Şimdi Ara

KABLOLU MODEMİNİZ NASIL KABLOSUZ SİNYAL VERİR RESİMLİ ANLATIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konu başlıgında yazdığım gıbı elınızde bır kablolu modem var ve bu modemı kablosuz ozellıklere kavusturarak evınızın ıcınde veya cevrenızdekıler e kablosuz sınyal verme ozellıgıne sahıp oluyor.

• Modemin Sinyal verme donanımı olmadan bu nasıl olacak bilmiyorum. Sanırım sadece görüntüde böyle.
  • Arkadaş pc'nin ad-hoc kablosuz paylaşımını anlatmış ama başlığı yanlış tabi...Modem'i değil pc'deki kablosuz ağı paylaşıma açıyorsun.
  • KABLOLU MODEMİNİZ NASIL KABLOSUZ SİNYAL VERİR?

Demiş

Veremez ki
  • Konuyu açan arkadaş ceza almış. Belki de bu konu yüzündendir.
  • arkadaş pazarlamacı galiba, hileli laflar konusunda uzman gibi
  • Kablolu modem i kullanarak pc üzerinden kablosuz ağ paylaşımı yapılıyor. Sonuçta başlığa uygun olması için modemimi kapının girişindeki hatta bağlayıp 10 m ötedeki odamdan sinyal almam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablolu modeme smartnet diye, adsl modeme benzer bir parça takılarak kablosuz modeme çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veygun

Kablolu modeme smartnet diye, adsl modeme benzer bir parça takılarak kablosuz modeme çevirebilirsiniz.

B u, Smartnet'in bilgisini vermeniz mümkün mü, acaba????
  • quote:

Kablolu modeme smartnet diye, adsl modeme benzer bir parça takılarak kablosuz modeme çevirebilirsiniz.

Anten markası sanırım o. Bence bu kablolu modemleri kablosuz yapmak zahmetli bir iş, gidip bir kablosuz modem satın almak daha yerinde olur.
  • Hocam bizim kullandığımız, kablolu adsl modemi kablosuz modeme çeviren alet bu.
    Fatalcan arkadaş bu adrestehttp://forum.donanimhaber.com/m_13180789/tm.htm nasıl kurulacagını açıkca yazmış. Zaten kullanım klavuzu Türkçe, kurulumu basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veygun -- 21 Eylül 2008; 12:17:32 >

• Arkadaş sonuna ekleyecekmiş bir de şu aleti almanız gerek diye ama vakit olmamış.
  • Bu benim dediğim kablosuz adsl modem değil. Normal adsl modem olarak tek başına kullanılmıyor Sadece çevirici olarak kullanılıyor. Kablolu modeme aynen swich gibi takılarak, modeminizi kablosuz modeme çeviriyor, şifre konuluyor.
    Seboist64 arkadaşın dediği gibi önceden kablolu modem alanlar, kablosuz modem almalarına gerek duymadan bu cihazı almaları yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veygun -- 21 Eylül 2008; 19:07:58 >
  • İlginç,karışık,cezbedici
  • quote:

Hocam bizim kullandığımız, kablolu adsl modemi kablosuz modeme çeviren alet bu.
    Fatalcan arkadaş bu adrestehttp://forum.donanimhaber.com/m_13180789/tm.htm nasıl kurulacagını açıkca yazmış. Zaten kullanım klavuzu Türkçe, kurulumu basit.

Güzel kardeşim, bir önceki mesajınızda insanları yanıltabilecek bir ifade kullanıp "kablolu ADSL modeme takılan bir parça ile bununu kablosuz modem haline dönüştürleceğini" söylemişsiniz. Sizin kullandığınız öyle ufak tefek değil ama bayağı "büyük" bir parça. Adına da Access Point/Router deniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Hocam bizim kullandığımız, kablolu adsl modemi kablosuz modeme çeviren alet bu.

Güzel kardeşim, bir önceki mesajınızda insanları yanıltabilecek bir ifade kullanıp "kablolu ADSL modeme takılan bir parça ile bununu kablosuz modem haline dönüştürleceğini" söylemişsiniz. Sizin kullandığınız öyle ufak tefek değil ama bayağı "büyük" bir parça. Adına da Access Point/Router deniyor.

tam ben dicektim sen sölemişsin bileee access point foreverrrrr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.