Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.563
Cevap
66
Favori
517.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Kalem


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorguçadam

    quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    He yavrum 50 milyon secmen senin cevrene gore oy veriyor demi? 18 sini gecende bi heves AKP nin inecegi hayallerini kuruyor. Sosyal medyada gaz vermekle kuru sıkmakla olmuyor bu isler.

    7 haziran gecesi seni burada bekliyorum
    AKP ve ondan faydalanan güruh artık bitti.
    Göreceğiz bu seçm %40 bile alamayacak.
    sen %50 yi değil %45 i bile unut artık

    Bi bitmediniz. AKP her yıl olduğu gibi gene %45 üstü alıcak sonra da sizin gibi boş beleş insanlar 4 yol piyasada yok sonra gene çıkıp akp bitti, kurtuluyoruz bla bla bla gidin kumda oynayın.

    Az sabret göreceğiz %45 mi %40 mı?




  • Ha gayret daha çok post atın sayenizde AKP düşecek


     AKP Çok Fena Düşüyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahimEsad

    Neyi abartıyorum
    Senin gibiler yüzünden ben bu ülke bu hale geldi yazacak çok şey varda buralarda yazılmıyor yazılsa da kafa boş cebin dolu oldumu anlama kıtlığı çekiyorsunuz

    Yav he he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caguar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans


    quote:

    Orijinalden alıntı: Caguar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans

    quote:

    Orijinalden alıntı: Caguar

    Egemen Bağış terbiyesizinden ve Akp nin ülkeye Suriyelileri doldurmasından dolayı ben de bu seçimde Akp ye oy vermeyeceğim. Ha ama tabi bu diğer partilerin ülkeye Akp den bin kat daha zararlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu da şimdi burada gençlerle tartışacak değilim çünkü 20 30 sene önce ülke Chp Mhp Dsp lerin ellerinden neler çekti bilmezler. Tayyip Erdoğan ülkenin başında olmasaydı eğer şimdiye o elinizden düşmeyen akıllı telefonları tabletleri sokaklarda hepsi yepyeni bir sürü gıcır gıcır arabaları uçakla seyahat edebilmeleri başınıza bişey gelmeden akşam geç saatlerde dışarılarda gezebilmeyi felan daha bir sürü şeyi ancak o da belki rüyalarında görürlerdi. Daha eskilere gitmiyorum bile ülkenin ekmeyi gazı karneyle aldığı sokaklardan çöplerin günnlerce toplanmadığı hastaneye yolunuzun düşmesini ölmeye tercih edebileceğiniz şimdi bilgisayarlarında Call Of Duty oynayan gençliğin o zamanlar sokaklarda birbirini kestiğini anasını satim. Mhp dir Chp dir yapmayın bu adamlara oyunuzu vermeyin. Ben bugün Akpartiye oy vermeyeceksem Mhp ye ötekine oy vereceğimden değil Akparti kendini tekrar etmeye başladığından olmalı. Yaptıkları icraatlerin üstüne yatıp daha fazla ilerleme kaydetmediklerinden dolayı olmalı. Bizde biliyoruz Akp nin de çok yanlışları olduğunu çok yediğini. Ama maalesef ki maalesef diyorum bakın, şuan eldeki en iyisi yine Akparti. Yine de bu seçimde bi ayar olsun oyları biraz düşsün de kendilerine çeki düzen versinler diye oyumu Akp ye vermeyeciğim. Oy gene kullanıcam ama öylesine Saadet yada Bbp ye felan veririm.

    80 ve 90 li yillarda her ulke cep telefonu kullaniyordu da bir bizmi kullanmiyorduk? Hala kalkip bu ornekleri verenleri gorunce guluyorum. Ulkeye cep telefonu akp doneminde girmedi, takoz gibi ericsson modellerini hatirlarsin umarim, 96-97 yillari gibi birsey. akp 2003 de iktidar oldu, yani telefonlar coktan ulkeye gelmisti. Sen dersin ki 97li yillarda millet iphone kullaniyordu biz kullanamiyorduk bak o zaman ben cahilin onde gideniyim kusura bakma.

    Kanka ağlanacak haline gülüyorsun o zaman. Orada kaç tane şey söylemişim içlerindenbi telefonu cımbızla çekip almışsın. İki kere oku bak daha neleer neler dedim orada.

    Senin söylddiğin birçok sey teknolojik odakli vs. Saglik sisteminin duzenlendigini bende gorebiliyorum fakat mukemmel oldugunu soyleyemeyiz. Cogu dr hizli islem yapiyor ama salliyor. Cevrenin daha temiz olmasi konusunda birsey demek zor, zira ben 96 yilinda istanbula geldim, o zaman yasadigim cevre copluge gomulu degildi. Daha oncesinde mugla/marmarisde yasiyordum ki yine keza oyle heryer temizdi. Istanbul uzarinde yapilmis belirli duzenlemeleri ulke geneline mi maal ediyorsun. Ne yani ulkenin sorunu copmuydu? Issizlik sorunu coz, asgari ucreti coz, unv mezunu insanlarin is bulmalarini kolaylastir, dolar neden 2.60 larda. Bunlari coz, sorunlarimiz bunlar. Sorunlarimiz cop cep tel degil.

    Bu sefer de çöpe takılmış kalmışsınız. Tek tek yazayım. Şimdi telefon olayına tek telefon olarak bakmayın genel anlamda tüm teknolojik cihazlar o kadar sıradanlaştı ki bizim için dünya da yeni ne çıktı tak aynı anda bizim elimizde. Ve bu bacak kadar daha okula yeni başlamış ailesi de öyle zengin felan olmayan çocuğun bile elinde artık. Eskiden bu kadar teknoloji vardı da bi bizde mi yoktu demeyin bu derece yoktu. Biz küçük çocukken bakkaldan aldığımız ekmeğin para üstü harçlığımız olurken şimdi o yaşta çocukların elinde 300tl lik telefonlar var. Sokakta gördüğünüz arabalara bakın. Yeni yeni Ford lar Wolksvagen ler Mercedes S serisi Porsche Cayenne cipdi Panameraydı onca fiyatlarına rağmen bu arabalardan yollarda bolca görebiliyorsunuz. Bizim mahallede araç sahibi o kadar çoğalmış ki gece kaldırımlarda bile tek araç koymaya yer bulamıyorsun. Eskiden bu böyle değildi. 96 da İstanbul a geldin tertemizdi de o dönem Tayyip Erdoğan İstanbul belediye başkanıydı da ondan görmedin. Yine Haliç senelerce pislik içinde çevresine kötü koku yayarken Akp iktidarı zamanında temizlendi şimdi orası tertemiz oldu da etrafında kaç tane üniversite kampüsü bile kuruldu. İstanbul daki düzenlemeyi genele mi vuruyorsun demen çok yanlış. Sonuçta İstanbul da her memleketten insan var nüfusu ve yapısı itibariyle de İstanbul küçük bi Türkiye portresi zaten. Kaldı ki buna rağmen ben sadece İstanbul la sınırlamıyorum ki gelişmeyi. Malatyalıyım yıllardır yazları Malatya ya giderim. Malatya zaten doğunun gelişmiş şehirlerindendi ki şuan çok daha iyi olmuş. Yeni devlet hastanesi yapmışlar kocaman, randevu almadan gittik ona rağmen sadece dahiliye de 8 mi 10 mu doktorları vardı ve hasta da yine çok olmasına -öğle arasını saymazsak- 10dk beklememişizdir. 20-25 tane kan testi yaptırmamız gerekiyordu içlerinden iki tanesi orada yapılamadığından başka yerde yaptırmamız gerekti. Sadece o iki teste özel hastanede 200tl para isterlerken biz Darende devlet hastanesinde 15 tl mi ne verdik. Bu İstanbul dışındaki sağlık yatırımlarından bir tanesi. Malatya da köyümüz şehir merkezinden 100km uzakta. O arada şehirler arası yol var. Oraya şimdi duble yol yaptılar kaymak gibi yol olmuş. Hem o yolda kaza yapmazsın hemde araba kullanmaktan keyif alırsın. Bu da bi yatırım. Yine Malatya şehirde yapılaşma öyle İstanbul gibi dengesiz olmadığından şuan müthiş düzenli bi yapılaşma var. Tek konut yapmaya izin yok site olmasını yeşil alanının kat sınırının olmasına felan hep dikkat ediyorlar çok güzel evler var yeni yerleşim yerlerinin sokakları hep çok geniş. Bunları yapan da Akp nin belediyesi. Kaç yaşında amcalarım onların eşleri kaç defa İstanbul a uçakla gelip gittiler. Otobüsle İst. Mlt 14saat 80 tl felan uçakla 1buçuk saat 110-130tl. Eskiden çok lüks olan uçakla seyahet şuan çok makul seviyede hemen herkes binebiliyor.
    Uzun lafın kısası Akp bu ülkeye çok şey kattı yalnız bak dikkat edersen herşey demedim çok şey dedim. Siz cımbızla işinize geleni çekmeye meyilli olduğunuzdan bunu da özellikle belirtiyorum. Ülkenin tek derdi çöptü yada Akp işsizliği bitirdi benzeri şeyler demediğim gibi.
    Akparti nin bu ülkeye refah getirdiği gibi halen çok eksikleri yanlışları olduğu da bi gerçek. Ama mübarekler; Roma da bir günde kurulmadı ki? 80 yıllık cumhuriyet tarihinde muhalefet partileri dönemlerinde yapılanlara bakın bir de 12 yıllık Akp dönemine bakın. Benden bu kadar. hepinize iyi günler dilerim.

    Arkadasim soylediklerine aynen katılıyorum. Bende gumushane kelkit e yilda 2 kez giderim. Bazen erzincan tarafi bazende Giresun uzerinden.
    Hic unutmam 2007 yilinda almanyadan gelen teyzogluyla birlikte ankaradan yola cikip erzincan uzerinden gumushaneye gectik. Ne berbat yollardi. Ve teyzeoglu sunl lafi etti elin yavuru uzaya yol yaptı bizimkiler sehirden sehire bir yol yapamadi demisti. Simdi yollar super oldu arabayla giderken okadar zevk aliyorum ki anlatamam 700 km hic durmadan gidilecek rahatlikta yollar.
    Hersey yol mu diyeceksiniz. Tabiki degil. Ama burada ortak cumlemiz once vatan olmalı. Vatanimizi en cok koruyup kollayan ileriye goturen kimse ben onun arkasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Klee

    Annem babam önceki seçimlerde akpye oy vermişti. Şimdi ikisi de vermeyecek.

    bütün sülalem chpye oy veriyordu bu seçim hepsi akpye verecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında




  • Tayyip'in adamlığını görün

    https://www.youtube.com/watch?v=zOeskekDp7M
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında

    Gerçek İslamın temsilcisi İşid zihniyetini yansıtması bakımından güzel bir yorum olmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    Tayyip'in adamlığını görün

    https://www.youtube.com/watch?v=zOeskekDp7M


    onun kadar adam olabilseniz sözlerine takla attırıp aha böyle dedi diye kendinizi avutun durun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında

    Gerçek İslamın temsilcisi İşid zihniyetini yansıtması bakımından güzel bir yorum olmuş.

    koçum öyle tanımadıgın insanlara yaftalayıp 10 yaş zekasıyla yazı yazarak biyere varamassın

    Ha pardon,siz arabın dinine göre zaten inkarcısınız,Allahın indirdiği ile hükmetmediğiniz için,ayette bu ifade geçer.Ama işide katılarak allahın indirdiği ile hükmedebilirsin,şu anda zihniyetin sadece işid.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    Tayyip'in adamlığını görün

    https://www.youtube.com/watch?v=zOeskekDp7M


    onun kadar adam olabilseniz sözlerine takla attırıp aha böyle dedi diye kendinizi avutun durun

    Takla nerede bana hepsini tek tek anlatır mısın. Anlat verecek cevap hazır kafanı yorma.




  • Uzun zamandir bu basligi takip ediyorum koru korune muhalefet edende koru korune hukumeti savunanda ayni benim gozumde gordugum bisey daha var yanli gibi anlicaksiniz ama baskanlik sistemini savunanlar isi biraz inada bindirmis gibi kendi sahsi gorusum size iyi kavgalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin garip tarafı, sistem sayesinde bir eli yağda, bir eli balda olanlar muhalifken; 3 kuruşa sürünenler iktidarı ölümüne destekliyor.

    Bursa'da Podyumpark alışveriş Merkezi içinde Beğendik Market var. Bilmeyenler için, şehrin en kalburüstü muhitinde yer alıyor burası. Kasap reyonundan bir kilo kıyma alayım dedim geçenlerde. Önümüzdeki concon amcalar bir sipariş veriyorlar... "Bir kg yağlı, bir kg de yağsızından. İki kg de pirzola vs."

    Kayınpedere " Bak , ekonomimiz çok iyi maşallah. Yollarda lüks araçlar dolu. Gerçi sen 35 yıllık öğretmenlikten sonra 1500 lira maaş alıyorsun ama... Kurban'dan beri belki et almadın ama...Bir zamanlar 2 yaşında iken satın aldığın VW Bora'nın eşdeğerini bugün almak için 4 yıllık maaşını vermen lazım ama..." dedim.
    Kızdı ama... Bir şey de demedi.

    Bu adam , ne olursa olsun bu hükümete taparken, yanında çalıştırdığı adama 900 lira veren, sendikaya girince tekmeyi basan "iş adamı"... Sattığı altından dolayı , yaptığı dişten dolayı ya da çalıştırdığı işletmeden dolayı vergi vermeyen kalantor, kendine solcu diyor.



    Peki AKP düşecek mi? Hayır...

    Çünkü karşısında 30 defa seçim kaybetse, yapıştığı koltuktan kalkmayacak liderler var. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun gözünde en büyük düşman, RTE değil ki... Parti içi muhalefet.

    Ama AKP kendi kendini yiyip bitirirse bilmem. Zaten sizin de başka umudunuz yok. Belli...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında

    Gerçek İslamın temsilcisi İşid zihniyetini yansıtması bakımından güzel bir yorum olmuş.

    koçum öyle tanımadıgın insanlara yaftalayıp 10 yaş zekasıyla yazı yazarak biyere varamassın

    Ha pardon,siz arabın dinine göre zaten inkarcısınız,Allahın indirdiği ile hükmetmediğiniz için,ayette bu ifade geçer.Ama işide katılarak allahın indirdiği ile hükmedebilirsin,şu anda zihniyetin sadece işid.

    Lafmı konuştuğunu sanıyorsun. Gerçek islamın temsilcisi ışıdmiş. Koskoca alemleri yaratan bunca canlıya rızık veren yoktan var eden rabbimizin hakkını savunmak 3 kurusluk teröristleremi kalmıs. Bizim dinimizin tek temsilcisi Kuranı Kerim ve Peygamber efendimizdir. He sen cahil olduğun için bilmeyebilirsin ama gerçek müslümanlar için gerçek olan budur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında

    Gerçek İslamın temsilcisi İşid zihniyetini yansıtması bakımından güzel bir yorum olmuş.

    koçum öyle tanımadıgın insanlara yaftalayıp 10 yaş zekasıyla yazı yazarak biyere varamassın

    Ha pardon,siz arabın dinine göre zaten inkarcısınız,Allahın indirdiği ile hükmetmediğiniz için,ayette bu ifade geçer.Ama işide katılarak allahın indirdiği ile hükmedebilirsin,şu anda zihniyetin sadece işid.

    Lafmı konuştuğunu sanıyorsun. Gerçek islamın temsilcisi ışıdmiş. Koskoca alemleri yaratan bunca canlıya rızık veren yoktan var eden rabbimizin hakkını savunmak 3 kurusluk teröristleremi kalmıs. Bizim dinimizin tek temsilcisi Kuranı Kerim ve Peygamber efendimizdir. He sen cahil olduğun için bilmeyebilirsin ama gerçek müslümanlar için gerçek olan budur.

    İşid Kurandan,peygamberinizin hadislerinden hüküm veriyor .Gerçek İslamı bilmeyen,onu güzel birşey sanarmış.




  • Tayyip'in adamlık örneği 2. bölüm

    https://www.youtube.com/watch?v=RJ55nMQbGHg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 9 Nisan 2015; 13:31:56 >
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Siyasi bir diyalogta şerefli şerefsiz muhabbetine girmek doğru değil. Öncelikle bunu belirteyim.

    İkinci ben kimseye iftira etmedim, isim vermedim ve gördüklerimi söyledim. İmam hatipliler cahildir demedim lafı çarpıtmayın, ben herkes uzmanlığı olan alanda bir yere gelmelidir dedim. Yazımı sonunu okursanız orada imam hatipliler için kendi alanlarında uzmanlaşmalılar dedim. Ayrıca imam hatipli ama kendine geliştiren koltuğunun ağırlığını taşıyan adama lafım yok. Ancak eğitimini almadan gelen ve üstüne üstük makam için orada olanlara lafım var. Adam kendini geliştrisin makamına layık olsun ona zaten kimse bir şey demez. Ama altındaki mühendis gelip iki teknik şey sorunca, benden iyi mi bilecen diyaloğunu girerse bu doğru değil. Benim lafım bilmem kimin tanıdığı diye bir yere gelenler, maalesef bu durumda olanlarda imam hatipliler fazla onun nedenide iktidarın kimin elinde olduğu ile birebir orantılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 9 Nisan 2015; 13:32:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecceanduana

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    her seçim öncesi bir umut bir debelenme çabası :))

    bir önceki seçimlerden önce neler söylenmiş bir bakın.

    paralel bile muhalefete geçti, 4 bakan istifa etti, ses kayıtları, gezi parkı ... vs. sonuç yine hüsran.,

    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.

    taksimde anıracaklar vardı. siyaseti bırakacaklar vardı. foruma bir daha gelmeyecekler vardı.

    başkanlık sistemini getireceğiz yakın zamanda buna alışsanız iyi olur bence. forum köşelerinde mavi boncuk dağıtanlar sonra fena dağıttı :))))))

    Başkanlık sistemini getireceklermiş.Bunlar padişahları ne derse,onu uygular.Bunların düşünme yetisi yok.Padişahınız boğaz köprüsünden atla dese atlarsınız.

    düşünme yetisi olmayanlar sizin gibi körü körüne muhalefet olanlardır.

    Başkanlık sistemini de getireceğiz. sana soracak halimiz yok. çoğunluk ne derse o olacak.

    işine gelmiyorsa çok sevdiğin bir ülkeye taşın. reklam arası bitti, şimdi gerçekler!

    Türkiye 1. Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN



    sizin gibi ölümüne akp savunucuların nedense ya üye profili kapalı ya da isim soyisim türü şeyler yazmıyor Sözde müslümanlar sizi. Yolsuzluk oluyor hala bizim dinimize en yakın akp diyorsunuz. Nerde görülmüş müslümanlıkta yolsuzluk ?

    Bunların din bilgisi yokki. Var sanıyorlar. Bunlar dini anlayabilseler, vecibelerini bilseler, hadisleri bilseler. Neyse bunların bi mok bileceği yok

    sen anlat bize din bilgisini. malum din senin tekelinde senden başka kimden öğrenebiliriz ki!

    Peygamberinin yaptığı baskınlar sonra,öldürdüğü insanların eşlerine,kızlarına ganimet olarak el koyduğunu biliyormusun mesela.Cüveyriye binti harisi tanıyormusun ?

    peygamber ne yaparsa doğrudur. sen bunu biliyor musun peki?

    mutlaka ilahi bir adalet tesis edilmiştir.

    peygamber yapmadı ise iftira edilmiştir.

    ehli sünnet kaynakların o konu ile ilgili ne dediği beni bağlar. hangi kaynak? hangi alim?

    Sana göre peygamber,bana göre değil.Peygamberlik diye birşey var diyen sensin,ben değil.Öldürdüğün insanların eşlerine,kızlarına el koyup,cariye yapmak ilahi bir adalet demek.Biz bu ilkel dinden boşuna çıkmadık.

    http://hadis.ihya.org/kutubusitte/konu/549.html

    Dini hakkında bilgisi olmayan insanlar,arabın dinini savunuyor,garip.

    arabın dini diye bişey yok koçum daha sen din nedir onu ögrenememişin burada boş yazıyazıyorsun senle savaşanın herşeyi senin olması mantıkende gayet normaldir yemiyorsa savaşmayacaksın avradınla evinde oturacaksın siz şaman tengrinize dua edin gezi parkında savaş çıkmadı siz kafirlerle biz müslümanlar arasında

    Gerçek İslamın temsilcisi İşid zihniyetini yansıtması bakımından güzel bir yorum olmuş.

    koçum öyle tanımadıgın insanlara yaftalayıp 10 yaş zekasıyla yazı yazarak biyere varamassın

    Ha pardon,siz arabın dinine göre zaten inkarcısınız,Allahın indirdiği ile hükmetmediğiniz için,ayette bu ifade geçer.Ama işide katılarak allahın indirdiği ile hükmedebilirsin,şu anda zihniyetin sadece işid.

    Lafmı konuştuğunu sanıyorsun. Gerçek islamın temsilcisi ışıdmiş. Koskoca alemleri yaratan bunca canlıya rızık veren yoktan var eden rabbimizin hakkını savunmak 3 kurusluk teröristleremi kalmıs. Bizim dinimizin tek temsilcisi Kuranı Kerim ve Peygamber efendimizdir. He sen cahil olduğun için bilmeyebilirsin ama gerçek müslümanlar için gerçek olan budur.

    İşid Kurandan,peygamberinizin hadislerinden hüküm veriyor .Gerçek İslamı bilmeyen,onu güzel birşey sanarmış.

    Yalandan kim ölmüş. Avrupadaki amerikadaki hristiyanlar bile ışıdin maşa olduğu müslümanları kullanarak islamafobi yaratmak istediğini bile anladı ama siz anlayamadınız. Bak sana islamın temsilcilerini söyledim zaten. Bu saatten sonra herkesin yaptığı hareket kendini bağlar. Işıd veya kim olursa olsun bizim dinimizi temsil edemez. Senin işine geliyor öyle konusuyorsun bizim temsilcimiz falan değilki bizim dinimizde her ne sebeple olursa olsun insan öldürmenin cezası bellidir. İşleri öldürmek olan bir topluluk bizim dinimizi nasıl temsil edebilir.






  • İş yok diye ağlıyoelar halbuki bir sürü iş var sadece İŞ BEĞENMEMEK diye bir şey var sizde

    Bunu sağladığı için AKP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    turkiyede yasayan insanlarda bile var islamafobi yeri gelmisken soyliyim ve gunumuzde yasayanan olaylara bakarsak hicbirine kizamassin.
     AKP Çok Fena Düşüyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.