Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.319
Cevap
676
Favori
604.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2024)
Giriş
  • Arkadaslar dolari kactan aliyor genelde aliexpress her satici farkli gibi geldi bana bilen varsa cevap bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eamun E kullanıcısına yanıt
    Kuru kullanmis oldugunuz bankaniz belirliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka sıkıntısından dolayı aramada pej güzel saatler çıkmıyor. TAG Heuer, Ulysse gibi replika saatlerin paylaşıldığı bir başlık var mıdır?
  • teşekkürler hocam chine postta kargom var bakalım ne zaman gelicek.
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    aynen bende tag heuer carrera ve ulysse nardin saatlerinin bulunduğu bi saatçi arıyorum hocam.yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvnrt34

aynen bende tag heuer carrera ve ulysse nardin saatlerinin bulunduğu bi saatçi arıyorum hocam.yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba?

Mesajlarımız dursun bakalım. Eğer talep olursa bir başlık altında paylaşım yapılabilir.
  • Hocam ininal kactan cekiyor ing bank bilginiz var mi bir de yapi kredi tl card var yuklu miktarda bi alisverisim olacakta

Hocam banka kurlarini takip etmek lzm. Ama bildigim kadariyla bankalar enyuksek kurlari kullaniyor boyle seylerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

quote:

Orijinalden alıntı: Omerali7

quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Arkadaşlar bende linkte olan ürünü aldım.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6553569271.html?orderId=66319628462485

Alan bayağı türk var memnun olduklarını düşünüyorum, bende sipariş verdim umarım 1:1 bir üründür...

Sol tus haric bildigim kadariyle butun ozellikleri calisiyor. Benim adimi soyleseydiniz satici biraz indirim yapabilirdi.

hocam o saatten bende istiyorum ne diye belirtiyim sizi? İndirimli olsun :)

Pm attim hocam

Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

Hocam ininal kactan cekiyor ing bank bilginiz var mi bir de yapi kredi tl card var yuklu miktarda bi alisverisim olacakta

Hocam ben 30 tl hediye gelmişti ondan kullandım aşırı yüksek çekti yanlış hatırlamıyorsam 7.50 doları 21 tl gibi bir tutar çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

Hocam ininal kactan cekiyor ing bank bilginiz var mi bir de yapi kredi tl card var yuklu miktarda bi alisverisim olacakta

Mevcut kurdan diye biliyorum.
    Hata veriyor.

• Tesekkur ederim yardimlariniz icin bakalim ne kadar alacak yarin

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Hata veriyor.

Hata veriyor derken hocam?

• Sağol hocam benimkinin daha 1 hafta 10 günü var galiba gelince düşüncelerini bizimle paylaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Hata veriyor.

Olmadı mı?
  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    Hayır paramadan kullandığım için belki. Müşteri hizmetlerini aradım siz İng müşterisi değilsiniz falan diyor. Bende en son Vakıfbank ile kart oluşturarak aldım. 2.7 çekti.

• Arkadaşlar yeni dükkanımız hazır:

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
     DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

Bu ve benzeri hatalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam UV400 testlerinde kendi kartını koymus.
    Bana göndermiş olduğu bir kaç fotoğraf.

https://store.donanimhaber.com/41/f0/96/41f096084ff96460aa340925b6be1c86.jpg
    İnternetten daha önce alışveriş yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 22 Mart 2015; 23:13:43 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.