Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.148
Cevap
27
Favori
754.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hava filtresi tıkalı olabilir, yada bunların klasik arızası olan hava hortumu giriş yada çıkışı sökülmüştür. iki kelepçe alıp sıkıştır. yada hortum delinmiştir. kendin alıp aynı boyda kesip yenileyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: mavikurt1

İyi Bayramlar arkadaşlar.
    Bir kaç gündür benim araba soğukken sarsıntılı ve eski vosvos'ların o klasik motor sesini vererek çalışyor. Bayram dolayısıyle bir yere götürüp baktıramadım. Ama gaza basınca üç beş km sonra ses kesiliyor normale dönüyor. Ertesi sabah yine yapıyor. Neden olabilir acep?

2000 1,6 16v otomatik
  • ilk hırsızlık olayımı yaşadım 1 ay olmadan.mecidiyeköyde bıraktığım aracın sol camını patlatıp teybin arka kısmını götürdüler.kafa kaldı elde :D ben anlamıyorum bu şerefsizler teybin arkasını ne yapacaklar...
  • geçmiş olsun,ilginç bir durum,acaba ellerinde benzeri bir kafamı var diyeceğim,kafayı görmeden marka ve modelini bilmek de zor.
  • Geçmiş olsun gekren gerçekten çok ilginç bi durum
  • Sağol acu__men, hava tertibatına bakmak aklıma gelmedi. Sabah bakayım. Bir de sana bir sorum daha olacak. Malum sen de otomatik şanzıman kullanıyordun (bir zamanlar) , ot. şanzıman yağını ve filtresini değiştirmeyi düşünüyorum, şanzıman yağ katkısı tavsiye edebilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hava filtresi tıkalı olabilir, yada bunların klasik arızası olan hava hortumu giriş yada çıkışı sökülmüştür. iki kelepçe alıp sıkıştır. yada hortum delinmiştir. kendin alıp aynı boyda kesip yenileyebilirsin.

quote:

Bir kaç gündür benim araba soğukken sarsıntılı ve eski vosvos'ların o klasik motor sesini vererek çalışyor. Bayram dolayısıyle bir yere götürüp baktıramadım. Ama gaza basınca üç beş km sonra ses kesiliyor normale dönüyor. Ertesi sabah yine yapıyor. Neden olabilir acep?

2000 1,6 16v otomatik

• sağolun arkadaşlar.şöyle bir durum.sadece benim değil 2 arabanın daha gündüz gözüyle camları patlatılmış.hatta tam bakamadım.2 araç önümde park eden adamın hiçbişiyi almamış camını patlatmış sadece.ellerinde kafa olamaz yani minimal bir ihtimal teyp jameson.yani marka değil bişiy değil.neyse camı sabah yaptıracağım.sol cama 80 fiyat çektiler.bir tandıık vasıtası ile 50 ye taktırabileceğim sanırım.giden teybede yanmadım.kasetçaları takacağım orjinalini.artık koldan kumanda zevkini yaşarız :D
  • merhaba arkadaşlar,
    bu meganelarda hız sabitleyicisi var mı? varsa nasıl kullanılıyor?
  • Megane 1'lerde hız sabitleyici yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: apathe

merhaba arkadaşlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertlidolap

Megane 1'lerde hız sabitleyici yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: apathe

merhaba arkadaşlar,

Megane 2 lerde var 1 lerde yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gekren

ilk hırsızlık olayımı yaşadım 1 ay olmadan.mecidiyeköyde bıraktığım aracın sol camını patlatıp teybin arka kısmını götürdüler.kafa kaldı elde :D ben anlamıyorum bu şerefsizler teybin arkasını ne yapacaklar...

Teyp zaten komple gelmiyor mu yani söküp ön tarafını araçta mı bırakmışlar
  • Evet arkadaşlar

Benim için sıkıntılı günler başladı....

Aracım 59600 km'de. eh artık 60.000 bakımı geldi.

Servis (sakarya ernaz) 900 ytl fiyat çıkardı.

Sakarya'da renault'a bakan özel bir servis var (canerkoc önermişti) ücretin 450 ytl'den başlayacağını, aracın ihtiyacına göre rakamın yukarıya çıkabileceğini söyledi.

Önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım? şu ana kadar araç hep renault orjinal servislerinde bakım gördü.
  • Bir de Bosh Car Service'den fiyat al bence. İşçilik fiyatları daha uygun geliyor bana.

quote:

Orjinalden alıntı: reyha

Evet arkadaşlar

Sakarya'da renault'a bakan özel bir servis var (canerkoc önermişti) ücretin 450 ytl'den başlayacağını, aracın ihtiyacına göre rakamın yukarıya çıkabileceğini söyledi.

Önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım? şu ana kadar araç hep renault orjinal servislerinde bakım gördü.

• quote:

Evet arkadaşlar

Kadıköy de Kemal Tepretoğullarında Geçen kampanya vardı,Bakımda %20 İndirim.Benim aracında 120.000 bakımı için fiyat sormuştum 550 Ytl civarı fiyat verdilerdi.İllaki serviste bakım yaptırcam diyorsan bi araştır istersen.Ben tamircide yaptırdım servis parçaları hariç,2 ön balata,devirdaim ve bikaç bilya filan toplam 650 civarı tuttu.

• Benim SW megane aracımın bagajın tavanın yanlarında dikdörtgen gri plastik 2 adet parça var.Sağ ve sol yanlarda ne işe yaradığını çözemedim.Bilen var mı acaba ?
  • 60000 bakımını ben de bir ay önce sormuştum, yanlış hatırlamıyorsam 750 civarında bir fiyat söylemişti.. bu fiyatın %20 indirimli olduğunu da söyleyeyim.. yani 900 mantıklı bir fiyat, zaten sadece trigger üçte ikisi kadar tutuyo ; ) ayrıca dışarda triggeri deiştirmek bana 400 ytlye mal oldu.. servisin o zaman verdiği fiyat sadece trigger değişimi için 490 ytl idi.. bu da sana yardımcı olur sanırım fikir olarak..

quote:

Evet arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathe -- 25 Aralık 2007; 9:03:01 >

• Ben 180.000 bakımını sanayide bir tamirciye 450'ye yapırdım.
  • akadaslar kullanma kılavuzu ınmıyor 1. sayfadakı ılgılı arkadaslar bılgınıze
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuvar34

akadaslar kullanma kılavuzu ınmıyor 1. sayfadakı ılgılı arkadaslar bılgınıze

Hocam link sağlam aradaki çizgiyi kaldırın. Forumda sansürlü kelime olduğu için rapid-share
  • quote:

103-seyri: Megane 2001 RTE 1.6 16v
    104-kuvar34: Megane 2001 RTA 1.4 16v SW

Hoşgeldiniz
  • bence katkıya gerek yok. sadece yetkili servis orjinal yağ ile değiştirmesi yeterli.

quote:

Sağol acu__men, hava tertibatına bakmak aklıma gelmedi. Sabah bakayım. Bir de sana bir sorum daha olacak. Malum sen de otomatik şanzıman kullanıyordun (bir zamanlar) , ot. şanzıman yağını ve filtresini değiştirmeyi düşünüyorum, şanzıman yağ katkısı tavsiye edebilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hava filtresi tıkalı olabilir, yada bunların klasik arızası olan hava hortumu giriş yada çıkışı sökülmüştür. iki kelepçe alıp sıkıştır. yada hortum delinmiştir. kendin alıp aynı boyda kesip yenileyebilirsin.

quote:

2000 1,6 16v otomatik

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.