GTX760 TI'ın, GTX670'in biraz gerisinde olması bekleniyor. Yani GTX680 ve GTX670 arasındaki küçük farkı, GTX770 ve GTX760 TI ile genişletmek istiyorla... Mesaja git »
Vatan'ın HD7990 için yazdığı %35 yüksek fiyat oranını 749$ çekilen GTX780'e uyarladığımızda, tanıtım fiyatı için 550$ fiyatı ortaya çıkar. Tahminen 59... Mesaja git »
500$'dan tanıtılan Asus GTX680'in Vatan Bilgisayar'da 919$'a satışa sunulduğunu düşünürsek; 749$'da satışa sunulan Asus GTX780'in tanıtım fiyatının 40... Mesaja git »
Diğer konuya da yazdım, buraya da yazayım. Belki konu hakkında bir şey duyan gören olmuştur. Biraz önce AMD'nin HD8970M sunumunu inceliyordum ki ... Mesaja git »
Şu sürücü çakallığı üzerine bir de GTX680MX'in varlığını düşününce, GTX780 gelmese de olur diyorum.... Mesaja git »
Sürücü konusunda görüp görebileceğimiz en büyük çakallıklardan biri ile karşı karşıyayız. AMD, GTX680M'i geçtim diyebilmek için resmen saçmalamış. O... Mesaja git »
AMD sürücüleri konusu olduğu için buraya yazayım dedim. Biraz önce AMD'nin HD8970M sunumunu inceliyordum ki sistem özelliklerinin belirtildiğ... Mesaja git »
Yalnız 3dmark11 testi çok da adil olmaz. Zira GT750M dediğimiz kart, GK107 gpu'suna sahip. Yani Kepler mimarili. Ve Kepler mimarisi 3dmark11 testinde ... Mesaja git »
2014'ün 2. yarısından önce Maxwell mimarili gpu beklemeyin. Daha SoC'lar için bile 20nm'de seri üretime geçilmedi. Onların hazırlanması,... Mesaja git »
Şimdi de mesele F/P mi oldu? Şaka gibisiniz.... Mesaja git »
Orda belirtilen GK208 gpu'su ilgimi çekti. Acaba GK2xx şeklinde isimlendirilmiş başka gpu'ların habercisi olabilir mi? Misal, GK204, GK206 gibi.... Mesaja git »
Bana kalırsa bu adamlar referans olarak 2 GB yaparlar kartı. Fiyatı da GTX680 ile aynı olur (450$). 4 GB da yine opsiyonel olur.... Mesaja git »
Çünkü gerek yok. Nvidia GTX Titan da bile 288 GB/sn bellek bant genişliği sunmuşken, ondan yavaş olacak bir kart için bu bellek bant genişliğini aşm... Mesaja git »
O nasıl bir bakış açısıdır yahu. AMD dese ki: "Nvidia'nın en güçlü mobil gpu'su GTX650M ve bakın biz de onu geçen gpu yaptık!", biz de ... Mesaja git »
Fudzilla'dan GTX770'in de bilgileri gelmiş. 450$ olması bekleniyormuş. GTX770 için tam beklediğim fiyat. Tabi bu durumda GTX780 için beklediğim 650$ d... Mesaja git »
Yani GTX680MX, mobil gpu değil, öyle mi? GTX680MX duyurulduktan sonra bazı notebook üreticileri, mevcut GTX680M'li üst model notebook'larını GT... Mesaja git »
Tamam işte ben de onu diyorum. AMD yalnızca GTX680M ile karşılaştırmış. GTX680MX'le karşılaştırmamış. Yani ondan hızlı olmadığını AMD de biliyor... Mesaja git »
Tahminen 4-5 yıla kadar sürücü desteği kesileceği için kart da yalan olacaktır.... Mesaja git »
Yanlış hatırlamıyorsam HD6990 konusunda AMD ile, GTX480 konusunda da Nvidia ile bir itlafa düşmüştü DH. Nvidia ile olan husus hemen çözüldü. Bilgi i... Mesaja git »
Zaten o haberlerin yayılması, bir çeşit kontrollü yayındır. Adamlar kimin bilgileri açıkladığını görmüyorlar mı? Görüyorlar ama hiç ses çıkarmıyorla... Mesaja git »
Eğer Çinliler bilgi sızdırma konusunda GTX680'deki kadar başarılı olurlarsa, yarın akşama kadar GTX780'e dair her şeyi öğrenmiş oluruz. B... Mesaja git »
Her alıntınızda mesajdaki resimleri de alıntılayın ki sayfa hiç açılmasın. Aferin! Böyle devam!... Mesaja git »
Referans tasarım benim daha çok hoşuma gidiyor. Ama soğutma performansını ve ses düzeyini de görmek lazım.... Mesaja git »
Dünyanın en hızlı mobil gpu'su mu? AMD bile iddia etmiyor böyle bir şeyi.... Mesaja git »
O görüntüye şaşıran arkadaşları anlayamadım. Görüntü 2. trailer'dan dostlar. Nesine şaşırdınız? 2. trailer'daki birçok sahnede grafiklerin döküldüğü g... Mesaja git »
Hepsi öyle midir bilemem ama geneli öyle oluyor zaten.... Mesaja git »
Sanırım yanlış anlamışsınız. Alttaki görüntü trailer'dan (kontrol edebilirsiniz), üsteki ise ayar çekilmiş ekran görüntüsü. Yani cila çekme işi üstt... Mesaja git »
Buarada kutudaki 3dmark kuponu dikkatimi çekti. O logo, Nvidia kartların baya geride kaldığı yeni 3dmark logosu. Acaba Nvidia, "hazır yeni seri sunuyo... Mesaja git »
Hah işte bahsettiğim psikoloji buydu. Ha bir de kart 500$'a çıksa bile bizim memlekete giriş fiyatını GTX680'e göre yorumlayacak olursak, 900-1... Mesaja git »
500$'a çıksın helâl diyeyim. Hiç zannetmiyorum. Öyle bir şey olursa GTX770'in de 400$ altı olması gerekir. O zaman da G600 serisinde bütünüyle indirim... Mesaja git »
Oyun, Nvidia oyun programına dahil. AMD'den henüz bu oyuna yönelik sürücü gelmemiş, hepsi bu. Bir süre sonra sağlam bir sürücü gelir, kartlar olma... Mesaja git »
Benzer şeyi söylüyorum ancak şu kısmı atlıyorsunuz, AMD'nin gpu departmanı olan ayrı bir bölümü yoktu. Yani Ati'yi alıp da hop diye kapatmanın bir m... Mesaja git »
Kartın tanıtım fiyatının 650$ olması bekleniyordu zaten. Avrupa fiyatı 600€ olursa, Amerika'da 650$'a çıkacağı garanti demektir. Ama haberde 500-600€ ... Mesaja git »
Zaten GTX770, hızaşırtılmış GTX680'den başka bir şey değil. Yeni bios GTX680'e uyuyorsa, tek iyi tarafı olabilir, bu da gpu voltajını artırm... Mesaja git »
AMD adını mı aldı? AMD, Ati'yi satın aldı, daha sonra da istediği gibi kullandı. Buna ismine son vermek de dahil. 4 yıl Ati adı devam etti diye Ati'... Mesaja git »
Çok basit bir tahmin de bulunuyorum yalnızca o kadar. GTX680 için bellek bant genişliği, bazı oyunlarda baya sıkıntı oluyordu (GTX580 ile benzer per... Mesaja git »