Benim bildiğim hafif ve cekici oldugu Su senin imza keskinin tırın arkasındaki sekil deilmi?
Deilmiş
şunun tam resmini alsaydık keşke...
Gece dengeldi cekemedim bidahaki sefere inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: MB_Driver
Gece dengeldi cekemedim bidahaki sefere inşallah.
ortadaki lambalar dehşet olmuş
Reflektör gibi bişi onlar.
quote:
Reflektör gibi bişi onlar.
altada mavi lamba olsa tadından yenmez
SONRA KİRLİLİK OLUYO DİYE SERZENİŞ İSTEMEM. DAHA DA VAR KESKİNDEN AMA BU YETER..
BU ARADA SECO KARDEŞİMİN KULAKLARI ÇINLASIN..
BUDA ARKASI..YANINDA SESİNİ DİNLEMEK NASİP OLMADI.. SOL ŞERİTTEN GÖREBİLDİM SADECE..
kaç binde bu ??
Bunlardan bizdede var vabisci yapma böle şeyler alıntı yok diyoruz bu bölümü acıyoruz.
quote:
Bunlardan bizdede var vabisci yapma böle şeyler alıntı yok diyoruz bu bölümü acıyoruz.
alıntı yasak mı anlamadım ?
Alıntıyı diğer dh gurubuna koyun orda gereksiz goruntu ve alıntı resim cok oldugu icin bu bölüm acıldı;)
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
kaç binde bu ??
VALLA ÇOK BİNDE BU :) SÜREKLİ DIŞARI BUNU GÖNDERİYORLAR REKLAM AMAÇLI. AMA NEDENSE SON 3 HAFTADIR,İZMİR/İST. ARASI GÖRÜYORUM. MB_Driver SENİDE DİGER FORUMDAN TANIYORUM MERAK ETME.:) BEN SADECE KONUSU AÇILDI DİYE KOYDUM..
quote:
Orjinalden alıntı: vabis680
quote:
kaç binde bu ??
VALLA ÇOK BİNDE BU :) SÜREKLİ DIŞARI BUNU GÖNDERİYORLAR REKLAM AMAÇLI. AMA NEDENSE SON 3 HAFTADIR,İZMİR/İST. ARASI GÖRÜYORUM. MB_Driver SENİDE DİGER FORUMDAN TANIYORUM MERAK ETME.:) BEN SADECE KONUSU AÇILDI DİYE KOYDUM..
gitsin işi bu zaten
quote:
quote:
kaç binde bu ??
Nası biliyosun iyi biri miyim genellikle cakmalar kötü bilir beni ama senin dusuncen ne.
quote:
quote:
quote:
kaç binde bu ??
Nası biliyosun iyi biri miyim genellikle cakmalar kötü bilir beni ama senin dusuncen ne.
ne oluyo yaww size
Ne olsun bildiğin gibi işde yaşamaya calısıyoz seni sormalı.
quote:
Ne olsun bildiğin gibi işde yaşamaya calısıyoz seni sormalı.