Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeus79

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yildo74

    Merhaba Arkadaslar,

    Burada,Ektrimek isteyen arkadaslari bir uyarmak istedim.Bazi kisiler,4500 Greft ektirdiklerini Fotograflarla Forumda sunmak istiyorlar.Ben,10bin Greft ektirmis biri olarak(FUT-FUE-SAKAL ve Gögüs)sunu demek istiyorum.Zeus rumuzlu arkadasimizin Resimlerini gördüm.Öyle kücük bir alandan tabii ki 4500 Greft cikarilir.Fakat Donör alan birkac AY sonra rezil bir görünüm alir.Bu birincisi.2:Zeusun acikligi cok büyük.O acikligi ancak 15bin Greft ve yukarisi kapatabilir(tepe bölgesi dahil).O acikliga ekilmis olan 4500 Greftin zaten %60-70'i tutmaz.Cünkü bir seyansda ekilmis.Cogu greftler ölmüstür.Zeusun Insallah istedigi olur.Fakat ektirmemis olan Arkadaslari bilgilendirmek lazim.O acikliga ekilen 4500 Greft(hepsi cikacak,ölen Greft yok hesabi yapalim)cok ama cok Seyrek duracaktir.Zaten O acikliga ekimyapan Dr.benim gözümde Paraci bir Insandir.Benim bildigim ve bana Ekim yapan Doktor,kesinlikle böyle acikliklara ekim yapmiyor.Herkese Selamlarimi ikletiyorum.

    Zeus sakin kizma.Ama bunlar gercekler.Birseyansda o kadar Greft ekilmez.Greftler belirli bir Derecede 4 saat sonra hayatlarini kaybediyorlar.Ben en son 3200 Greft'i 3 seyansda ektirdim.

    O seyrek olacak dediğin saçlar, senin hayatın boyunca hayalini kuracağın ve asla sahibi olamayacağın sırma saçlardan çok daha mutlu edecek beni. Bu bir.

    Üzerinden iki hafta bile geçmeden, böylesine psikolojik olarak yorucu bir operasyon geçirmiş bir insana, yok donör bölgen bir kaç aya rezil bir hal alacak, yok ekilen saçlarının yüzde 70i ölmüş olacak diyecek kadar seni gaddarlaştıracak, çirkinleştirecek gerekçelerin nelerdir beni ilgilendirmiyor ancak kimsenin saçma sapan öngörülerle benim moralimi bozmaya hakkı yok. Bu da iki. İnsanlara mesaj verceksen beni karıştırma. Bir de sakın kızma yazmışsın. Kızmıyorum, sadece Allaha havale ediyorum seni.

    Ben kimseye gidin İlhan beyde saç ektirin demedim. Hatta İlk fotoları eklediğimde bana özel mesaj yoluyla danışan @mıstıkv nickli arkadaşımıza ulaşabildiği bütün doktorlarla görüşmesini tavsiye ettim. Kendisi şahittir, ayrıca özel mesajlarım saklıdır. Sonuç kötü olursa hepinizden çok onu yerecek olan da yine ben olurum. Buna kimsenin şüphesi olmasın!

    Herkesi insafa davet ediyorum. Gerçekten ayıp olmaya başladı artık!!!

    kardeşim :) adam sana en azından yalancısın reklam yapıyorsun aslında saç ektirmedin kafandaki de postij demedi :D neyse şakayı bırak yıldo arkdş çok iyi bir arkdşmızdır. asla art niyetli yazmamıştır msjı. kendisini çok iyi tanıdıgım için söylyrm. sadece eleştiri yapmış birnevide düşüncelerini paylaşmış.ayrıca bak ne demiş iyi oku ''.Öyle kücük bir alandan tabii ki 4500 Greft cikarilir.Fakat Donör alan birkac AY sonra rezil bir görünüm alır'' yani yanlar vs görünmeden yorum yapıldıgı için aslında seni savunmuş. o kadar küçük bir alandan 4500 graft alınsa orda harbiden saç kalmaz ve dedigi gibi bir müddet sonra sanki orası dalanmış gibi kalır.bu sadece bir görüştür güzel kardeşim sen yinede sakın moralini bozma sonuçta şuan diyelimki ekilenlerin hiçbirisi çıkmayacak bu en kötü sonuç yani %1 ihtimalden daha düşük ihtimal. o zmn bile birşey yapamazsın mutlaka en az 6 ay beklemek gerekir. ama diger konuda tüm yazan arkdşlra bende katılıyorum. ense durumunu inceledigimizde çok güzel bir sonuç var ortada inşllh sana söylenen dogrudur ve yine olduya ilerde sıklaştırma vs gerekirse onun 4 5 katıdaha alınabilir. yada sana denildigi sayı kök sayısıdır gerçekten graft degildir. oda 2 li hesap etsek 2000 graft alınsa 4000 küsür kök yaparki bu söyledigin rakama denk gelir. herşeyden önce allahtan en hayırlısını dile gönlünü rahat tut. saçlarınla çok oynama :) bırak kendisi uzasın 6. aya kadar bekle. inşllh çok güzel bir sonucun olur ve yüzün gülerken senide aramızda görürüz. saygılarımla.

    Teşekkür ederim güzel dileklerin için kardeşim.

    Ama sen de çok iyimser değerlendirmişsin arkadaşın mesajını. Hatta beni savunduğunu söylemişsin, bir kez daha oku istersen yazdıklarını.

    Anlaşılan o ki saçlarım için yapacağım en iyi şey bu diyarı terketmek olacak. Yoksa stresten göğsümde bile alınacak kıl kalmayacak yakında :)

    Allaha emanet olun hepiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeus79

    Ama sen de çok iyimser değerlendirmişsin arkadaşın mesajını. Hatta beni savunduğunu söylemişsin, bir kez daha oku istersen yazdıklarını.

    Anlaşılan o ki saçlarım için yapacağım en iyi şey bu diyarı terketmek olacak. Yoksa stresten göğsümde bile alınacak kıl kalmayacak yakında :)

    Allaha emanet olun hepiniz...

    yav kardeşim iyi yaklaş boşver :=) yoksa ben her denilen şeye kızsaydım inan bu hale gelmezdi saçlarım ekilenler çıkarken kendi mevcut olan saçlarım dökülürdü. hala neler yazıyorlar hakkımda :) az biraz destek li olsa matıklı olsa eyvlllh dicemde yok saçma sapan yorum atılıyor. sen ne güzel eklemişsin resmini arkdşlrda mantık yürütüyr bu konuda alınma yani. kalkıp yalan sölyrsun ekilmemiş orayı kestirmiş makinayla ektirdim diyip resim atyrsun diyen yok allahtan :) sen sıkma güzel canını buda gelir buda geçer alışmalısın :) sitedende kaybolma sakın bu konuda milynlarca kişi yardım bekliyor tıpkı bizlerin ektirmeden önce bekledigi gibi. gel bi kaç kişiye yardımcı ol sevap al. o kişilerin yüzü güldügü zmn inan seninki daha çok gülecektir ok. allah herkezin gönlüne göre versin...
  • serkan kardeşim seninki çok iyi göründüğü için vede sürekli forumda olup bir adamda takılın kaldığın için ben sana reklam gibi geliyor dedim,yoksa kim istemez sendeki gibi bir ekim sitilini hepimizin hayali o şekilde saçlara kavuşmak ve bu yüzdende yanıltıcı değil bize gerçekten dürüst yaklaşanları aradık,bende ilhan hocaya ektirdim ama forumdakilerin yazılarına baktiğimde tercih edeceğim 3-4 doktor içindeydi ve bu forumda her gün adama fikir değiştirtiyor:)yarın listeden çıkarttabilirdimde,ektirmiş olan çevremdeki birinin 4 akrabasına ulaştım ektiren beğenmiş gitmiş derken 4 lemişler:)onlarla yüz yüze konuşamadım telefonla konuştum memnunuz dediler .o an karar verdim ve tamam ilhan bey eksin dedim,ektirdim 3000 graf ekecekti saç köklerim iyi bol ama kökler baya derinde çıktı bu yüzdende istenilen grafa ulaşamadık kökleri yuvasından çıkarmada zorlandı ,sonra yanlardan tepe bölgeme doğru 2 taraftanda ilerleyip oradan alım yapıldı,köklerim derinde olmasa bu sıklığın 2 katı olacaktı,ordan al burdan al 3000 graf oldu tek tek sayamadık 2000 de olabilir ,2500 de, belkide 3000 i bulduk,kısmet artık,ekim stili hoşuma gitti açık alanlar kapandı umarım doğru doktoru seçmişimdir aynaya baktığımda o hissi duyyorum ve kesin bişileri söylemek için şok dökülmeler ve 6. aydan sonraki dönemi beklemek lazım,

    ektirdim pişmanmıyım asla eziyetlli bir süreç atlattım ve ,sonrasındaki evrede zor olacak biliyorum ama şu saçlanacağım düşüncesi varya tüm o sıkıntıları alıp götürüyor,inanın şuan içimde tarifsiz bir huzur ,mutluluk ,aynaya bakınca yüzümde tebessüm ve aradada acı var:)zamanla bu neşem kaybolup hüsranda yaşayabilirim ama olsun şimdi tadını çıkarma düşüncesindeyim:)

    saçları sürterimde 3-5 tane kaybederim korkusuna hala uyuyamadım:) uyku veren ve kaşıntıyı önleyen bir hap içtim umarım uyurum:)
  • Arkadaşlar Bu vesile ile foruma üyede olmuş bulunuyorum. Yüzümüz kara çıkmaz umarım.Şu an İstanbuldan Ankaraya saç ektirmek için gelmiş bulunuyorum. İnşallah çektiğim bu sıkıntılara değer. tek seansda mikromotor kullanılmadan 3000 greft tek tek elle ekilecek.3 yıldır araştırma sonucu aldığım sonuç şu mikromotor kökleri çıkartırken yakıyormuş ve zedeliyormuş, mikromotor kullanılmadan ekilen saçlarda ekilen saçların çıkma olasılığı daha fazlaymış. nekadar doğru bilmiyorum ama,
    saç ekimi işlemini Ankarada Doç Dr Serdar GÖKREM yaptıracağım. aile dostumuz Prof. Dr. Aycan Kayıkçıoğlu nun tavsiyesi ile. Fue saç ekimini türkiyede ilk yapanlardanmış.Hastaların çoğunluğu Yurt dışından yabancılarmış. 1 ay önce randevumu bugune güç bela alabildim. %100 garanti verdi.Bu zamana kadar görüştüğüm merkezlere göre azıcık daha tuzlu.valla şu an çok heycanlıyım iğne korkumda var.ne yapaz bilmiyorum. umarım herşey vaadedildiği gibi olur. mutlu bir sonuç alırsam fotolarımı bende paylaşacağım. Bu zamana kadar ben inceledim başkalarının fotolarını. Umarım herşey yolundan giderde. herşeye değer.
  • Yazmayı unuttum doktor saç köklerini kendi alacak. karar vermemdeki en büyük etken bu oldu. işlemden sonra aynı gün istanbula dönebileceğimi söylediler. nekdar doğru bilemiyorum. insalara pek güvenim kalmadı artık. saat 9 a kadar ne yapılır ankarada.
  • sempasempa hayırlı olsun inşallah saçlar çok güzel olur,ama yüzde 100 garanti kimsenin yapamayacağı bir şey,saçlarını çok iyi eker diye ümitle git hayallerini çok yükseklerde tutma,eskisinden çok çok daha iyi olacağım de,beklentini az tutki ileride çok güzel sonuç alınca değdiğini göreceksin,sonuç beklediğin gibi çıkmazsada hayal kırıklığı yaşamazsın:)

    yüzde yüz garantiyi şu şekilde veriyorlar açıklıkları kapatacağız bunu yüzde 100 garanti ediyoruz kapanmazsa sonraki seanslar yada uygulanacak tedaviler tarafımızdan ücretsiz yapılacak tarzında oluyor.

    ben dün oldum korkma sadece iğne aşaması biraz canını sıkacak az oplatcak zıplatcak:))saç alırken kafanda çalışıp çalışmadıklarını anlamayacaksın vızzzzzzzz tarzı bir ses hep duyacaksın(fue cihazı sesi) oda sana sinek vızıltısı gibi gelecek:)hayırlı ve bol saçlı olmasını dilerim:)geçmiş olsun kardeş.
  • SELAM ARKADAŞLAR SAÇ EKTİRELİ BEŞ AY OLDU BİRAZ YAVAŞ İLERLİYOR ÇIKIYORMU EVET ŞU ANDA SEYREK BİR VAZİYETTE ACABA SİGARANIN YAVAŞLATTIGINI BİLİYORUM HERKEZDEMİ BÖYLE YAVAŞ İLERLİYOR 4150 GREFT EKTİRDİM ALIM BÖLGEM ÇOK TAHRİŞ OLMUŞTU ŞU ANDA BİR PROBLEM YOK DÜZELDİ AMA ÇIKIYOMU ÇIKIYO AMA SEYREK ÇIKIYO İNŞALLAH HIZLANIR VE BİRAZ SIKLAŞIR SAÇLARIMIZ İSTEDİGİMİZGİBİ OLSUN BENİMGİBİ DURUM YAŞAYON YAZA BİLİRMİ TEŞEKKÜRLER
  • Nasıl bir Türkçe bu ya :S
  • Taner hayirli olsun dikkat et one egme kafani guzel gorunuyor. Kirpi 3aydan sonra cikmaya baslar merak etme siklasacsktir daha kisinin cilt yapisiylada alakali
  • quote:

    hoca3443 Tarih 4 Nisan 2012; 12:54:06
    Taner hayirli olsun dikkat et one egme kafani guzel gorunuyor. Kirpi 3aydan sonra cikmaya baslar merak etme siklasacsktir daha kisinin cilt yapisiylada alakali



    hoca saolasın dostum,birde bende ilginç olan uyuşukluklar bugün geçmeye başladı az bir uyuşukluk hissi hissediyorum,şişme kızarmada olmadı,ilk gün herkeste böylemi oluyor,yoksa her an şişmeler başlayabilirmi,mümkün olduğunca öne eğmemeye çalışıyorum uykuyuda 1 saat uyudum geri kalktım böle böle 4-5 saat uyudum,kafayı uykuda bir yere sürterim diye çok korktum:)
  • digitalmyth begenemedinmi senmi öğreteceksin s.
  • HOCA3443 Sanırım sizde Ayşeğül hanımda ekim yaptırdınız.Bende orda ekim yaptırdım nekadar oldu siz ekimyaptıralı kaç gıreft ekildi
  • tanersen tv seyrederken bile kafanı havaya kaldırarak Seyret bilgisayara hiç oturma bence bende o hataya düştüm hemen şişmeye başlıyor.
  • beyler kanal açmadan yani olan saçlarıda dökmeden ekim yapan yerler neresi bilginiz varmı?
    ben sadece dt. atilla kaya yı buldum...
    ön bölgem seyrek bu yuzden kanal açmadan ekim yaptırmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    sonkatip aslında haklısında o yönden bakmamıştım dostum, ben ilhan serdaroğluna ektireceğim.umarım kötü yorum gelmez yarın için anlaştık kafam karışık gitmeyim yada vaz geçirecek bir yazı gelmez:)

    valla bence kesinlikle kanal yöntemiyle yapan bi yerde yaptırma.. mümkünse alımın da elle motor kullanmadan yapıldığı bi yere git eğer bütçen elveriyorsa.. pişman olma ihtimalin yüksek olur bence..
    bende böyle bir yer arıyorum istanbulda.önbölgem seyrek ve yanlardan açılmaya başladı yaş 25 ve kanal açmadan motor kullanmadan saç ekimi yapılacak yer arıyorum.bu şekilde saç ekimi yapan ve tavsiye edecek olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    quote:

    hoca3443 Tarih 4 Nisan 2012; 12:54:06
    Taner hayirli olsun dikkat et one egme kafani guzel gorunuyor. Kirpi 3aydan sonra cikmaya baslar merak etme siklasacsktir daha kisinin cilt yapisiylada alakali



    hoca saolasın dostum,birde bende ilginç olan uyuşukluklar bugün geçmeye başladı az bir uyuşukluk hissi hissediyorum,şişme kızarmada olmadı,ilk gün herkeste böylemi oluyor,yoksa her an şişmeler başlayabilirmi,mümkün olduğunca öne eğmemeye çalışıyorum uykuyuda 1 saat uyudum geri kalktım böle böle 4-5 saat uyudum,kafayı uykuda bir yere sürterim diye çok korktum:)

    Taner uyurken boyun yastigin yoksa havluyu boyun yastigi gibi yap. uyurken sacina bisey olmaz.

    Sisme 2-3 gün sonra basliyor. Herkeste olmuyor.

    saclari ekipte ayni gün evine gelen insanlari anlamiyorum. kalsaniza ekim yaptirdiginiz yerde 2-3 gün.

    Operasyon sonrasi eve gönderen yerlerde niye yaptiriyorsunuz?

    2-3 gün kalinmayan yerde kesinlikle yaptirmayin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mıstıkv

    Herkes birşey söylüyor.4000-4500 greft ektiripte 6 ay 1 sene geçmiş reklam amacı olmayan bir müslüman evladı yok mu şu forumda ? Ektirmeye karar vermek ektirmekten zormuş yahu

    [simage][/simage] Dr alp Aslan beye 5200 greft 5500 tl ektirdim Aralık 15 de suan gidişat iyi resim nasil eklenir bilmiyorum reklam yapmayan bir Müslüman evladı olarak mail adresi yazanlara resimlerimi yollayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UGURUM07 Resim ekliye bilsen görmüş olurduk
  • ekim öncesi ve ekimin yapildigi günkü resimler





  • ekimden sonraki gün, bandajlar alindiktan sonraki halim.



  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.