google cache yazdim bu cikti ama kisiye ait hicbir bilgim yok. yani teletabis yazinca ne ciktigini soylemeye gerek yok. http://www.google.com/help/f... Mesaja git »
konu ciddi konudur gereksiz mesaj atmayin. bu uye bazi konularda yardim ediyordum ama bir ara bu kisi banlandi ve bir daha geri gelmedi. eger bu ... Mesaja git »
Blizzard artik isimden kazaniyor bana kalirsa.... Mesaja git »
Starcraft 2
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce, 07:13)
Starcraft 2
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce, 00:05)
Toshiba ve blizzard tamamda amd neden almiyorsunuz onu anlayamadim. Birde toshiba almama sebebiniz nedir? Merak ettim.... Mesaja git »
abi skyrimin en buyuk dez avantaji aksiyon sahneleri yok. bir sure sonra surekli ayni seyi yapar hale geliyorsun. surekli silah sallamak, crtl ye basi... Mesaja git »
iyi dayanmissin. oyun ilk basta banada basarili geldi ama sonradan cok bir numarasi olmadini gordum.... Mesaja git »
http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2012/08/04/31/373561-3-4-f3c97.jpg... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Black Wall Street Orijinalden alıntı: seko5454 Orijinalden alıntı: Black Wall Street benim sisteme virü... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Orion. Öncelikle verilen link taraflı taraflı linkler paylaşarak vejetaryenlik i tanımlaman yanlış olur. Kimsenin eğer baş... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: yasinuğur Oh, oh şimdi ateyizlerle, müslümanlar kavga etsin, tam olsun. Bu arada söylediğin şey ne kadar saçma bir şeydir,... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Ted Mosby Orijinalden alıntı: mumy Orijinalden alıntı: iPlexen Orijinalden alıntı: M3CH4N1C Allah hayvanla... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates küfür etmedim diyor. bi git. sonra diyor niye sinirleniyorsun. sen cevap verebildin mi dediklerime? yumurta... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: teletabis Orijinalden alıntı: Sherlock Domates Orijinalden alıntı: soar.kerrigan Orijinalden alıntı: Sherloc... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates Orijinalden alıntı: soar.kerrigan Orijinalden alıntı: Sherlock Domates @ soar.kerrigan ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates @ soar.kerrigan " Canlılardada bencil negatif ve paylasımcı pozitifler var. Pozitif olan verir negati... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates siz süt içiyormusunuz? Hayvan konuşsa size sütünü verir miydi? Canlılardada bencil negatif ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: AtheistImam Bitki de yesen hayvan da yesen ikisini de öldürüyorsun.Hayvanların acı çekip öldüğünü bildiğin için bitkileri ac... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates Orijinalden alıntı: B.S.S. eğer vejeteryanlar yumurta yiyorsa ben vejeteryanım diye gezmesinler. Y... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MechE-15 Orijinalden alıntı: spider003 +1 burada çok önemli bir konudan bahsediyorum. hayatlar! sırf damak zevki için ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: crazymania56 kimse de dememiş ki işte bu yüzden konuşmuyorlar ve işte bu yüzden değişik sivil toplum örgütleri kurup bu... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sajuuk Orijinalden alıntı: soar.kerrigan Orijinalden alıntı: PHXS Orijinalden alıntı: soar.kerrigan Ori... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: PHXS Orijinalden alıntı: soar.kerrigan Orijinalden alıntı: PHXS Bitkiler konuşsa edebilir miydin?Onlar da canlı ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: PHXS Bitkiler konuşsa edebilir miydin?Onlar da canlı o mantıkla kaya yiyelim sadece. Not: Demiyorum ki bitki ne ya gey ... Mesaja git »
test
konusunu başlattı
(bir yıl önce, 17:59)
@import url(data:text/css,); @import url(data:text/css,); haber içeriği@import url(data:text/css,);... Mesaja git »
Manuel olarakmi aciklamam gerek demek istedigimi Masturbasyondan bahsetmiyorum. Abaza olmaktan bahsediyorum.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: RichWarrior Orijinalden alıntı: avatar78 Orijinalden alıntı: Hybrid Theory* Orijinalden alıntı: duygusal-adam ... Mesaja git »
Abazalik gunahmi beyler kafami cok kurcaliyor.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Rodin Orijinalden alıntı: CooLasFcuK Orjinalden alıntı: lincoln.10 Orjinalden alıntı: ok1907 Orji... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: _G_K_N_ Orijinalden alıntı: HiqhWoltage Orijinalden alıntı: _G_K_N_ 2500K kullanıcısı olarak; ivy'ler bekleneni ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: senatorts Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon 9 Senedir içtiğim sigaayı bıraktım içmiyorum ama lanet olsun mastubasyo... Mesaja git »
Allah kucuk harfle yazilmaz. Carpilirsin valla benden soylemesi. Simdi tovbe et hemen. Bidahada duymucam.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı Harbi rahatsız mısınız? Davud'un kalkanı ulan bu apaçık. Bariz 6 köşeli Yahudi Yıldızı. Ya daha ke... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: 1ses1 Peki içine koydukları redion core ısınmasına yol açmazmı acaba ? saat hizlari dusuk.... Mesaja git »