fiyat dusebilir ve ilani kaldiricam cihazda sorun oldu bir saat once... Mesaja git »
http://forum.donanimhaber.com/m_72921472/tm.htm burdan bakilirsa sevinirim.... Mesaja git »
garanti belgesi oldugundan alindigi yerden faturayi teymin edilecektir tarafimdan... Mesaja git »
Iphone 5ile takaslamak isdiyorum kaydi yapilmamis olsada olur usdune ne kadar nakit verileceyi konusulir/ garantili cihazlarla usde cok ucuk fiyat o... Mesaja git »
ve korkulan oldu istanbulda onceden icad edilmisdi zaten :D... Mesaja git »
Baslikta belirttiyim islemci sadece kendisi mevcut alan arkadasa simdiden hayirli oldun . siz almayi isteyin fiyat deyisir 0536 844 72 68 ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mitrox Orijinalden alıntı: OZKNaln PM hocam sen baya güvenilmez bir arkadaşsın seninle alışveriş yapıcak olana A... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: lomion1 ürün alınmıştır, hiç bir sıkıntısı olmadan kullanmaktayım. Tesekkur ederim biraz acele oldu o gun ama madur goru... Mesaja git »
6870 de kullandim cf bile yaptim ama bu kart kadar etkilemedi bni 6870 de cok ani ve yuksek fps dususu oluyordu 6870 250w yakarken bu kart 150 w harca... Mesaja git »
Pm cevaplandi fiyat yenilendi satisa devam . Ayni ayarda daha ucuza veren varsa bn daha ucuza vericem maksat laf yapmak deyil .... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: lomion1 görüştük, cumartesi alıyorum arkadaşım Evet anlastik .... Mesaja git »
Baslikta belirttiykm ekran karti satilik BF3 oynuyorum yuksek ayara oyun kendisi aliyor ve hic kasmadan bocalamadan oynatiyor. Cif fanli full kutu... Mesaja git »
Kasayi zamaninda icini siyaha boyadim lokal boya geri cikti ufak tefek. Birkez daha siprey boya ile boyanirsa gayet guzel olur ugrasmiyorum aryik. ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: asi_ Orijinalden alıntı: OZKNaln nokia 808 kutusu acilmamis genpa garantili ve somsung 8150 w iki seneye yakin garanti... Mesaja git »