Boxer ini yapsalar da şu pul devrini kapatsak ... Mesaja git »
forumdan alabileceğim biri varsa iyi olur aslında umarım elinde vietnam olan biri görür anlaşırız bulamıyorum çünkü satıştan kalmış... Mesaja git »
Battlefield vietnam kutulu orjinal oyunu olan var ise ondan satın almak istiyorum... Mesaja git »
Beyler her yerde aradım linkler ölü i8150gpu.rar dosyasına ulaşamıyorum Gpu driver guncelleyecegim guncelleyemiyorum elinde bu dosya olan var mı acaba... Mesaja git »
Korsandan bahsetmiş bazı hortumcu sever arkadaşlarım. Yanlız düşünmüyorlar elindeki telefonun steve gibi dünyanın en zengin korsanının bir çalıntısı o... Mesaja git »
Çok temiz alındığından beri kılıfı ve stickerı ile kullanılmıştır. 16 GB lık modelidir. Turkcell bayilerinden alınmıştır. İstediğim fiyat 800TLSiste... Mesaja git »
Yapman gerekeni söylüyorum youtube'a stick control yazıyorsun ordakilere bir bir çalışıyorsun sıkıcıdır ama yapmalısın. Unutma bunlar davulun teme... Mesaja git »
Sonor 3007 Full Maple Trampetimi gitar almak için parayla veriyorum.Derisi çalışma yapmak için uygundur. Sıfırı 450 TL dir. İstediğim fiyat 240 TL. ... Mesaja git »
Sonor 3007 Full Maple Trampetimi gitar almak için satıyorum.Derisi çalışma yapmak için uygundur. Sıfırı 450 TL dir. İstediğim fiyat 240 TL. http:... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gunesekosan Orijinalden alıntı: ReDComrade beyler stabil ve hızlı bir ics rom arıyorum uzun zamandır takip etmiyorum b... Mesaja git »
beyler stabil ve hızlı bir ics rom arıyorum uzun zamandır takip etmiyorum bilgim yok ics romlar hakkında. bana onerebileceginiz rom nedir ?... Mesaja git »
Gigabayte 890GPA-UD3H anakart AMD Phenom II X4 925 işlemci Kingston 4 GB DDR3 Ram 500GB Samsung 7200Rpm Harddisc HD5850 ASUS Ekran kartı ... Mesaja git »
Gigabayte 890GPA-UD3H anakart AMD Phenom II X4 925 işlemci Kingston 4 GB DDR3 Ram 500GB Samsung 7200Rpm Harddisc HD5850 ASUS Ekran ... Mesaja git »
Gigabayte 890GPA-UD3H anakart AMD Phenom II X4 925 işlemci Kingston 4 GB DDR3 Ram 500GB Samsung 7200Rpm Harddisc HD 5850 ASUS Ekran kartı ... Mesaja git »
Adana Şano İnternet kafede Call of Duty MW 1 Turnuvası için kayıtlar başladı. Katılımcı Klanların Şano İnternet kafeye gelerek başvuru yapmaları ... Mesaja git »
Adana Şano İnternet kafede Call of Duty MW 1 Turnuvası için kayıtlar başladı. Katılımcı Klanların Şano İnternet kafeye gelerek başvuru yapmaları ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: §ound§tream Geri döndüm. hoş geldin dostum... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Meduzz Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijinalden alıntı: Meduzz Orijinalden alıntı: ReDComrade Beyler önc... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Meduzz Orijinalden alıntı: ReDComrade Beyler önceden uygulamaya geçirdiğim olayı burada da yapmak istiyorum. Önceki de... Mesaja git »
Beyler önceden uygulamaya geçirdiğim olayı burada da yapmak istiyorum. Önceki denemede eğlenceli oldu güzel oldu fakat kordineli değildi, yaklaşık 25 ... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: burakahmet19
arkadaşlar bu yorumu beğeninde yabancı sitelerden gelenler önemli bişey yazdım zannetsin[/quote]
Kardeşim ge... Mesaja git »
beyler Rus keyini nuclear dan alsam Türkiyeden üstüne Premium kutulu alsam keyler çakışır mı sorun olur mu ? çünkü koleksiyoncuyum ve kutusunun olması... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: StillB0rN Orijinalden alıntı: ReDComrade telefon tamamen temiz en son SL e yüklediğimde telefonumun anakartı yanmıştı ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: StillB0rN Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijinalden alıntı: meliii Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijina... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: GoldPunch Orijinalden alıntı: hassin Orijinalden alıntı: GoldPunch Orijinalden alıntı: hassin ttneti aradı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: meliii Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijinalden alıntı: Wal-Nut Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijinald... Mesaja git »
Gençler dalalım isterseniz bir ara oyuna artık. Hiç biriniz ortalarda gözükmüyorsunuz... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Wal-Nut Orijinalden alıntı: ReDComrade Orijinalden alıntı: Wal-Nut galaxy s plus'ın galaxy w 'ya karşı avantajla... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Wal-Nut galaxy s plus'ın galaxy w 'ya karşı avantajları nelerdir? bu ikisi arasında kaldım da tam olarak karar veremedim. ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: §ound§tream RedComrade ile oyunumuz(Normal) http://b1207.hizliresim.com/z/h/9r27d.jpg iyi oyundu birde mikrofon olsay... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: paradoksumsu Orijinalden alıntı: ReDComrade paradoksumsu sen şimdiden team speak yükle oradan haberlesecegiz oyun içind... Mesaja git »
paradoksumsu sen şimdiden team speak yükle oradan haberlesecegiz oyun içinde.Bende tatilden dönünce gireceğim umarım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli Orijinalden alıntı: §ound§tream Arkadaşlar imzamda ID mevcut eklerseniz sevinirim Kardeş ben sana... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: énergy
cahilliğimi bağışlayın ama webcast nedir???[/quote]
webcast i bilmiyor musun ? :O inanamıyorum beyler :O... Mesaja git »
öyle yapacağım inş win 7 ile ilgili bir sorun değildir... Mesaja git »
2 hafta önce Inca 150mps wirelles adaptör aldım ve internetten en son drivera güncelledim kullanmaya başladım fakat bağlantı bir süre sonunda kesiliyo... Mesaja git »
2 hafta önce Inca 150mps wirelles adaptör aldım ve internetten en son drivera güncelledim kullanmaya başladım fakat bağlantı bir süre sonunda kesiliyo... Mesaja git »