Şimdi Ara

PSU GİZLEYİCİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kardeşimin (highwayp) fikri ve kendi işçiliğimle beraber, yeni bir proje ile karşınızdayım.. Projemin adını psu gizleyici olarak belirledim. Yalnız bu işlem, Stacker kasalar içindir. Başka tip kasalar için de birşeyler yapılabilir tabiiki..

Bir kasada kablolar ne kadar toplansa ve gizlenmeye çalışılsa bile, yine de bazı kablolar meydandadır ve bu da kasa kapağı pencereli olup, bu işlerde titiz davrananlar için, can sıkıcı bir olaydır.. Özellikle de Stacker RC 810 gibi psu kasanın altında ise...
    Aşağıdaki fotoğrafta, bu kablo karmaşasından bir örnek görüyorsunuz..

PSU GİZLEYİCİ...

PSU GİZLEYİCİ...

Gelelim projemin yapım aşamasına..
    Önce kapatmak istediğim yerin ölçüsünde plexi temin ettim..Ve üst kısma gelecek olanın yan tarafından, kabloların çıkması için kertik açtım..

PSU GİZLEYİCİ...

Daha sonra parçaları birbirine yapıştırdım..

PSU GİZLEYİCİ...

Ve elde ettiğim ürünü yerine monte ettim..Bence aradaki fark, mükemmel..Plexi nin üzerindeki jelatini sökmediğim için, biraz mat görünüyor..

PSU GİZLEYİCİ...

PSU GİZLEYİCİ...

PSU GİZLEYİCİ...

Ve bu da en son, kapak kapandıktan sonraki görüntü..

PSU GİZLEYİCİ...

Başka bir projede görüşmek üzere arkadaşlar..
    Sağlıcakla kalın..

• Aklima gelmisti
    Ama kasa kablolarimi tavana ve yan kapagin arkasina sakladigim icin gerek kalmamisti

Ama cidden guzel olmus. ELine saglik (benim dusundugumden daha guzel)
  • Süper fikir.. Ben yıllardır o kısmı mukavvayla kapatmış halde kullanıyorum.. Plexy daha marjinal olmuş..
  • Abi süper olmus psu yu gizlemek fln stacker lar icin benimde aklıma gelmisti kontrplak tarzı bise ile üzerini kapatmak ama sen daha iyisini yapmışsın
  • Ellerine sağlık fikir bende olsa nolcak icraat yok cnm abim. Bakalım bnm kasada nasıl durucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: highwayp

Ellerine sağlık fikir bende olsa nolcak icraat yok cnm abim. Bakalım bnm kasada nasıl durucak

Nasıl duracağı konusunda şüphen varsa, ne diyim ben sana kardeşim? Toz bile yakışıyor bu kasaya çünkü..
  •  PSU GİZLEYİCİ...

Derdime çare,modifiyecim yokk...
    Ben de bi gün benzin döküp yakacam kasayı kablo mablo kalmıycak,şuna bak kasa değill çöp bidonu

Ellerine sağlık Mustafa abi gerçekten güzel durmuş oraya.Çift psu mu var o sistemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 22 Mart 2008; 21:52:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

PSU GİZLEYİCİ...

Ben de bi gün benzin döküp yakacam kasayı kablo mablo kalmıycak,şuna bak kasa değill çöp bidonu

Ellerine sağlık Mustafa abi gerçekten güzel durmuş oraya.Çift psu mu var o sistemde?

Hey Maşallah bende benim kasa daginik sanirdim saol Kardeş içimi ferahlattin

• çok güzel olmuş kardeş eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

PSU GİZLEYİCİ...

kardeş sende para var huzur yok(tagan)

amfibi(mustafa sanırım) kardeş senin projelerin gerçekten süper plexi ile yapılacak her şeyi deniyorsun helal olsun

• süpersin be abi sana diyecek bir laf bulamıyorum ve sadece önünde saygı ile eğiliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

kardeş sende para var huzur yok(tagan)

Hocam naptıysam kaybedemedim kabloları sonra tepem attı artık dağınık bırakıyorum fazla da kasaya bakmamaya çalışıyorum yakında sırtımı kasya dönüp oturacam.

Çok kablo var maalesef içinde parça da çok kablo da çok...

• iyi bir fikir mustafa abi saol tekrar
  • o plexiden kapak altında PSU normalden daha çok ısınmaz mı acaba?
    Eğer hava akımı iyi yapılmışsa zaten sorun olmayacaktır.

Bu arada kasa baya bir derli toplu durmuş.Benim PSU tavanda bu banada ilham verdi.
    Fikrim geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

o plexiden kapak altında PSU normalden daha çok ısınmaz mı acaba?
    Eğer hava akımı iyi yapılmışsa zaten sorun olmayacaktır.

Psu havayı alt kısımdaki ızgaradan alıp, kasa arkasından dışarı atıyor.
  • güzel olmuş
    bu arada yabancı forumlarda yaptığınız işlemi mesh ile yapıp anakartın üstünüde kapsayacak şekilde genişletiyorlar kasanın içine bakınca sadece fanlar görünüyor
  • Güzel çalışma eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.