Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 2 Temmuz 2020; 17:5:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

2.099,00 TL
    -100 tl indirim
    -100,00 TL MaxiPuan Hediye!
    =1899 tl
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-55pfk6309-12-140-cm-55-inc-smarttv-cif-163253257

fiyat çok iyi gibi alınır mı arkadaşlar
  • 100 tl indirim nerden geldi hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

100 tl indirim nerden geldi hocam...

1000 Tl ve üzeri alışverişlere 100 tl indirim var gitti gidiyor da
    http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/tv-ses-goruntu-sistemleri-indirim-kampanyasi?sciid=3001_b_Kampanya+Ko%c5%9fullar%c4%b1_1
  • TV, Ses ve Görüntü Sistemleri İndirim Kampanyası

Kampanya 29-30 Nisan 2015 tarihleri arasında (Bu tarihler dahil) TV, Ses ve Görüntü Sistemleri kategorisinde geçerli olacaktır.

GittiGidiyor.com'da TV, Ses ve Görüntü Sistemleri kategorisinden tek seferde yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 100 TL indirim kazanabilirsiniz.

İndirim tutarı, ödeme sayfasında ürün bedeline anında uygulanacaktır.

İndirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir.

Kullanıcı 29-30 Nisan 2015 tarihleri arasında ödemesi yapılan fakat daha sonra herhangi bir zamanda iptal talebinde bulunması halinde kullanıcı, indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır.

Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Kampanya, 16-30 Nisan İşbankası Maxipuan kampanyası ile birlikte kullanılabilir.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya mobil site ve mobil uygulamalarda geçerli değildir.

GittiGidiyor, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu kurguyu iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

• valla kafamı karıştırdı gece gece alsak mı ya fiyat baya iyi çoğu firmaya göre 300-400 fark var
  • Napsak beyler alsak mi yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kaliteli Ütü tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıcak fırsatlar alsakmı almasakmı düşüncesine izin vermez, ihtiyaç varsa ve fiyat piyasaya oranla 300 tl ucuzsa alacaksın

Ben g. G dan 58PUK6809 2511tl 6 taksit aldım şuan 2.750 enpazar da peşin 2521di şimdi 2.600 küsür dolar artmış hergün milletin vekilleri totosundan vergi uydurduğu bir dönemdeyiz. Ben olsam alırdım bu tv yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba tv yi alayim mi almayayim mi derken bitti tv, bu firsati gorunce birazda ambilight ozelligi yuzunden dayanamayip aldim. Haber veren arkadasa tesekkurler.

• Arkadaşlar 47 olanından 2 kişi almıştık bi kaç hafta oluyo bunu alıcak olan arkadaşlar mutlaka harici bir uydu alıcı maliyetini de üzerine koysun alet kanal geçişlerinde fena kasıyo !
  • Digiplus var evde
    2 tane de next black plus
    Miss gibi çozer
    O paraya 47"Vestel satıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Arkadaşlar 47 olanından 2 kişi almıştık bi kaç hafta oluyo bunu alıcak olan arkadaşlar mutlaka harici bir uydu alıcı maliyetini de üzerine koysun alet kanal geçişlerinde fena kasıyo !

Onu herkes biliyo..
    Sen goruntu nasıl onu anlat
    Herşeyi external olarak kullanın kardeşim
    Bırakın panel işini yapsın
    Smart falan hikaye
    Fiyat ii ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Arkadaşlar 47 olanından 2 kişi almıştık bi kaç hafta oluyo bunu alıcak olan arkadaşlar mutlaka harici bir uydu alıcı maliyetini de üzerine koysun alet kanal geçişlerinde fena kasıyo !

Onu herkes biliyo..
    Sen goruntu nasıl onu anlat
    Herşeyi external olarak kullanın kardeşim
    Bırakın panel işini yapsın
    Smart falan hikaye
    Fiyat ii ..

Panelde ışık sızması var o kısmını dört dörtlük beklemeyin ben sene sonuna doğru evlenicem diye çeyizlik aldım 1 hafta kullandım kutuya koydum.Görüntü kalitesi için gayet iyi ambilight özelliği de çok hoş ama panel ışık sızdırma olayında evdeki arçelik 55" tv den çok daha kötü o tv de 0 sızma philips te rezalet ama film izlemem pek yani sinemaskop olmaz canımı sıkmaz diye sineye çektim.Servise mail attım baktılar resimlerine normal yapabilecek bişey yok dediler.Bende kafama takmadım kapadım kutuyu.Arada bi donuyo youtube da falan alırsanız hemen philips in sitesindeki yeni update i yapın sonrası acele etmeyin menü geçişlerinde

• PHİLİPS TV PİŞMANLIKTIR.ŞU ANDA KULLANIYORUM NE DERDİ BİTER NE SORUNU..
  • Dikkat edin media markt bu serinin 42/47 şimdi de 55 inch ini elden çıkarıyor bence panel sıkıntısı var diğer arkadaşlar da yorum yazarsa bakalım herkeste öyle mi yoksa yanlış mı fikir yürütüyorum?
  • Mediamarktın Sharp kampanyasına dönmesin olay arkadaşlar iyi araştırın.Sonra iade etmek için uğraşırsınız.

• bilenler yorum yazmış gerçekten sorunlu bir tv mi nasıldır arkadaşlara öneriyorum arkadaş kalalım
  • avantajix kaldırılmış gittigidiyordan
  • FHD'ye o kadar para bağlanmaz.
  • iyi fiyat...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.