Şimdi Ara

Niye bizim başarılarımiz yok sayılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kim yok saymış kardeşim bir örnek ver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

    Beşiktaşlılar sadece kendilerinin puan topladığını düşünmesi ne kadar komik değil mi?
    Galatasaray 2 sene üst üste gruptan çıkmasa, Fenerbahçe yarı final oynamasa Sampiyonlar ligi elemesi bile oynayamayacaklardı.
    Biri şunlara son 5 senede toplanan puanların geçerli olduğunu. Iffhss midir nedir onun sadece dönemsel olarak puanları açıkladığını anlatmak lazım.
    Hayatlarında Şampiyonlar ligi grubunundan çıkamış takımın taraftarları gelip burda Avrupa Fatihi gibi takılmasın.
    + olarak bize egosu yüksek diyen adamlar Liverpool'u eleyince kendilerini şaşırdılar dünyanın en iyi takımı oldular.

    benden eklemeler kardeşim
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96552669 burada tüm zamanların şampiyonlar ligi sıralaması konusu var burada gsmizin açık başarıssı olduğu bariz artı gsmiz avrupada 6 kez çeyrek final oynamıştır 1 kez yarı final oynamıştır(şampiyon kulüpler kupasında sanırım) UEFA kupası ve UEFA süper kupasına girmiyorum bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ek olarak, şunu da söyleyeyim; övündüğümüz Avrupa başarılarına bakınca bazen gülesim geliyor. Ama ülkenin çıtası bu kadar, yapacak bir şey yok.

    Galatasaray'ın 15 yıl önce aldığı UEFA Kupası ve Süper Kupa var. 15 yıldır bununla övünmekten artık gına geldi. Evet, bu ülkeye bu iki kupadan daha büyüğü henüz gelmemiştir ve Galatasaray bu konuda çok önemli bir iş başarmıştır, yani şu meşhur "Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bunlar" lafının yeri tam burası; ama geçmişe takılı kalmak yerine yeni başarılara ihtiyacımız var.

    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali büyük bir başarı sayıyoruz. Filanca maçta Real Madrid yenilmiş, Chelsea yenilmiş. Tur atladın mı? Hayır. Bunları o takımlara söylesen gülerler.

    Hadi bunları geçtim, gruptan çıkmayı bile büyük bir başarı bizim için.
  • niye saymayalım bro real Madrid UEFA sıralamasında 1. ve çeyrek finalde arenada 3 tane attık 1 dk arayla real tarihinde 2 gol yememiştir hatırlatayım başarısız görüyorsan bişi demiyorum sana gruplara bile kalamamış fb bjk türkiye ligi popüler liglerden değil bi zahmet övelim değil mi GSmizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    forma reklamlarında 'biz bu formayla uefa'da çeyrek final oynadık'' ve ''biz bu formayla liverpoolu eledik'' diyorlar ulan ben fenerliyim ben utandım.
    Ek olarak sözde şike operasyonu olmasaydı son 3-4 senede avrupada bizimde adımız olucaktı.
    ve konuyu açan arkadaş gsnin başarılarını konuştuk ya olum geçen 2 sene bu sene hangi başarısını konuşalım gsnin

    Ben de onu diyorum ya işte.Adamların en büyük başarısı ve gururu UEFA'da çeyrek final oynamak.Sonra gelip Galatasaray'a laf atıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

    biz hersene neredeyse avrupadayız. ve gruplardan sürekli çıkarız. gs ise 1 sene avrupaya ya ön elemede eleniyor ya da gruptan çıkamıyor sonuncu oluyor. yani 5 sezon varsa 3 sezon yoksunuz

    Ulen ne güldüm ya

    Bu arkadaşı alın ve ıslak kilimle dövün bi kendine gelsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercn80

    niye saymayalım bro real Madrid UEFA sıralamasında 1. ve çeyrek finalde arenada 3 tane attık 1 dk arayla real tarihinde 2 gol yememiştir hatırlatayım başarısız görüyorsan bişi demiyorum sana gruplara bile kalamamış fb bjk türkiye ligi popüler liglerden değil bi zahmet övelim değil mi GSmizi

    Başarısız görmüyorum yahu. Hatta Sneijder'in boş kaleye rahat atabilecekken kaçırdığı pozisyonu gol olsaydı ve Drogba'nın son golü ofsayt olmasaydı da eleseydik keşke.

    Ama işte "en büyük başarılarımız" diye böyle parmakla gösterilen maçlar olunca bazen komik geliyor.

    Senin de, benim de dediğimiz gibi, Türkiye ligi zaten üst düzey bir lig değil ve çıtamız bu kadar ancak bu şartlar altında.

    Şampiyonlar Ligi'nde 26 yıl önce bir yarı final görmüştük sahi.




  • Ülke içinde kimsenün takdirini toplamaya ihtiyacımız yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden biliyor musun? Çünkü biz Galatasarayız. Çünkü biz bu ülkeye Avrupadan kupa getirmiş o arenada en çok başarılı olmuş takımız. Biz UEFA da son 16 ya kalsak normal karşılanır büyük bir yankı olmaz. Ama Beşiktaş ömründe CL gruplarından çıkmış mı? Onlar son 16 ya kalınca destan yazdı olması doğal çünkü alışık değiller.

    Onlarda kimin ne olduğunu biliyor sadece inkar ediyorlar. Çünkü tek yapabilecekleri bu. CL yi alamadık ve CL de final oynayamadık. Avrupada yapamadığımız 2 şey var sadece. Onun dışındaki her şeyi yaptık biz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

    Neden biliyor musun? Çünkü biz Galatasarayız. Çünkü biz bu ülkeye Avrupadan kupa getirmiş o arenada en çok başarılı olmuş takımız. Biz UEFA da son 16 ya kalsak normal karşılanır büyük bir yankı olmaz. Ama Beşiktaş ömründe CL gruplarından çıkmış mı? Onlar son 16 ya kalınca destan yazdı olması doğal çünkü alışık değiller.

    Onlarda kimin ne olduğunu biliyor sadece inkar ediyorlar. Çünkü tek yapabilecekleri bu. CL yi alamadık ve CL de final oynayamadık. Avrupada yapamadığımız 2 şey var sadece. Onun dışındaki her şeyi yaptık biz.

    bravooooo helal olsun yuru be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beşiktaş Avrupa başarı görmediği için Avrupa liginde son 16ya kalmayı başarı sayıyor.ş.l de kalmak desen başarı derdim ama Avrupa liginde daha son 16 ya kalamayan takıma ben 3 büyüklerden birisi demem.Yani daha Avrupa liginde son 16 ya kalamıyorsan sen 3 büyüklerden falan değilsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: il buono 10

    galatasarayın böyle şeyler yapması alışık bi durum anadolu takımları yapınca doğal olarak medya abartıyor


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

    biz hersene neredeyse avrupadayız. ve gruplardan sürekli çıkarız. gs ise 1 sene avrupaya ya ön elemede eleniyor ya da gruptan çıkamıyor sonuncu oluyor. yani 5 sezon varsa 3 sezon yoksunuz

    Şakaysa çok komik ,değilse daha da komik xd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer Man

    Beşiktaş Avrupa başarı görmediği için Avrupa liginde son 16ya kalmayı başarı sayıyor.ş.l de kalmak desen başarı derdim ama Avrupa liginde daha son 16 ya kalamayan takıma ben 3 büyüklerden birisi demem.Yani daha Avrupa liginde son 16 ya kalamıyorsan sen 3 büyüklerden falan değilsin.

    Hâlâ son 16 diyenler var.

    Son 16'ya kaldı diye övülmüyor, Liverpool'u eledi diye övülüyor.

    Yoksa son 32 turu kurasında abuk subuk bir takım gelirdi ve Beşiktaş rahat eleyip, son 16'ya çıkardı.
  • Galatatasarayın avrupa süper kupasından bu yana grup maçlarında Avrupada büyük takımları Türk takımları yendi hatta aynı gruptan da çıktılar. Ama ikili maçlarda Liverpol kadar popüler bir takım o zamandan bu yana elenmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teoska

    Abartmayın arkadaşlar.

    Kimsenin Beşiktaş Liverpool'u eledi diye önceki yıllarda bize ve Fenerbahçe'ye ait olan ciddi Avrupa başarılarını yok saydığı yok. Biz Juventus'u elediğimizde de, Schalke'yi elediğimizde de, Real Madrid'e zor dakikalar yaşattığımız çeyrek final maçında da hem biz çok sevindik hem de medya gayet övdü.

    Şimdi de Liverpool'u eleyen Beşiktaş gündem maddesi ve tabii ki çok konuşulacak. Gelecek yıldan itibaren de futbol tarihimizin güzel kayıtlarından biri olacak bu başarı.

    Şöyle bir yanlış anlaşılma da var; kimse Beşiktaş son 16'ya çıktı diye sevinmiyor ve tebrik etmiyor. Liverpool gibi ciddi bir sükseye sahip olan ve bu kupada da en çok favori gösterilen takımlardan biri olan bir takımı eledi diye seviniliyor. Malum, yıllar önceki 8-0'lık maçın intikamı da vardı bir nevi.

    Kimsenin bizim başarılarımızı yok saydığı da yok.


    Ha, Fikret Orman'ın UEFA Kupası bu ülkeye gelmemiş gibi sarfettiği sözleri ayrı bir vaka. Artık akşamdan kalma mıydı, yoksa gayet ayık olsa da gaf mı yaptı, yoksa bilerek mi söyledi, bilmiyorum.

    Konudaki tek düzgün yorumu attığın için sana teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Biz bu formayla şerefli 3.lükler aldık" nasıl unutulmuş hayret.
  • bir köpeğin insanı ısırması değil, bir insanın köpeği ısırması haber niteliği taşır da o yüzden.
  • Beklenti sonuç ilişkisi.

    Şimdi Justin Bieber Barbara Palvin ile çıksa kimse şaşırmaz.Ama gelip İdo Tatlıses ile çıksa ülkecek vay ahuha bohom deriz.

    Umarım anlatabilmişimdir.
  • Ülkede bir algı operasyunu var.
    A spor da,90'a yada spor'a diye bir şey izliyordum.Adam Galatasaray'ın lider olması mucize dedi.Fener'in kadrosuna elit dedi.Yani ölümüne feneri savundu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.