Şimdi Ara

Neden Pejo Kötüdür? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
4
Favori
17.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Evet eski araclarda, ozellikle 307lerde cok sorun oldugunu duydum. Makyajdan sonra duzeldigini de duydum. Mesela 308 bakiyorum. İleride dusundugum bir arac. Hic olumsuz yorum gormedim. Belki kusursuz olmamistir. Ancak bir zamandan sonraki modellerde belli bir standart yakalandi diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence O eskidendi, şuanda satılan çoğu aracının rakiplerinden eksiği yok fazlası var, EAT6 gibi yakıt tüketimini aşırı derecede olumsuz etkilemeyen bir şanzımanları var bu şanzıman tork konvertörlü ve vites atarken gerçekten çok akıcı ve birçok çift kavramadan hızlı, ayrıca sorunsuz olacağına da şüphe yok.

    Hdi motor bence yakıt tüketimi konusunda rakipleri arasında en az yakan motor, birçok marka kullandı kendini kanıtlayan bir motor.

    Yeni 308, sınıfında birçok konuda zorlanmadan liderliğe oynayabilecek bir araç. (Premiumlar hariç)

    RCZ R'da 1.6 litre hacminde 270 bglik bir güç çıkışı var ve cidden helal olsun dedirten cinsten bir motor.

    Tek sıkıntı fiyatları. Örn; Rcz R 1.6 hacminde ama 2.0 motorlu %90 ötvli hot hatchlerle aynı paraya satılıyor, burada Peugeot Türkiye sağolsun azalan ötvyi kendileri kazanıyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

    Tenekelayn dsgli passat = 89.700 TL

    2 sene sonra dsg yi ele alıp bayiye gitmek = paha biçilemez

    Tenekelayn

    Biz ona boşline diyoz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Makyajsiz kasa 308 istiyorum. 1.6 110luklardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0x kullanıcısına yanıt
    Yok yav henuz bir sey aldigim yok. Param olunca alirim diye hesap yapiyorum o kadar Makyajsiz kasa 308 istiyorum kismetse. Bizim millet gercekten bazi seylere cok kapali. Eger kafada bir sey yer ettiyse eyvah eyvah. Mesela beyaz esya ornegi vereyim. Eskiden arcelik falan cok tercih edilirdi. Baska marka pek yoktu cunku. Ve eski uretimler dehset derecede saglam ve kaliteliydi. Misal koydeki evde benden buyuk buzdolabi hala calisiyor. Aeg markasi. Neyse. Arcelik markasi da eskiden kalma taninmisliginin kaymagini yiyor bence. Beyaz esyayi arcelik aldik. Tamam kotu degil. Ama iyi deyip tavsiye edilecek bir seyi de yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Orasi oyle. Milleti memnun edemezsin. Sanki ona aliyorsun arabayi. Hep baskalarinin gorusunu alirim. Ama kendi kararimi veririm. Boyle yapmali. Yoksa millete gore yasarsan isin zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot kötü değildir fiyatının arabasını üretir fakat fiat için aynı şeyi söyleyemeceğim motoru dışında bir numarası yok fiatın. bildiğin taksi işte. fiatı neden sevmiyorsun dersen direksiyondaki o taksi logosunu gördükçe irite oluyorum asla kendime almayı düşünmediğim bir binek otomobil markası. anca sokakta taksi falan niyetine binilir okadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel arabaları var pejonun

    308 in her modeline bindim hepsi birbirinden güzel 1.6 hdi motor ise aracı çok güzel yürütüyor ve çok ekonomik. Ayrıca tasarımlarınıda beğeniyorum hayatında pejo kullanmamış adamlar yorum yapıyor sağda solda sonra markanın ismi çıkıyor. Aksine çok güzel araçları var
  • Hdi motor iyide pejo ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liverpol kullanıcısına yanıt
    Kotu olan kismi neresi peki? Bunu pejo sahibi olmamis biri olarak soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransızlar, özellikle de Peugeot zamanınsa sattığı sorunlu araçlar yüzünden toplumda kötü bir algıya sahipler. Şu anda iyi araçlar yapıyorlar ama algı yönetimi zor bir iş. Öyle 3-5 senede bitmiyor. Örneğin eşime ya da 60 yaşındaki babama 'Peugeot' alacağım ya da 'Hyundai' alacağım dediğimde o kadar para verilmez cevabı alıyorum. Bahsedilen aracı daha görmeden, bilmeden bu cevabı verir 10 kişiden 5'i. Aynı durumu terse çevirfiğinizde mesela eskiden çok daha iyi araçlar yapan Japon firmaları şimdilerde bu eski şanının ekmeğini yiyor ama kalite aynı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet peugeotlarda elektirik sıkıntısı vardı eski modellerinde kabul edelim bende bir 307 kullanmış biri olarak bunu yaşadım ama gel görelimki konfor ve f/p kısmına geldiğinde en iyi fransızlar kesinlikle.Motoruna diycek zaten yok bana kalırsa en iyi motor HDİ motordur az yakar cok kacar.Peugeoutların parçalarıda pahalıdır sanayiye düştünüzmü 100 tlden aşağı kurtarmaz.Duster kullanıyorum suanda bunu satınca yine ya peuogeout yada citroen alıcam.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim askere gitti Arabası eski kasa c4 Diesel.ben astrayı satıp o gelene kadar c4 kullanmayı düşünüyorum.araç hem güçlü hem az yakıyor.tabi astra gibi konforlu değil ama fiyat performans Arabası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rozetmen

    Kardeşim askere gitti Arabası eski kasa c4 Diesel.ben astrayı satıp o gelene kadar c4 kullanmayı düşünüyorum.araç hem güçlü hem az yakıyor.tabi astra gibi konforlu değil ama fiyat performans Arabası.

    Ben benzin/lpgli sxpk ful paketini düşünüyorum. F/p oranı yüksek bir araba düşünüyorum ve bu kriterde c4 ve alfa romeo 147 arasında kaldım. c4 daha agır basıyor gerek donanım gereksede tip olarak çok hoşuma gidiyor. 25000 gibi bir bütçe ile alınacak 2006 2007 model c segmenti daha iyi araba yok bence.Aslınca 30 bine çıkıp fiat bravoda düşündüm ama c4teki donanımlar bravoda yok. özellikle otomatik kararan dikiz aynası ve arka kol dayama ve hız sabitleyici gibi özelliklerin olması cezbedici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 1 Eylül 2015; 3:28:35 >
  • Önyargı çok fazla, eski model pejoların pek iyi olmadığı doğrudur ama yeni modellerde pek sorun yok, fiyatı zaten yüksek değil ki. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • Gerikafalılık+başkasından duyma ile yaklaşma ile kötülüyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford ve Opel den 10.000 TL ucuz olsun alırım..Ne o yeni 308 in fiyatı ?? satmaz tabi ki..
    EDİT ;Bence kötü araç yapmıyor artık Peugeot ..ama satışlarını arttırıp eski imajını kırmak için biraz fiyattan fedakarlık yapmalı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 1 Eylül 2015; 8:30:41 >
  • 1 yıl 106, 3 yıl 206 kullandım. En ufak bir sıkıntı yaşamadım, çok severek bindim.
    Babamda 307 1.4 HDi var 2005 model sıfırdan beri bizde 170Bine geldi kilometresi, tık demedi. Halen de keyifle kullanıyoruz.
    Şimdi başka araca bindiğimde Peugeot'nun sürüş hissini vermiyor gibi geliyor.
  • Fransızlar sorunlu muhabbeti biraz eskide kaldı yenileri sorunlu değil güzel araçlar fakat ne olursa olsun alman araçlarıyla kıyaslanmamalı. Eski bir 308 kullanıcısı olarak söylüyorum 1 sene 45 bin km boyunca 308 1.6 hdi kullandım. Az yakan,konforlu, yol tutuşu süper,kullanımı rahat bir araçtı özlerim zaman zaman.. Ama şu var ki bu araçlarda amortisör sesi eksik olmaz,trim sesleri eksik olmaz,mutlaka malzemeler kolay deformasyona uğrar.. Teyp tuşları zamanla soyulmaya başlar dashboard yer yer balon yapmaya başlar güneşten.. Teyp yazıları güneşin altında çok durunca silinir falan.. Yani kalite sorunları olan bir araba ilk 1-2 sene problem yok ama bu sorunlar zamanla ortaya çıkıyor işte o zaman fazla kaliteli olmayan bir araç aldığınızı anlıyorsunuz. Yeni 308 ide inceledim 3 defa test sürüşü yaptım hatta arkadaşıma alıcaktık.. Güzel olmuş amortisör darbe emişleri çok iyi,ses yalıtımı güzel,malzeme kaliteside iyileştirilmiş ama yinede arabada genel bir kalitesizlik var alman araçlarına göre. Zamanla bir çok yerinden ses yapacağını belli ediyor araç hatta belli etmiyor direk söylüyor açık ve net görmek mümkün.

    Şuan satılan güncel peugeot modelleri içinde Yeni 308,3008,5008,508 gerçekten güzel araçlar. Tabi bu söylediğimi Auto6R şanzımanlı modelleri hariç tutarak söylüyorum çünkü o şanzıman insanı manyak eder. Bu araçlar alınacaksa manueli tercih edilmeli. Bunların dışında 208,301,Tepee gibi modeller ise bence çok kalitesiz. Kendi sınıfına göre kalitesiz kalıyor yani.. Hele ki 208 i hiç beğenmedim sadece bayanlara özel yapılmış bir araç havası var ve gerçekten çok kalitesizdi.

    Birde fiyatlandırma konusu var tabi.. Peugeot Fiyatlarda haddini aşmış durumda. 125 bin tl ye dizel otm. 508 satıyor kimse Passat varken o paraya 508 almaz. 2. el de 2-3 yaşında temiz dizel otm. 508 ler 60 bin tl bandında zaten inanılmaz bir değer kaybı var. Peugeot un kaybetme sebeplerinden biri de bu.. Kendini bir şey sanması uçuk fiyatlarla araç satmaya çalışması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 1 Eylül 2015; 8:43:09 >




  • Türkiye şartlarında,f/p,donanım,uygun vergi dilimi,düşük yakıt tüketimi,dizel otomatik kombinasyonu v.s olarak en iyi seçenek fransız araçlarıdır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.