[quote]Orijinalden alıntı: AggressiveGamer
Bu cihazlar şarj adaptörü kadar hızlı şarj etmedikçe ve fiyatları 70 liranın altına düşmedikçe alınmaz. B... Mesaja git »
Sıradışı bir reklam olmuş.. :) Galaxy S3 sanki daha dün tanıtılmış gibi aklımda duruyor. Gerçekten çok S3 çok iddalı bir şekilde pazara girdi ve Samsu... Mesaja git »
Yine aracılar(Distribütor, operatör) ile Türkiye'de olacak anlaşılan..
Burada Microsoft'a da hak vermek lazım, çok kritik bir dönemde özellikle Surfac... Mesaja git »
Çok iddalı, iyi, göze fazlasıyla hitap eden, büyük, kapsamlı, ve mevki olarak iyi seçilmiş bir yer.. Gerçekten Apple'ın Campus 2'si faaliyete geçtikte... Mesaja git »
Çok mantıklı açıklamalarda bulunmuş Tim Cook, belirttiği üzere uzun vadeli, geleceğe yönelik atılımlar Apple'ı kalkındırır, daha ileriye taşır..... Mesaja git »
Olumlu anlamda ilginç bir ödül töreni olmuş, özellikle ödül almaya hak kazananlar.. Bu ödüller telefonun satış rakamınamı, fyatınamı, tasarım veya kul... Mesaja git »
Nvidia bence iyi bir atılım yapmış olur Tegra4i ile. Tegra 4 daha yeni tanıtılmış, beklentileri karşılamamışken bence önlem amaçlı yapılmış iyi bir iş... Mesaja git »
Gerçekten uzun zamandır bu haberi ve GTX TİTAN'ı bekliyordum..
Nvidia çok keskin bir atılm yapmış, GK 110 grafik yongasını kullanması zaten baştan aşş... Mesaja git »
Gayet güzel bir haber, bu başarı ile Skype'nin yükselmesi iyi.
Microsoft'un yaptığı en iyi atılımlardan biri bana göre.. Buradan beni ilgilendiren tar... Mesaja git »
Acer sınırları zorlayacak bir atılım yapmış. Belkide tercih meselesi belli olmaz çok satılacak olan bir tabletde olabilir.. Tasarım ve renk seçeneği g... Mesaja git »
Nokia'nın grafiği her gördüğüm satış analizi haberinde kötüye gidiyor.. Tek dayanağı "mobil telefon satış" ları konusunda da çok geriledi artık..... Mesaja git »
Bana göre böyle bir yenilik Apple'a her zaman oduğu gibi çok para kazandırır..
Yeni bir trend olacağıda kesin.... Mesaja git »
Gayet güzel.. :)
İleride Android için olacak olması ve iPad'de de kullanılması bir avantaj. Bir çok konu için gerçekten işe yarar özellikleri var.... Mesaja git »
"non-retina" sanki biraz antipatik bir isimlendirme olmuş..
Retina ekran teknolojisini kullanması, gerçekten ilk bakışta farkını tasarım ve görüntülem... Mesaja git »
Bence teknolojinini gayet güzel bir şekilde kullanılduğı bir ürün..
Bir sporcu için ideal bildirimler söz konusu, özellikle şarj halindeki kullanım sü... Mesaja git »
İyi bir iş birliği gerçekten sağlam düşünülmüş..... Mesaja git »
Kendinden ve CEO'su olduğu Apple'dan emin, kararlı, istekli ve istikrarlı bir Tim Cook gördüm.. Belkide bu duruş tarzı arkada kopan fırtınaların perde... Mesaja git »
Bu gerçekten mutlu edici bir haber, Apple Türkiye'ye iyi bir atılım yapıyor diyebiliriz.. İnşallah bu bizim yararımıza olur ve fiyatlandırmada hatrı s... Mesaja git »
Nvidia, Kepler mimarisi, GK 104 yongası ile çok iyi işler başardı ve başarabileceğini bizlere gösterdi..
O uzun aradan sonra geçen sene Nisan ayında ... Mesaja git »
Yandex ciddi atılımları ve kayda değer yatırımları ile geniş, kapsamlı ve önemli bir hizmet sunuyor..
Türkiye adına önemli atılımlar yaptığı sırada o... Mesaja git »
Crytej gerçekten çok yerinde, tutarlı mantıklı atılımlar yapıyor..
Crysis 3'ten sonrakki oyun sıradışı farklı belkide bir Free to Play oyunu olabilir... Mesaja git »
Uzun zamandır haberlere konuk oluyordu söylentileriyle İOS 6 JailBreak, kısmet bugüneymiş.. Elbetde büyük emek ve uğraşlar sonucunda amaca yönelik baş... Mesaja git »
Samsung bu tür bir fabrika atılımı yapacak altyapı ve potansiyele sahip bu riski aldıktan sonra bu hareket ona zararda getirebilir yararda.. Sırf kend... Mesaja git »
Samsung ciddi yatırım ve atılımlar doğrultusunda ciddi gelir ve kazançlar elde ediyor. Çok büyük meblalar buradan bakıldığında bizim için.. Ama hak ed... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mk2kill yurtdışından telefon getirip kayıt parasını verip kayıt altına almak tamamen yasal bir olay. yani kanuni hakkımız. bu ... Mesaja git »
Samsung'un işletim sistemi (Android) tarafından telefonlarına destek vermesi hoşuma gidiyor bir Samsung kullanıcı olmasamda..
Kullanıcın da bunu gördü... Mesaja git »
İşlemci saat hızları gerçekten giriş seviyesinde bile iddalı bakalın vaad ettiğini yaşatacakmı Qualcomm ? :)
Aynı zamanda USB 3.0-2.0 desteği büyük ye... Mesaja git »
Çok iyi ve iddalı bir makine. Büyük önem arz eden bir teknoloji kullanılmış ve fotoğraf çekme kabiliyetleri ordu dışında kesinlikle değerlendirilbilir... Mesaja git »
Bu tür ödüllü yöneltmeler özellikle genç yazılımcılar için heveslendirici ve iyi bir yöntem.. Google işini biliyor açıkcası ne diyelim, imkanım olsa b... Mesaja git »
Qualcomm bu sene ve hatta bu atılımlar ve pozisyonuyla seneye de hep yükselişte olacaktır..
Mobil telefon sektöründe çok büyük bir derya, ve bu ender ... Mesaja git »
İyi bir gelişme olmuş, yeni bir sekme açması gerçekten uğraştırıcı ve bazı durumlarda sinir edici oluyordu.. :)... Mesaja git »
Haber içeriğine girmeden ana sayfada bile iPhone 5'in fotoğraf kalitesinin karşılaştırıldığı iki telefona göre daha iyi olduğu anlaşılıyor.. :)... Mesaja git »
Gerçekten çok güzel, ilgiyle okuduğum ve zevkli bir haberdi. :)
Açıkcası bunu ben yıllardır istiyorum, ahh banyoda şarkı söylemek bir yana dinlemek ba... Mesaja git »
Intel her adımında geleceğe yönelik ilerlemeler yapıyor, üretim teknolojisi rakiplerine oranla çok iyi bir konumda. 22nm üretim teknolojisinin Ivy Bri... Mesaja git »
Ucuz bir iPhone şaşırtıcı olacak, ancak belki çok çok daha iyi tepkiler olacaktır ? :) Şahsen bunu merakla bekliyorum, ürün yelpazesi bu iddaalara bak... Mesaja git »
Kesinlikle Apple'ın böyle bir strateji izlemesi şart..
Giriş olmasa bile orta seviye telefon alternatifleri yüksek gelir ve kar olabilr Apple için. An... Mesaja git »
Aslında bir Mac için düşünüldüğünde çok iyi ve yararlı olacak bir teknoloji..
Apple farkınıda ortaya koyuyor burada her zman olduğu gibi, normal PC'le... Mesaja git »
Intel'in özellikle kendi ürettiği teknoloji ve ürünleri arasındaki uyumluluk ve iletişim çok başarılı.. Her atılımı kendi içinde yeşeren yeni bir atıl... Mesaja git »
Intel'in özellikle kendi ürettiği teknoloji ve ürünleri arasındaki uyumluluk ve iletişim çok başarılı.. Her atılımı kendi içinde yeşeren yeni bir atıl... Mesaja git »
AMD gerçekten hayal kırıklıkları üzerinde devam ediyor son birkaç senedir..
Özellikle işlemci bazında tepkinli işlemci çıkartması onun dezavantajına o... Mesaja git »