Soldaki amcayı tanımıyorum. http://fc06.deviantart.net/fs5/i/2004/329/a/1/Smoking_Emote_by_budgieishere.gif http://i.imgur.com/kDpFz3S.jpg... Mesaja git »
LG Nexus 4 E960 Standlı Kılıf + Ücretsiz Kargo Fiyat:20 TL Yatay konumda stand özelliği... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Emrah1245 Orijinalden alıntı: iscanthere Arkadaşlar ben de aranıza katılmış bulunuyorum harbi süper bir cihazmış. ... Mesaja git »
Önceden de tanırdım, bilirdim ama Chuck izlemezdim. Hata etmişim, bugün CNBC-e'de denk geldi, izleyeyim dedim. Baya hoşuma gitti. Ama bir şey daha... Mesaja git »
Arkadaşlar ben de aranıza katılmış bulunuyorum harbi süper bir cihazmış.... Mesaja git »
Oyun Temiz Ve Eksiksiz Olmalı Kodlları Kullanılmamış Olmalı Verebiceğim Fiyat 150 TL DirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. FORUM DIŞ... Mesaja git »
evet arkadaşlar cihaz 8 aylık ve garantilidir. Dikkat! üstüne para veremeyeceğim! o yüzden sadece kafa kafaya takaslıktır. kulaklık hariç tüm k... Mesaja git »
androide geçeceksen kesinlikle nexus 4 al. ama yedekleme konusunda nasıl bir çözümü var bilmiyorum.... Mesaja git »
Arkadaşlar arkadaşın oyunu satmaya niyeti yok! ilk buluşacağımız zaman yarım saat bekledim. meğersen uyuyakalmış. akşam tekrar buluşalım dedi. tamam d... Mesaja git »
oyunların hepsi sıfırdan farksız durumdadır. güven ile ilgili şüphe duyuyorsanız referanslarıma bakabilirsiniz. AŞAĞIDAKİ OYUNLAR SADECE SAT... Mesaja git »
kulaklığın 1.5 sene garantisi devam etmektedir. önceki kulaklığımı cızırtı yaptığı için garantiye vermiştim sıfırıyla değiştirdiler. ben de satmaya ka... Mesaja git »
darkness 2 nin limited edition farkı nedir hocam? kod vs çıkıyor mu içinden?... Mesaja git »
daha önca kampanya için finansbanktan kredikartı almıştım. şansıma anlaşması bitmişti. sonra world play kart aldım. onla da anlaşması bitti! artık ben... Mesaja git »
üründe resimlerde de görüldüğü gibi az bir ölü pikselimsi bişeyler vardır. ölü piksel diyemiyorum çünkü bazen yok olup bazen ortaya çıkıyor. kullanımı... Mesaja git »
Hayır. Oyun sesi gelmez. O kulaklığın görevi livedan arkadaşlarınla konuşmandır.... Mesaja git »
Ps3 ün varsa yeni nesil xbox ı bekle. Ama yeni nesilde ilk xbox al... Mesaja git »
Bu tasarım ilk ipod touch 5 te çıkmıştı zaten... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: BoBChopper Orijinalden alıntı: cehili Motorblast oyunu ucretsiz olmuş. https://itunes.apple.com/tr/app/motorblas... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: q_bert pm cevaplandı fakat dönüş gerçekleşmedi... Mesaja git »
showda habire pis 7li çıkıp duruyor tesadüf denk geldi az önce yav he he dedi dün de zeki müren de bizi görecek mi demişti(2. si dh klişesi olmayabili... Mesaja git »
İlk başta sazanları avlamak için bir tane 4K oyun çıkartıp tv satarlar. Sonra bir bakmışsınız oyunlar 1080p çıkıyor! Not: sony nin ps3 de oyunla... Mesaja git »
Kinectli xbox 360 paketi alırsan zaten kinect adventures hediye olarak çıkıyor içinden... Mesaja git »
Hologramına bak hocam. Hem microsoft hem de xbox 360 yazılarından herhangi birini görenezsen sahtedir.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask* Orijinalden alıntı: iscanthere Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask* avatar az bile sakin ol şam... Mesaja git »
özel programlaarla mkv filmleri mp4 e çevirip izleyebilirsin. altyazı için de altyazıyı video görüntüsüne gömme programları var. ne olduklarını bilmiy... Mesaja git »
o 4 madde var ya her şey tam tersi. gerçekten.... Mesaja git »
ayrıca altyazı dosyaları var ya srt falan onları göremez.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS Sahte gamepadlerin kablosuz üretilmesi yasak diye biliyorum.Yani kablosuzların hepsi orjinal olması lazım. em... Mesaja git »
mkv hariç diğerlerini açar ama altyazı açmaz... Mesaja git »