Orijinalden alıntı: zoey21 Orijinalden alıntı: yuso123 Orijinalden alıntı: zoey21 Orijinalden alıntı: yuso123 Denetim masasınd... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: zoey21 Orijinalden alıntı: yuso123 Denetim masasındaki güç seçeneklerini yüksek performansa ayarlayıp bir deneyin. ... Mesaja git »
Denetim masasındaki güç seçeneklerini yüksek performansa ayarlayıp bir deneyin.... Mesaja git »
Hangi oyunlar? İşlemciniz o kadar iyi değil de.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü http://www.futime.com/download/display/ff8080812c2e5d99012d2af8936f4cce.shtml ben buradan indirdim kurd... Mesaja git »
Yalnız bu kez multiplayerı oyunun daha çok hoşuma gitti.Eğer oynayan fazla olursa Crysis 3üde satın alırım.... Mesaja git »
DH bi CES 2013 değerlendirmesi yapsa çok güzel olur çok ürün çıktı. :)... Mesaja git »
Acaba Half-life 3ü bu konsola özgü bi oyun haline getirirler mi?Olası bir ihtimal çünki konsolu satmak için konsola özgü oyun lazım ama Valve genelde ... Mesaja git »
PCnin böyle bir oyunu olsa ne kadar iyi olur çünki pcde baya iyi karakterler var.... Mesaja git »
Doom serisi yok en başarılı serilerden bi tanesi :(... Mesaja git »
21 aralıktan etkilendi galiba bizim editörler :D... Mesaja git »
17 yaşındayım daha hiç olmadı ama ne biliyim bi eksiklik hissetmiyorum.... Mesaja git »
Bomba oyunlarının çıkış dönemine geldik büyük yapımlar çıkıyor konuşmak yerine oynuyoruz.... Mesaja git »
Aklımda yapmayı planladığım 20-30 proje var. Ama dayz çıkmadan önce açık dünya oynanışlı bir zombi oyunu düşünmüştüm.... Mesaja git »
Arkadaşlar sınıfta v.s. benim orjinal oyuna para verdiğimi duyan insanlar bana enayi gözüyle bakıyorlar.Acayip gıcık oluyorum bu tepkiye üstelik oyund... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: furkani fiyatınız çok yüksek hocam Satış için fiyat düşürmenizi öneririm Şuan nette 600-660 arası sıfır kvk'li bulunabiliyor... Mesaja git »
http://img6.imageshack.us/img6/2548/dwm2012110619510900.jpg Steam ile Origin deki oyunlarım. Ayrıca arşivde 900gblik oyun var.... Mesaja git »
Bu firma ne kadar konsol oyunları olsa da.PC oyunculğu'na çok önem veren bir firmaydı.Batması pc oyunculuğu için çok büyük etki yaratacak.... Mesaja git »
Arkadaşlar elimde Nokia E6 var eniştemin hediyesi paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum temizdir.Hiç bir çiziği yok.Alacak olanlar bana mesaj atsın. ... Mesaja git »
Bazı oyunlar için zorunlu olmasa kullanılmaz bile.... Mesaja git »
ID software Valve Electronic Arts Activison Bethesda En iyiler bunlar... Mesaja git »
Acaba gerçekten mobilde de windows saltanatımı gelecek?... Mesaja git »
Almak için para biriktiremedim bi türlü biriktirseydim hemen alcaktım iyiki biriktirememişim :D... Mesaja git »