Şimdi Ara

Evet Mercedes Haklıymış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
6.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya böyle işte. Ne yaparlarsa yapsınlar. Bir kişinin istediğini yapmasınlar en kötü onlar olur. Şimdiye kadar yaptıkları hiç bir şey önemli değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesini okuyan adam Mühendis olamıyomu. Almanların ve yabancı ülkelerin yaptığı kişiyi önce mesleği öğretip sonra uzmanlaştırmaktır. Meslek lisesinde gördüğü işin gerçekliğini ve yapılışını mühendise göstermiyorlar sadece prtikte anlatılıyo. Adamların yaptığı yanlış onu savunmuyorum demekki bir nedeni var bunu direk adamların yerin dibine batırarak yapman gerekmez. Bizde Mercedesin parçalar üretiyoruz ve sadece montaj yapılmıyo burda araçlarda kullanılan parçalarda yapılıyor.
  • Armağan_D kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin üretecek alt yapısı yok. Bu bir kültür ve birikim işi. Bu idealist yaklaşımları bırakacaksınız, bıraktığınızda da lan ne kadar safmışım diyeceksiniz.

    İyi geceler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Olay mercedesle alakali degil. Bmw de 6 ay calistim. O sure zarfinda arac olarak vw tahsis ettiler. Neymis efenim pozisyonum geregi o araca binmeliymisim. Gayet irkcilik yapiyorlar. Bmw de 5. Sinif insan muamelesi gormustum resmen

    Kardes neyin irkciligindan bahsediyorsun sen ya. Senin pozisyonun yetmiyor diye adamlar irkci mi oldu Sirketlerde araba dagilimlari belirli bir hiyerarsiye gore yapilir. Kurumsal bir firmada bunu herkes bilir. Araba vermeyip servis kullanan bi calisan olsan soykirim yapildi diyeceksin herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be!!

    Almanlar bir tokat daha attı bu millete
  • ben bu olayda ne yanlış var anlayamadım açıkçası

    mesele liselilerin fabrikada gezdirilmemesiyse, herhalde gezdirilmeyecekler, iş güvenliğinin bu kadar önemli olduğu yere çoluk çocuk sokacak halleri yok, koskoca dünya devini geçtim sanayide 5-10 kişi çalışan bir atölyeye ya biz liselileri bir gezdiricez deyin adamı döverler

    dalıyla alakalı üniversite öğrencisi olsa ya da meslek okulu öğrencisi olsa hadi neyse ki ben olsam bunları da sokmam staj durumu olmadıkça



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 4 Mart 2015; 23:25:13 >
  • Tavşan dağa küsmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bakmayın firmaların hümanist hümanist kız çocukları okutuyoruz ehe ehe dediğine önce o esenyurttaki fabrika kız çocuklarının babalarına dayattığı 'zorunlu mesai muvafakatnamesi' ni kaldırsın da hümanizmi yeniden keşfedilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Meslek lisesi öğrencileri teknik gezi için gelebiliyor.Sadece Anadolu ve Fen liselerini kabukl etmiyorlar.Zaten sorunda bu.
  • Kalavun kullanıcısına yanıt
    Bizde demiyoruz ki okulda yerli üretim araba yapıyoruz.

    Diyoruz ki teknik bir gezi için meslek liselerine bu hak tanınırken neden Anadolu ve Fen liselerine tanınmıyor?
  • Mercedes'i takdir ettim. Ergenlere üretim bandını göstermediği için.

    Tercihim Mercedes olacak.
  • Ahalil kullanıcısına yanıt
    İmzalamayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Automobilista

    Meslek lisesi öğrencileri teknik gezi için gelebiliyor.Sadece Anadolu ve Fen liselerini kabukl etmiyorlar.Zaten sorunda bu.

    ben olsam meslek lisesini de sokmam ama yine onları kabul ediyorlarmış

    böyle saçma sapan konuları tartışmak bile saçma, çoluk çocuğun fabrikaya doluşturulmasını geçtim ben işim gereği büyük fabrikalara girerken bile kırk kontrolden geçip fabrika eğitim turlarına sokulup sürüyle form imzalayıp girebiliyorum, liseliler bir gün kaytarsın diye üretilen gezilere müsade edilmemesi gayet normal ve yerinde bir davranış
  • gıda bölümünde okurken bir çok fabrika gezi, inceleme vs. kabul etmemişti.hocaların şahsi uğraşlarıyla gittiklerimizde belli bölümleri gezmemize izin verdiler.

    konu oradaki işi aksatmak değil , rakip firmalara gidecek bilgilerdi.bu izinleri verme riskini ve hiyerarşi aşmak çok zor.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Bak çocuk , liselisin yaşın 15 burda böyle ahkam kesme. Yazdığın mesajı aşağılık kompleksinden sonra okumadım bile. Yine birşeyler saçmalamışsındır vakit kaybı. Ki bu dediklerin , yazdıkların senin çeliktepe imam hatip ya da şişli endüstri meslek kalibresi olduğunu gösterir. Saçma biryerden saçma bir şekilde okul turu ayarlamaya çalışmısşın merc türkiyede cevabını vermiş. Yetmemiş burda bilmem ne rezaleti diye anlatmaya çalışmıssın ondada cevabını ben verdim. Çirkinleşme çocuk.


    Bana laf söylemek için vaktinden harcama yat uyu sabah 8de servisin gelecek kapına bırak bu işleri. Bu arada konunun yeri yanlış konu dışına alalım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    İmzalamayın

    Anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ağır ağır çıkacaksın hayatın merdivenlerini...." demiş şair...


    Siz ise tüm basamakları, engelleri tek kalemde geçip, direk yıldıza ulaşmaya kalkmışsınız..

    Olmamış..

    Hayatın zorluklarını bir anda geçip zirveye ulaşmak bu kadarda basit olmamalı.



    Dikkate alıp cevap vermelerine şükretmelisiniz. Mantıksızca sitem etmeyin, verdikleri bu cevap bile size gerçekleri gösterici bir yol olmalı...
  • Ahalil kullanıcısına yanıt
    Mesai diyorum hocam.

    Belge imzalatıyolar onun için.
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Amaç bir gün kaytarmak mantığında olsa üstünde bile durmazdım.

    Otomobil fabirkası mı yok Türkiye'de.Her hangi bir fabrikaya giderim.Bilmem ne ekmek fabrikası,bilmem ne zart zurt fabrikasına sorun o değil.

    Sorun Mercedes'in gösterdiği ilgi alaka.Bu bizim 3.mailimize gelen cevap.

    Onu bile atmaya üşenen bir firma kendileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Mesai diyorum hocam.

    Belge imzalatıyolar onun için.

    İmzalamasınlar tabiki sendika versin hukuk mücadelesini ama ben firmanın hümanist hümanist yok eğitime şunun desteği yok şöyle sosyal sorumluluk projesi dediklerine kanmayın diyorum sadece. özel bir şirket kâr olmadan hiçbir iş yapmaz bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.