Elbet gün gelecek bu TV de 1000TL olacak. Yani inmez diye bir şey yok. Ama haklı olduğunuz nokta da var tabiki. Çok kısa sürede inme... Mesaja git »
3 seneyi bulda öpte başına koy diyebilirim. Son ayalarda açması mümkün değil. Mümkün olsa bile izin vermezler. Tıpkı "Tesla Model S" gibi arab... Mesaja git »
Kişisine göre değişir. Mesela tam bana göre telefon. İş yerinde diğerlerinin suratında dediğiniz gibi porselen tabak gibi duruyor. Hele muhs... Mesaja git »
Bu lensi değişebilen bir makine. Üzerindeki lens ortada bir model. Yani her iş için uygun değil. 14-42 yani 3x optik zoom var. Eğer mm olarak ... Mesaja git »
Lensi satılmıyor diyor arkadaş yani. Fotozeynep te var sanırım ama hem fiyatlar pahallı hem de uyumlu mu değil mi benim dikkatimi çekmedi bi... Mesaja git »
Hımmmm. Bios ta çok basit bir ayar ile 1866MHz i görebiliyor olman lazım. Ama şu da var. Eğer ramler otomatik olarak 1333MHz de 7-7-... Mesaja git »
Da işte hepsi 16GB. Bende Note 2 var. 16GB. Geriye 10-12GB boş alan kalıyor. S4 de bu olmuş sana 8GB. Bana Note... Mesaja git »
Altın alma Logitech ürünü al. Aldığım fiyatın altına satığım tek bir logitech ürünüm olmadı. 2. el 115 liraya hoparlörünü aldım. 2 seneye ... Mesaja git »
Ben Turkcell siparişini iptal mi etsem ne yapsam. Bu gidişle 32GB olan gelir gelmez 1800 e inecek. Bunun dışında. Arkadaşlar ciddi söy... Mesaja git »
İçine kendimi de katarsam. Bazıları aç gezerken bu kadar parayı telefona verdiğimize göre Cennet ihtimali pek yüksek değil sanırım. Diğer... Mesaja git »
Sorun nedir acaba kardeşim. Baya olmuş sanırım hiç hatırlamıyorum sorunu.... Mesaja git »
16GB lık Galaxy S4 = Çöp bence. 8GB yülü uygulamalar tutuyor. Geriye 8GB boş alan kalıyor. E hafızayı %100 doldurmamak lazım, 1-2GB boş kalsın ... Mesaja git »
Akortek cidden bela. HB de de iyi hoş ta bir de cevap verseler. Geçen ay bir şeyler aldım. Siparişte iki tane şifonyer vardı. Her şey geld... Mesaja git »
Hımmm HDD fiyatları düşüyor. Demekki Gümüş HDD leri 5-6 aya gönderir artık.... Mesaja git »
İyi de nerede. Link var da ben mi göremiyorum anlamadım ki? Ve 32GB yoktur sanırım.... Mesaja git »
Ya olsun kardeşim olsun. Tek genpa falan ekmek yemesin. Ama şu zorunluluk gelsin. İthalatçı Firmanın Belirtilmesi. Bu tür paralel ithal... Mesaja git »
Ya önce bu Casper denen adamlar sitelerine adam gibi destek bölümü koysunlar. Destek bölümünde sürücü bulmak eziyet sitenin her noktası satış ama... Mesaja git »
Arkadaşlar Galaxy S4 almayın diyorum. İyice cıvkını çıkarmışlar. Kardeşim almış bir baktım 8GB hafıza var. 16GB tan geriye kullanılabilen... Mesaja git »
Arkadaşlar hangi harici flaşlar FZ150 ile uyumludur acaba.... Mesaja git »
Olay sadece o değil. Google her sürüm ile yazılımsal gelişmeler ve yeni özellikler ilave ediyor. Mesela şu photosphere olayı. Peki bu cihaz ... Mesaja git »
Şu android 4.1 durumu ne olacak. 4.2 gelir mi? Malum Android de donanımsal olarak ram ne ise yazılım yönünde güncelleme de o. Yani bu ürüne ... Mesaja git »
Merhaba. Ben de 3G olmasa da olur diyorum şu an. Özellikle bu tür ürünlerde. Hadi bluetooth u da geçelim koca tablet ile paylaşım mı yapacağım ... Mesaja git »
Kardeş eğer THH ile uğraşırım dersen nenden olmasın. Yani Zotac hakkında da son zamanlarda şikayetler görüyorum. Kısacası adam gibi uygulanmadı... Mesaja git »
ARkadaşım ilker abi sen bilirsin dedi. Neye para yatırayım en çok ne kazandırır. Altın mı borsa mı falan diye sordu. Logitech marka ürün ... Mesaja git »
İftira atıp adamların hakkını yeme. Fiyat artırdıkları yok. Fiyatlar hep şişik. Bu arada hep dediğim gibi çok cazip ürünler oluyor. Onlar alın... Mesaja git »
Zenginden çok garibanda kredi kartı var zaten. Gerçi benim cüzdanda da 10 tane var ama. Patladık gitti. Taksitlerim bitsin bir oh diyeceğim. ... Mesaja git »
Bindir indiri yapan firma sahibi düşünsün. Firma çalışandan böyle bir şeyin hesabını soramaz. Bu sebepten işten bile çıkaramaz. Her şey çalışan... Mesaja git »
1 - X10 da 384MB ram var ve Galaxy S ile eşit fiyat segmentindeydi. 2 - Google ın çıkardığı telefonlardan biri de Samsung dikkatinizi çekerim. ... Mesaja git »
Ne Nokia sı yahu. Yok artık. Mükemmel telefon ile Nokia arasındaki mesafe galaksi merkezi ile dünya arasındaki mesafeden fazla. Galaxy S ise... Mesaja git »
Diyen yok değil. Dikdörtgeni de Apple buldu. Retina ekran da zaten Apple ın icadı. Kapasitif dokunmatik ekranı da Apple buldu. ... Mesaja git »
Valla rehber gerçekten uyuzdu ama ben EXDialer yükledim. Şimşek gibi rehber. Widget yüklemeleri dedikleri şey ise pek başıma geldi diyemem. ... Mesaja git »
Valla bence S4 alacaklar almasın kesinlikle. 16GB hafıza böyle bir telefona koymak insana küfretmekten başka bir şey değil. Zaten şi... Mesaja git »
Aslında İPhone 5 in ilk çıktığında 3000TL nin üzerinde fiyatlar ile alıcı bulduğunu düşünürsek. Bence Apple baya bir değer kaybediyor. B... Mesaja git »
Dikkatimi çekmese Hepsiburada benim 300TL yi iç ediyordu. Her sene sonu ödemeleri detaylı olarak ekstrelerden tekrar gözden geçiririm. Bir b... Mesaja git »
Fon. Yani para işletiliyor. Riskli fonlar varmış onlar %500 e kadar kar sağlayabiliyormuş ama adı üstünde riskli yani para kaybetme riski de... Mesaja git »
Devlet katkısı dışında bir şey yok mu ki. Ben de girdim bu sisteme ama görevli getirileri falan anlattı. Bana kazancı iyi gibi geldi. 150TL öde... Mesaja git »
Sanırım teknik bir uf yaptım. Ürünün kutusuna bakmadan aklımda kalan model numarası ile satışa koydum. Satılan ürün A700 dür A500 deği... Mesaja git »