Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
88.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hauntedd


    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Bu telefona giriş seviyesi demek fazla küçükmsemek bence. Aynı donanımla htc 816 yu 1200 lere falan satıyor bu ülkede. Bu telefon kasa olarak çok şık ayrıca. 1000 tl dense inanarım. Rekabetten tüketici kazanır. T50 olmasa bu telefonda gelmezdi.

    Dostum htc ile bu cihazı aynı kefeye koyman hata zaten en başta. Zte nerde htc nerde yazılımsal özellikleri nerde bu nerde. Teknik özelliklerdem bahsetmiyorum gene üstün.. ha şuda var 1200 versem gidip almam ama ikinci eli ucuz mesela gider ikinci el alırım en azından arayüzü yağ gibi ram bi tık önde vs...

    816 nın bu telefona göre teknik üstünlüklerini sayın hocam merak ettim. Ekran büyüklüğü dışında ne üstünlüğü var acaba? Ki o da kişiden kişiye göre değişir.Zte ile Htc pekala kıyaslanır. Sandığınız kadar küçük bir şirket değil zte. Huawei ve xiaomi den sonra Zte geliyor Çin de..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam faturalı tarifelerden hangisine geçeceksiniz. Ben de taahütlü almayı düşündüm ama tarifelerle birlikte nereden baksanız 70-80 liraya geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sherntey

    Peki hocam faturalı tarifelerden hangisine geçeceksiniz. Ben de taahütlü almayı düşündüm ama tarifelerle birlikte nereden baksanız 70-80 liraya geliyor.

    Ben Esnaf 1000 tarifesine geçtim ( esnaf değilim herkes geçebiliyor) 1000 dakika + 1 GB internet ayda 19 TL. Yaklaşık 1.5 TL de vergi yansır dediler. Telefon ise tarifeye ek ayda 31 TL. Yani ayda 51.5 TL'ye geliyor. Telefon toplamda 744 TL tutuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    dostum yanlış anlama ama benim bildiğim aveada 6 ay faturalı da kalmak gerekiyor. hatta faturaları da düzenli olarak ödemeli vs.. gerçi sadece aveaya özel değil bu tüm operatörler böyle sanırım.
  • Fiyat iyi özellik olatakta yeterli.Discovery alacağıma bunu alırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahokan

    dostum yanlış anlama ama benim bildiğim aveada 6 ay faturalı da kalmak gerekiyor. hatta faturaları da düzenli olarak ödemeli vs.. gerçi sadece aveaya özel değil bu tüm operatörler böyle sanırım.

    Evet normalde Avea da 3 ay düzenli fatura ödedikten sonra cihaz alınabiliyor. Ama kredi notu iyi olanlar beklemeden hemen alabiliyor. Avea bayi kredi kartı kullananların KKB sorgusunu yapıyor. Benim kredi notum gayet iyi. Bunun için istediğim telefonu hemen alabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu yarın kardeşime almayı planlıyoruz. Kendisinde Xperia Neo mevcut. Ahize sesinde problem var. Hem gelen hem de giden ses çok kısık tonda geliyor. Bu problem tabii ki bütün Xperia Neo'lar için geçerli değil. Zaman zaman böyle hatalı üretimleri farklı marka telefonlarda da gördük. Ama daha çok Kore ve Çin menşeili markalarda hatalı seriler daha fazla idi.

    İn Touch 4 kullanan arkadaşlardan acaba görüşme kalitesi açısından problem yaşayan oldu mu?
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    bu iyiymiş o zaman bana böyle bir şey dememişlerdi çalışanlar yoksa boşa beklemişim bende.

    --

    telefonla 4 günde yaklaşık 3.5 4 saat görüşme yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım sesi gayet net geliyor. abim 1 yılı aşkındır discovery kullanıyor açıkçası şuan ikisini kıyaslamak istemiyorum avea çok kibar ve şık bir telefon üretmiş(ürettirmiş). özellik olarak da iyi fiyat olarak da..
  • Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdos113

    Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

     Avea İn Touch 4 / ANA KONU




    Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...




  • Gmd 1 ve 2 kullandim, kullandirdim pismanim :) ha ben telefonlarin belki iyi partilerine denk geldim cok sorun cikarmadi ama cikarsa teknik servis diye bir kavram yok. ne olsa kullanici hatasi. adamlar gmd 1 de sarj soketinden 50 lira ala ala telefon satisi kadar para kazandilar :)) artik piyasada gmd ye alternatif cok telefon var. piyasaya girdiklerinde karsilarinda kimse yoktu ve cok iyi bir zamanlama ile iyi satis yakaladilar piyasa bir ara iphone samsung general mobile gibi olduydu ama o devir kapandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeş. Ben de discovery 4 GB kullanıyorum. Çok şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Sadece son zamanlarda kamerada pembeleşme oluşuyor. Yine de yakın zamanda telefonu değişiyorum. Gm bundan sonra zor telefon satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru tespit etmişsin, bende elimdekini çıkarıp başka markaya geçeceğim..zaten isteseydi artık kullanamam ,telefonu her elime akışında, bizi aptal yerine koymaları aklıma gelecek..
  • cok fazla android tecrubem yok bu telefonu rootlamak icin bir cok program denedim ama olmadi. rootlayan olursa bilgi verirse bu konuda sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu personeline ( aylik 39 tl lik tarife ile) + 20 x 24 480 tl ye geliyor, bu paraya cok daha mantikli oluyor, cevrenizde kamulu varsa arastirin arkadaslar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    kamu personeline ( aylik 39 tl lik tarife ile) + 20 x 24 480 tl ye geliyor, bu paraya cok daha mantikli oluyor, cevrenizde kamulu varsa arastirin arkadaslar.

    In touch 4 'ün sayfasında tarifelerin içinde böyle bir seçenek yok. Kamu 657 tarifesi var o da 49+24*25 TL. Yani 600 TL ye geliyor. Bu bahsettiğiniz tarife nerede var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77


    quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    kamu personeline ( aylik 39 tl lik tarife ile) + 20 x 24 480 tl ye geliyor, bu paraya cok daha mantikli oluyor, cevrenizde kamulu varsa arastirin arkadaslar.

    In touch 4 'ün sayfasında tarifelerin içinde böyle bir seçenek yok. Kamu 657 tarifesi var o da 49+24*25 TL. Yani 600 TL ye geliyor. Bu bahsettiğiniz tarife nerede var?

    http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar/KamuProtokolleriCihazKampanyasi

    kusura bakmayın ben her kamu tarifesinde vardır sanmıştım.

    ek 20 tl lik tarifeler ve ilgili kurumlar yukarıda.

    hayırlı günler.




  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Evet Avea in touch4 de var içinde. Çok avantajlı ama dikkat ettiysen 36 ay taahüt ile alınabiliyor. Yani telefon 720 TL ye geliyor. Yine de normal 24 ay taahütlü 744 TL olduğunu düşünürsek gayet mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77

    Evet Avea in touch4 de var içinde. Çok avantajlı ama dikkat ettiysen 36 ay taahüt ile alınabiliyor. Yani telefon 720 TL ye geliyor. Yine de normal 24 ay taahütlü 744 TL olduğunu düşünürsek gayet mantıklı.

    iyiki dediniz ben gene 24 ay diye anlamisim. tek avantaji 3 yillik enflasyonun yuzde 30 olacagini hesaplarsak pesin fiyat yuvarlak hesap 619 * yuzde 30 oluyor. 805 tl ye geliyor taksitli 720 tl ye geliyor. avantaj var ama cok yuksek degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ocak 2015; 14:15:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77

    Evet Avea in touch4 de var içinde. Çok avantajlı ama dikkat ettiysen 36 ay taahüt ile alınabiliyor. Yani telefon 720 TL ye geliyor. Yine de normal 24 ay taahütlü 744 TL olduğunu düşünürsek gayet mantıklı.

    iyiki dediniz ben gene 24 ay diye anlamisim. tek avantaji 3 yillik enflasyonun yuzde 30 olacagini hesaplarsak pesin fiyat yuvarlak hesap 619 * yuzde 30 oluyor. 805 tl ye geliyor taksitli 720 tl ye geliyor. avantaj var ama cok yuksek degil.

    Valla hocam benim kafam allak bullak oldu. Lenovo da bu ay içinde Türkiye 'ye geliyor. Çok güzel telefonları var. Fiyatı da uygun olursa harika olur. Ben biraz daha bekleyip gelecek mmodelleri görmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar.
    Ben de sanırım intouch 4 alacağım. Önce ascend g7 düşündüm ama arada 400 tl fark var. bana 4 saat ekran süresi yeterli geldiği için 400 tl ye kıyamayacağım galiba.
    Fakat aklıma bir şey takıldı. Şuan optimus g kullanıyorum onun pili de hemen hemen aynı intouch 4 ile. Ben 2.5 saat ekran süresi alıyorum maximum. Full 3g açık akşama kadar. sadece foruma girip watsup kullanıyorum. Arada en az 1.5 saat fark olması garip geldi intouch ile. Bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim işlemcinin.

    Başka kullanan arkadaş varsa tüm gün 3g açık ekran süresini yazarlarsa sevinirim.

    Telefonu kurcalamayıp da 10 saat ekran süresi aldım vb gibi yazılar beni kesmiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.