Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.443
Cevap
188
Favori
1.254.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mori

    Belki yazılmıştır ama gözden kaçırmış olabilirim.
    S6 Edge nin, 64 gb lık versiyonu satışta mı?
    Teşekkür ederim.

    Bildiğim kadarıyla Edge modelinin 64 GB olan versiyonu henüz türkiye de satışa çıkmadı.


    Bu arada arkadaşlar kim ne derse desin cihazdan keyif almaya bakın 10 nisandan beri kullanıyorum herşeyinden çok çok ve çok memnunum birkaç arkadaşıma da aldırdım şu an elimin altında o kadar çok S6 Edge var ki İsteyen olursa S6 Edge ile S6 Edgeyi bile karşılaştırabilirim :p Zaten bakıldığında cihazın tek rakibi zaten yine kendisi.

    Nacizane S6 Edge'nin objektifinden S6 Edge :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seFaßjk -- 22 Nisan 2015; 23:41:47 >




  • Arkadaşlar benim telefonda önde sol tarafta açıklık mevcut. Ama asıl açıklık arka tarafta her iki taraftada mevcut. Açıklık var ve oturmamış belli arka kapak. Değişim talep edicem ne dersiniz. Birde telefonla evden çıkarken asansöre biniyorum asansörde hat gidiyor ve binadan çıkınca hat geliyor ama h+ yazmasına rağmen internet gelmiyor. mobil veri açıp kapatınca düzeliyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Efendi benden hic bir mesaj bulamazsin samsung a kotu dedigim. O yuzden konuyu carpitma arama ayarlarindan bahsettigim uyarinin resmini bi yollasana merak ettim nerde diye. Harbi bi s6 da bulsana bu ayari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Enteresan...
    Al işte dam üstünde saksağan misali. Arkadaşım ne zaman ki samsung da iphone gibi 5 yıldızlı teknik servis hizmeti sunarsa ozaman root ile de işimiz olur merak etme. Jailbreak yaptığım bir çok telefonu sıfırlayıp servise verdim hiç sorun yaşamadım. Sen yazılımsal bir probleme karşı knox sayacı artmış olan bir samsungu servise ver bakalım ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkkss -- 23 Nisan 2015; 0:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso2000

    Cihaz daha çok yeni olduğu için tam günlük pil testim olmadı fakat bugünkü kullanımı m şu şekilde;
    Şarj durumu:% 65 tam dolu durumdan itibaren kullanim:10s59dk ekran ve arka ışık kullanımı 1s33dk.

    S5'e göre şarjı daha hızlı tükeniyor.sd card girişi olmaması büyük bir eksiklik artık depo olarak flash bellek ve otg kablosu taşımak gerekecek.

    Cihaz gerçekten çok akıcı dedikleri gibi touchwiz kesinlikle kasmıyor.rehber konusunda da şöyle söyleyeyim normal kullanırken açılması 1sn sürmüyor fakat güç tasarruf moduna alınca 2sn de falan açılıyor.

    Telefonu 3-4 kez sarj ettikten sonra batarya oturacak ve performansi s5 ten daha iyi oldugunu fark edeceksiniz. Bende s5 ten gectim telefonu aldigimda bataryanin su gibi boşalmasi korkuttu ama bir kac sarjdan sonra duzeldigini gorunce rahatladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkkss

    Enteresan...
    Al işte dam üstünde saksağan misali. Arkadaşım ne zaman ki samsung da iphone gibi 5 yıldızlı teknik servis hizmeti sunarsa ozaman root ile de işimiz olur merak etme. Jailbreak yaptığım bir çok telefonu sıfırlayıp servise verdim hiç sorun yaşamadım. Sen yazılımsal bir probleme karşı knox sayacı artmış olan bir samsungu servise ver bakalım ne olacak.


    Kızmayın bana :) bakış açınız farklı olaya. Bunu yazınızda belirtseydiniz bende bu şekilde yazınızı yorumlamazdım.. rootla falan işim olmaz söyleminiz yazınızın içinde biraz subjektif duruyor. O nedenle böyle bir soru sordum size..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah s6 edge kullanıyorum , gold kullanıp takas etmeyek isteyen varsa sıfırdan farksız pm atabilir. :) amaç değişiklik olsun :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TayyarNX2500

    şu edge bi alsam 10 sene kullanırım kırık çıkık olmassa

    Şüphesiz piyasadaki en şık telefon s6 edge. bu akilli telefonlar uretildigi gunden beri boyle bir cihaz görmedim. Tasarimda inovasyon budur, sanki samsung bunu uzayda tasarlayip bizlere sunmuş. Bu telefonu kullananlar kendilerini ayricalikli hissediyordur cunku bu cihaz harbiden bambaska. Bu telefonu kullanan adam baska telefon kullanamaz. S7 edge cikana kadar en iyisi bu (note 5i de merakla bekliyorum samsung yine şov yapacak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi bir kac mesaj daha var. Uzuluyorum boyle olunca.Benki note 10.1 i bir sayfa boyunca ipad aire karsi savunmus kullanici yorumu yapmis adamim. Bastanda soyledim marka bagimlisi degilim. Ama neden yazdigim ozellikler yok hala anlamis degilim. Birde isin garip tarafi bu bahsettigim eksiklikler guncelleme ile gelmesi rom a gomulmesi cok teferruatli olan seyler. Simdilik Note 4 um den memnunum.Bakalim zaman ne gosterecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, merhaba. Yaklaşık bir haftadır S6 kullanıyorum ve gayet memnunum fakat ısınma sorunu mu yoksa normal olan bir şey mi çözemediğim bir şey var. Dün youtube'dan 10 dakika video izledim, Chrome u kullandım, sosyal ağlara baktım ve telefonun elimde ısındığını hissettim. Cpu-z programından ısıya baktım ki işlemcinin sıcaklığı 40 ile 50 ler arasında. Batarya da 37 ile 32 derece arasında idi. Ortamın sıcaklığından da kaynaklandığını düşünecek dışarıya çıktım ve bir süre bekledikten sonra tekrar kontrol ettim. Batarya normale döndü ama işlemci hala 35 ile 40 derece arasındaydı. Bunun haricinde ise şarj olurken arayip derecede bir ısınma söz konusu. Acaba her s6 mı böyle oluyor şark okurken diye düşündüm ve dört farklı mağaza gezdim. Telefonlar sürekli şarjda olduğu için onlarda da olabileceğine düşündüm. Yaklaşık 8 9 farklı telefonu kontrol ettim ve yalnızca ikisinde fark edilir bir ısınma hissettim. Aklıma direkt, bazı işlemcilerde mi sorun var acaba sorusu geldi. Aşağıda ekran görüntüsü mevcut. S6 kullananlardan rica etsem, şarj olurken telefonları ısınıyor mu, kontrol edebilirler mi? Ayrıca cpu z programının ekran görüntüsünü paylaşabilirler mi? Eğer sorun varsa garantiye götüreceğim ve emin olmak istiyorum.

    Şu an yalnızca Chrome açık ve durum şu




    Şarjdan çektikten hemen sonrakiler değerler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar note 4 den s6 edgy gecilir mi 2 aydır note 4 kullanıyorum telofondan çok memnunum note serisini hepsini kullandım acaba pişman olurmuyum. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 daha güzel gibi geliyor ama s6 edge yeniliği de göz boyuyor ve daha küçük gibi gözüküyor ekran edge'de. bu da istediğim birşey. kafa karışık . z4 son beklediğim telefon ona göre karar verilecek.
  • cenkkss C kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum sizi, niyetim size fan muamelisi yapmak değildi sadece anlayamadım ne demek istediğinizi kusura bakmayın...

    Evet, doğru burdan takip ettiğim ve kullanan arkadaşlarımın söylediği kadarıyla gerçekten bu özellikler yok.. sanırım samsung fazla olan sensörlerden dolayı müşterilerden biraz memnuniyetsizlik gördü. Çünkü ben bile bu kadar sensörün abartılı olduğunu, biraz daha sade olursa touchwizz inde bu yükten kurtulup rahatlayabilecegini söyledim. Herhalde samsung'ta bu sebeple ki sensörleri kaldırmış durumda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya süreleri paylaşırmısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugra14

    Arkadaşlar note 4 den s6 edgy gecilir mi 2 aydır note 4 kullanıyorum telofondan çok memnunum note serisini hepsini kullandım acaba pişman olurmuyum. ..

    Bu sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum...
  • Mori kullanıcısına yanıt
    tugra14 T kullanıcısına yanıt
    Bir hafta önceye kadar note 4 kullandım, yaklaşık 4 ay boyunca ve çok memnundum. Şu an phablet konusunda rakibi yok. Her açıdan. S6 da kendi segmentinde diğer telefonlardan bir adım önde. Note 4 ün çok daha stabil bir touchwize sahip küçük boyutunu düşünün, s6 tam öyle bir telefon. Memnun kalmayacağınız bir yanını görmedim, Note 4 e nazaran. Burada sizin tercihleriniz önemli, telefonda ne yaptığınız... Ben note 4 ü ilk aldığımda oyunla doldurdum içini, büyük ekran, zevkli olur vs diye ama bir süre sonra baktım ki oynamıyorum çoğunu. Öyle çok oyun hastası değilim. Telefondan yalnızca sosyal ağlara girdiğimi, haber okuduğumu ve video izlediğimi fark ettim. Bunlar için bilgisayarı kullanmıyordum artık. Telefonu bırakmama tek neden boyutu oldu. Bir yandan iyi bir şeyken, taşıma konusunda cebimde rahatsızlık vermeye başladı. Kışın montun cebine filan koyuyorsun ama yazın ne olacak?

    Bu yüzden tercihim, yukarıda da dediğim gibi, Note 4 ün küçük versiyonu olmuş olan s6 oldu. Kamerası biraz daha iyi. Ön kamerası çok çok daha iyi. Touchwiz arayüz cidden farkı hissettiriyor. Video izlerken, haber okurken bir eksiklik hissetmedim çünkü ekran çok da küçük değil, 5.1 inc. Tek hissettiğim fark, batarya konusunda oldu. Note 4 e göre daha az süreler veriyor ve bu sizin için önemliyse tek sorun o olabilir. Açıkçası pek sorun değil bu çünkü hızlı şarj ile 1 saat 20 dk da tam şarj olabiliyor. Sonuç olarak, telefonu ne için kullandığınızı gözden geçirin ve pil konusu sizin için çok önemliyse bir daha düşünün. Ben bir iki kere, yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm ama tasarım ve stabilliğin güzelliğinden sonra yok yok iyi yaptım diyorum. Yaşadığım tek sorun şu an, ısınma problemi. O konuyu da bir netliğe kavuşturursam sorun kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 23 Nisan 2015; 2:51:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali_mazi A kullanıcısına yanıt
    Bende öyle olmasını umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FbA3* kullanıcısına yanıt
    Ben S5'ten geçiş yaptım(s3,s4,s5 serisini kullandim).Diğer kullandığım cihazlar kadar ısınmıyor.özellikle modern combat,real racing 3 oynadiktan sonra sıcaklık hissetmedim.s5te oyundan çıktıktan sonra cihazı kulağıma koyamıyordum.arka planda kalan bazı uygulamalar bazen sebep olabiliyor.kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkkss

    Sizin gibi bir kac mesaj daha var. Uzuluyorum boyle olunca.Benki note 10.1 i bir sayfa boyunca ipad aire karsi savunmus kullanici yorumu yapmis adamim. Bastanda soyledim marka bagimlisi degilim. Ama neden yazdigim ozellikler yok hala anlamis degilim. Birde isin garip tarafi bu bahsettigim eksiklikler guncelleme ile gelmesi rom a gomulmesi cok teferruatli olan seyler. Simdilik Note 4 um den memnunum.Bakalim zaman ne gosterecek.

    Arkadaşım yanlış anlama da bunlar zaten cihaz çıkmadan önce lanse edilmişti TW hafifletilecek diye. Yani sonradan bunu dert olarak dile getirmek anlamsız çünkü maksat zaten oydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugra14

    Arkadaşlar note 4 den s6 edgy gecilir mi 2 aydır note 4 kullanıyorum telofondan çok memnunum note serisini hepsini kullandım acaba pişman olurmuyum. ..

    Bana göre geçilmez note serisi candır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.