Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
yerroner
Gerçek AdEvren
Meslekİngilizce tercüman
İlgi AlanlarıOyun, donanım
Konumİzmir,Konak
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 26 Ocak 2009
2. el mesaj sayısı: 68
Son mesaj tarihi: 19 gün önce, 21:50
Son giriş tarihi: dün, 15:00
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları1
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
Nvidia Metro: Last Light Kampanyası başlıklı konuya yorum yazdı (19 gün önce, 21:50)
Benim arkadaş Asus GTX 570 almıştı 2 yıl önce falan, onun faturasından giriş yaparak kodunu aldı. Bilgilerinize. Ben forumdan 2. el GTX 660 almış... Mesaja git »
Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! başlıklı konuya yorum yazdı (bir ay önce, 15:00)
Selamlar, PC'den oynayan var mı, ağırlıklı olarak konsol mu burası yoksa? Biz PC'de birkaç arkadaş hala akşamları oynuyoruz. ben hydramarine, ... Mesaja git »
30-60 FPS olayı(Bununla ilgili bir tezim var) başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 15:08)
Tamamen beklentiyle ve kaç FPS'yi yeterli gördüğünüzle ilgili birşey. İnsan için herşey kabul edilebilirdir, insanlar da sınırlarını kendisi belir... Mesaja git »
[SATILIK] PALIT Nvidia GeForce GTX 460 Sonic Platinum konusunu başlattı (7 ay önce, 11:11)
Karta herhangi bir voltaj verilmedi, düşük miktarlarda OC yapıldı. Zamanında bu forumdan Wasteland'den sıfır olarak almıştım ve beni hiç yarı yold... Mesaja git »
NVIDIA GTX Serisi Kullananlar Kulübü +509 başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 14:50)
Bu aralar ekran kartı upgrade damarım kudurdu. Sizce GTX 460'dan (Palit Sonic Platinum 800 MHZ) GTX 660'a geçilir mi? Testlerde GTX 560 ... Mesaja git »
▓ Multiplayer oyunlarda lag sorunu yaşayanlar için çözüm önerileri başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 21:16)
Evet, şu an bildiğim kadarıyla Triple Buffering açılabiliyor Nvidia sürücülerde. Ben hala D3D kullanıyorum ama, alışkanlık :D... Mesaja git »
▓ Multiplayer oyunlarda lag sorunu yaşayanlar için çözüm önerileri başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 17:29)
D3dOverrider'ın olayı şuydu. Nvidia sürücülerine Triple Buffering etkinleştirmeyi bundan 1-2 yıl önce falan ekledi (aslında daha öncesinde vardı ancak... Mesaja git »
Steam Ekran Kartı Kullanım Oranları (+30 milyon kullanıcı) başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 16:31)
1 sene sonra tekrar yazayım dedim. Eylül 2012 itibariyle: * DX10: % 41, DX11: % 52 * GTX 670 ve 680 hemen üst sıraları zorlamaya başlamış, şi... Mesaja git »
Multiplayer Oyunlarda Input Lag Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 16:24)
Hmm ilginç bir sorun. Gecikmeden kasıtı anlamadım tam olarak. Ping mi yoksa input lag dediğimiz olay mı? Input lag'i komple önlemek mümkün Tr... Mesaja git »
GTX 650 ve GTX660 teknobiyotik'e gelmiş !!(Vatan a Zotac GTX660 Geldi!) başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 14:48)
Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2 Vatan da, Zotac GTX660, 660 TL olmuş. %25 indirimden 495 TL'ye geliyor. Sitede göremedim ama bugün %25 indi... Mesaja git »
Arkadaşları

loveco2001
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.061