Şimdi Ara

İlandaki aracı görmeye gidiyorum. Fikirleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ikinci el dizel almak el bombasını tutmak
    ikinci el dizel otomatik almak ise bu bombanın pimini çekmektir
    sadece geri sayım kalır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Hocam hic bulaşma bu arabaya, motoru cozersin, elektronik sorunlar cikar, onu çözersin on takım cikar, onu cozersin arka takım cikar, bunlarla uğraşırken elektronik yine hata verir derken motor vs boyle gider. Çünkü km orjinal olsa bile bu araba 300.000 km yıpranmış ve her seyi sorun çıkarmak uzere. Gidin o paraya mis gibi aveo alın, honda city otomatik alın yillarca sorunsuz binin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden hastaydım bu araca ama alınır mı bence alınmaz. Maceraya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görmeye dahi gitme bence
  • O zaman araç kilometreleri belli bir standardı geçince örneğin 100 bini geçince araçlar direkt perte çıkarılsın. Sanırım bizim insanımızın zihniyeti bu yönde oldukça km düşüren sahtekarlar, perte çıkan aracı toplayanlar çok olur. Bi de sıfırda olsun ikinci elde olsun alman hayranlığı. 2. el citroen, peugeot alma elinde kalır diye göz korkutmalar. Araç önerin diyorum ne kadar saçma sapan arabalar varsa öneriliyor. Adam bana 3 önceki kasa kadar eski arabaları, saçma sapan motor+lpg kombinasyonlarını söylüyor. Varsa yoksa 2 önceki kasa astra al, 2 önceki kasa golf al.

    Araçtan soğuttunuz beni. Sanırım oylamada en çok artı puanı alan arkadaşın sözünü dinleyeceğim. Gitmeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracınızın üzerine 15 bin daha teklif edin
    en azından gitmemek için bahaneniz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301 bakın, ne kadar yeni o kadar iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bizde c5 var. Arac cok guzel ancak her an sorun cikartabilir.
    Tamirciye gtmistik bir defasinda dizel otomatik 407 ydi araba. Arabanin camurluklarin icinde davlumbazlsr bile tertemizdi. Adam o kadar bakiyordu aracina. Ancak tamirciye sordugumda, 1 haftadir motoru calistiramiyoruz diyordu, elektronik arizasi varmis, bayagi meydandaydi kablolar falan. Sorun cikarabilir abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uha 30 bin ne la 300 bindeki araca hemide peugeot ıyy leş. şaka bi yana daha başka araçlara bakın yoksa bu elinde patlar benden söylemesi.
  • scanh kullanıcısına yanıt
    30 bin tl civarında düşük km yeni C3 sizi daha çok memnun edecektir bence. Güzel bir araçtır, kronik bir sorunu olduğunu duymadım hiç. 407 gerçekten güzel bir araç ama 300 bin km olması akılda soru işaretleri bırakıyor.
  • arabanın motoru turşu olmuştur. zaten kullanıcısı yılda 30 bin km yapmış araç bitmiş. şimdi 30 bine satacak insan arıyor. o arabanın değeri pazarlıkla 24-25 belki eder. 5 bin lira rektefiye masrafını hesaplamadan hareket etmeyin derim.

    aracı alırsınız 3-5 bin km gidersiniz baktınız duman atıyor, bir bakmışsınız rampada çekmiyor kendinizi serviste bulursunuz.

    her malın bir değeri vardır ancak bu araç bu değeri hak etmiyor. 5000 civarı rektefiye masrafı çıkarır. ayrıca rektefiyeden randıman alıp alamayacağınız da meçhul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 26 Nisan 2015; 21:41:25 >
  • Üstatlar,

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-piyasada-daha-ucuzu-yok-kategorisinin-en-hesaplisi-acilllll-204261339/detay

    Diyelim peugeot'u almadım. İlandaki aracı aldım. Bana maliyeti aynı olacak. Çünkü elimdeki aracı 3'e 5'e bakarak satarsam en az 1-2 ay bekler 8'e satarım doğru ama ben hemen araç almak zorundayım ve hemen satarsam 5'e gider. 20'de cebimden çıkan yine etti 25. Yani bu hesaba göre ilandaki peugeot 407 bana 25 bine gelmiş oluyor. Şimdi ilandaki C3'ü örnek alalım. Km desen biraz daha düşük ama benzer. Donanım desen BOŞLINE.

    Forumda 20-28 bin arası araç tavsiyesi diye konu açtım 3-5 arkadaş hariç tenezzül edip yorum yazan dahi olmadı.

    Madem yüksek km'li araç almak bombanın pimini çekip elde bekletmek. O zaman bana benzinlide 140 bin km altı. Dizelde 90 bin km altı. En fazla 28 bin tlye kadar. Piyasa aracı olmayan (şirket, taksi, kurumsal olmayan: fiat linea, hyundai accent era, renault symbol) hariç, b segmenti yeni kasa veya c-d segmenti bir önceki kasa araç önerin? Hasar kaydı da çok abartı olmadıkça, ağır hasar, pert olmadıkça önemli değil. Boya, değişen takıntım da yok. Ama bunlara rağmen bence bulamazsınız. Çünkü sizin, bizim, hepimizin bu tutumu yüzünden herkes piyasada belli başlı araçlara yöneliyor ve bazı araçlar değerinden çok kıymete biniyor. O zaman bazı kafalara göre öyle bir düşünce oluşuyorki 0 km araba değilse araba alınmaz! Ya da ancak düşük km'li 1-2 yaşında polo-golf-passat alınır!

    Neyse vel hasıl-ı kelam o zaman bana düşük KM'li ve dediğim standartlarda bir araç önerin. Çünkü artık sizlerin söylemleriyle yüksek KM'li araç asla alınmaması gerektiğini öğrendim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • patlamaya hazır bir bomba...
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Honda city ve chevrolet aveo onerebilirim. Ayrica kia rio da olabilir bu araçlar temyizi 25-30 arasi alınıyor. Öte yandan otomatik alma gibi bir kriteriniz yoksa focus 2 lpg li bu fiyatlara cok rahat alınır

    4 araba önerisi yeter sanirim.simdi bunu yazarken fark ettim.focus 2 otomatikte alınır ama benzinli olan, kesinlikle dizel otomatik Focus bakmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam ford focusun 2009 makyajlı kasasını beğeniyorum o da bu fiyatlara hasar kayıtlı bile yok. Honda city ise son kasa değil o önceki kasa var ve hiç beğenmiyorum. Önü, arkası, küçük jantları tipini en beğenmediğim araçlardan. Avea çok baktım ancak onunda hatchback'ini beğeniyorum ve boşline dizel bile bulamadım bu fiyat aralığında malesef. Ağır hasar kayıtlı olmayan siyah renk dizel bir aveo hatchback bulsam o fiyat aralığında en beğendiğim araçlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaya bakınca içi gidiyor insanın değilmi nasılda almak istiyorsun hiç motoruna yürüyenine şanzımanına km sine bakmadan keşke herşey bu kadar basit ve net olsa bir arabayı gözümüzle görsek beğenip alsak bir daha hiç uğraşmasak şimdi bu arabayı nerden tutarsak elde kalıyor 1.cisi fiyatı 2.cisi peugeot hdi ve + otomatik şanzıman 3.cüsü 10 yaşında olması 4.cüsü vergi 5.cisi arabayı aldın diyelim içine bindin sürdün 1 hafta sonra pat arıza ışığı yandı ve yolda kaldın haydiiiiiiiiiiiiiiiii direk kendimi yakarım arabayı değil 30.000 tl ye olabıldıgınce yuksek model ve düşük km li araba alsan atıyorum dacia lancia falan inan ki dersinki ulan aldık ama en azından yeni gibi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 26 Nisan 2015; 22:24:13 >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. Ancak yalnızca İstanbul'dan araç bakıyorum. İlandaki araçların çoğu farklı şehirlerden. Ayrıca önceki kasa b segmenti araç tercihim değil. Bir tek punto sanırm son kasa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım içime çok sinmeyerek 140 bin km altı dizel BOŞLINE citroen c3 alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep fransız hep fransız... Osmanlının fransaya verdiği kapütülasyonlar geldi aklıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.