Nerde şimdi 800 TL'den girer diyen müneccim kılıklı mahalle kadınları merak ediyorum. Bu tür adamların işi mahalle dedikodusu, analiz yetenekleri ... Mesaja git »
Stuttering = takılma arkadaşlar. Bahsettiğim olay olduğunda 60 fps gösteriyor yukarıda ama ben FPS'nin normalin altında olduğunu hissediyorum. E... Mesaja git »
http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-301.42-whql-drivers-released/ Bu özellikler sonunda betadan çıkarak, WHQL sürücülere gel... Mesaja git »
Anlık FPS artışlarından olabilir. Mesela crosshair'i gökyüzüne kaldırdığın zaman muhtemelen 60 fpsyi geçiyordur oyun. Bu tarz birşey olabilir.... Mesaja git »
Bu kart haftaya 450 dolar 1 ay sonra 425 dolar olur. Kasmayın, basit herşey.... Mesaja git »
Şu an 590 dolara GTX 680 bulunabildiğine göre TR'de, bu kart ilk başta 450 dolardan girer. Zamanla 425 - 410 dolara düşer birkaç aya. 900 TL... Mesaja git »
Kart GTX 680'i ikiye katlayıp onun 1.5i kadar bile güç tüketmiyor. Bu kart dururken SLI yapan adama enayi derler bizim orada. Kingpin falan değil... Mesaja git »
"Birileri bir yerlerde düğmeye basmış. Nvidia'nın yeni kartı çıktığı dönemde DH araya ATI karşıtı haberler vererek, rengini belli ediyor." B... Mesaja git »
Demek istediğimi kaçırmışsın :) Burada olay 15 fpsnin, o kişiye akıcı gelmesinde. Sana yeterli gelmeyebilir, ama başkası için yeterli olabilir. D... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: DUKES Orijinalden alıntı: Joker65 55-60 ile bile yetinemiyorsunuz ya. bir oyun 15 fps'in altına inmedikçe akıcıdır ... Mesaja git »
Çoğu oyunun benchmarkı işlemcinin OC'li halini göstermez. Yanlış hatırlamıyorsam Mafia II de öyle (SSFIV de aynı). Ben Mafia II oynarken GTX ... Mesaja git »
FXAA şimdi resmi olarak gelmiş mi oldu? Oyunların içinden aktif edilebiliyorsa süper olur. Kontrol panelden yapmak gerekiyorsa, uzun iş gibi öze... Mesaja git »
Nvidia'nın eli şu anda çok rahat. GTX 680'de kullanılan GPU'yu 1/8 oranında kesip GTX 670 olarak 350 dolar seviyesinden piyasaya sürebilir. AMD'd... Mesaja git »
Bana sorarsanız GPU alanı kullanıcıyı enterese etmez. Kullanıcı daha hızlı ve sorunsuz, aynı zamanda f/p'si makul kartı almak ister. N... Mesaja git »
Al bu kartı, 3 yıl ekran kartı bölümüne girme. Öyle bir kart :)... Mesaja git »
Orada yazıyor slaytta kocaman zaten. Base clock 1000 küsür, boost özelliği 1050. Anlaşılmayan birşey yok, ufak bir oc. GPU-Z'ye neden... Mesaja git »
Abartmayın yahu, Friends'dendi o laf. Bana ödül verceğinize, hard diskinizden HIMYM'i falan silip gidin dünyanın en iyi dizisini izleyin :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: tersol Sonradan dikkatimi çeken ise 7970 grafiklerde sabit bir çizgide duruyor. Diğerleri ise değişiyor oyuna göre falan. Ya... Mesaja git »
İngilizcesi olmayanlar için, kısaca özetle. FXAA sayesinde bundan sonra AA işlemleri RAM'de yer kaplamak yerine direkt shaderlara yaptırılacak. B... Mesaja git »
2012'de 8800 gt performansı bakalım kaç dolar olacak? Ban.... Mesaja git »
Geçen sene 17 Mayıs'ta Witcher 2 çıkış tarihine denk gelmişti GTX560 release. Şimdi Witcher 2: Enhanced Edition 16 Nisan'da çıkmadan, bir GTX 660... Mesaja git »
512 corelu kart bu kartı zorluyorsa, 1024 core versiyonunu düşünemiyorum bile. Nvidia ezecek gibi görünüyor yine bu nesilde.... Mesaja git »
Bakmayın siz AC1 yama olayından dili yanmış sazanlara. Bugün Witcher 2 gibi bir Polonya firmasının oyununu açarken Nvidia logosu, bir İngiliz oy... Mesaja git »
Troll detected. Param varken, Intel varken neden AMD kullanayım? Bu soru da buna benzemiş.... Mesaja git »
Kepler kounşulduğu gibi 1024 CUDA Core ile gelirse, AMD yine single GPU'da geri düşer. Bu sefer fiyat avantajı olur mu o da şüpheli. Bu kartı GTX 680 ... Mesaja git »
AMD Nvidia'nın olmadığı piyasada kullanıcıları öper, rakip kart gelince 200 dolarlık kartlarında bile 30-40 dolar indirim yaptığı görülmüştür. Bkz... Mesaja git »
Nvidia kartlar piyasaya çıkar çıkmaz 350-400 dolar olur bu kart.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe Orijinalden alıntı: cmt Orijinalden alıntı: yerroner AMD iyi ki oyun üretmiyor zaten de bahsedilen o d... Mesaja git »
AMD iyi ki oyun üretmiyor zaten de bahsedilen o değil. Kimi yeni çıkan oyunlarda sürücü güncellemesi olmadan söz konusu oyun oynanmayabiliyor, AMD bu ... Mesaja git »
Paranızla rezil olmak istemiyorsanız Nvidia'dan şaşmayın yahu, hala öğrenemediniz mi? Kaç oyunda release tarihinde sorun yaşadı AMD kartlar. AMD Bir g... Mesaja git »
Oyunun menü sistemi berbat zaten, en azından kaç arabadan kaçını açmışım, bunu bile göremiyorsunuz. Campaignde de aynı tasarım saçmalıkları devam ediy... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: TheMatador2 hocam stage selectten stage 9 seçiyorum arabayıda seçmeme izin veriyor stage 9 bittiğinde aynı menüye dönüyor tekra... Mesaja git »
Anamenüde The Run kısmına girince "continue the Run" seçmek yerine, stage select olması lazım oralarda.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: regujohn oyunun senaryo bolümünü bitirdim hakkaten cok sürükleyici olmuş ama cabuk bitiyor işte bi de bu şarkının oldugu bol... Mesaja git »
Multiplayerı BF3 gibi devamlı birşeyler unlock ediyorsun, arabalar, profil resimleri, ikonlar, vs. Level atlamaya çalışıyorsun Çoğu arabanın NFS ve Si... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: altairEzio orjinali kaç gayme kardeş Bu siteden 40 TL'ye Origin keyi edinebilirsin. Ben öyle aldım. http://www.gamekeystor... Mesaja git »
Korsan oynayanlara şöyle söyleyeyim: Bu oyunun multiplayerı BF3'ü bir süre unutmamı sağladı. O derece sarıyor. DH grubunu yavaştan kurmaya başla... Mesaja git »
9800 gt Emre Önal edition vardı bir ara, ona döndü bu. Oyun zaten benim GTX 460'ın % 50'sini kullanıyor, Afterburner'da görüyorum. Kartın yarısı... Mesaja git »