farklı farklı kablolar denedim .. gittim cat 6 kablo yaptırdım, bir tanede kaliteli cat5 aldım ama sonuç gene aynı .. biraz çalışıyor sonra bakıyorum gene ip almıyor .. en son dhcp'yi kapadım be bekliyorum .. eğer böylede sorun veririse çözüm önerilerine açığım ..

Bende T modeli ile degiştirmeyi düşünüyordum ama ne varsa eskilerde var hiç kıpırdamayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigedigital

Server var iken modüller ile niçin uğraşılır?

modül varken server ile niye uğraşılır ? bütün server satanlarda bir sorun olduğunda aynı nakarat. "biz kesintisiz seyrediyoruz, problem sizin bağlantıda ya da cihazda." forumda bu sorunla ilgili yüzlerce sayfa yazı var.
  • 1.81 den 1.83 geçtikten sonra makinede donmalar, görüntünün donup sesin devam etmesi gibi(makine kitleniyor bu arada) bir durum söz konusun oldu. Son bir haftada 4-5 defa olmaya başladı. 1.81 de iken hiç bir sorunum yoktu. Makineyi kaptıp açınca düzeliyor. 1.81 yükleyim dedim update de bulamadım kaldırmışlar. 1.84 gelmiş ne yapmam lazım bir fikri olan ve 1.81 i imagını alabileceğim bir link verebilecek olan var mı?
  • 1.84 u yukleyen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcelik

1.81 den 1.83 geçtikten sonra makinede donmalar, görüntünün donup sesin devam etmesi gibi(makine kitleniyor bu arada) bir durum söz konusun oldu. Son bir haftada 4-5 defa olmaya başladı. 1.81 de iken hiç bir sorunum yoktu. Makineyi kaptıp açınca düzeliyor. 1.81 yükleyim dedim update de bulamadım kaldırmışlar. 1.84 gelmiş ne yapmam lazım bir fikri olan ve 1.81 i imagını alabileceğim bir link verebilecek olan var mı?

http://www.atlanta.com.tr/downloads.php?k_id=1

• Bilmeyenlerin dikkatine atlanta hd box saat ayarı yaptıktan sonra elektiriği tamamen kestiğinizde tarih ve saatin sıfırlanmasına çözüm.Menü-saat ayarları-gmt otomatik senk.açık-gmt konumu +02:00 eastern europe-yaz saati kapalı.sürüm 1.83 dür.bu ayarlarla saat ayar sorunu düzeldi bende tavsiye ederim.not.ilk açtığınızda belki değişik gösterebil,ir kanal değişince toparlıyo.ok.
  • Teşekkür ederim cevap için. Zaten çok fazla kilitlenme problemi yaşayanlar olmuş. Bir de üstüne bu yazınız cihazı almaktan tamamen vazgeçirdi beni.

quote:

Orijinalden alıntı: Ziggy35

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Cihazdaki EPG lerin tamamını göstermeme sorunu çözüldü mü acaba?

Sevgili swordsman,
    aynı konuyla ilgili ben de foruma mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce yanıt alamayınca Atlanta firmasını telefonla aradım. Aynı server'dan hizmet alan dm-800 sahibi bir arkadalımda EPG'nin epeyce ayrıntılı olduğunu, fakat benim Atlanta HDBox ta ise EPG'nin sadece son kısmının geldiğini söyledim. bu sorunun düzelip düzelmeyeceğini sorduğumda benimle konuşan Atlanta yetkilisinden sadece dayak yemediğim kaldı. DM ile Atlanta'nın karşılaştırılması onları çok rahatsız ediyormuş ve EPG de bilgi bukadar daha fazlası da olmayacak dedi. Şuana kadar cihazı aldığıma çok pişman olmamıştım, fakat yetkililerin bu tavrı beni ciddi şekilde üzdü.
    Benim sadece problemin ne olduğunu saptamakiçin DM ile karşılaştırma yaptığımı bile anlatamadım çıkan kişiye.
    Özüzn sözü yetkili HDBox için bu sorunun devam edeceğini ve düzelmeyeceğini söyledi..

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.