note 1 e doyamadan 2 geldi. yurtdışı fiyatları 1000 - 1200 tlye gerileyene kadar note 1 ile devam...... Mesaja git »
klavyeyi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum ama bir iki eksisi var... tuşlardaki yazılar çabuk silikleşmeye başladı... esc fonksiyon tuşları v... Mesaja git »
zowie ec1 ya da ec2 mouse arıyorum. tercihen beyaz.siyah da olabilir. satmayı düşünen varsa yada yurtdışından uygun fiyatlı getirme imkanı olan vars... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ardicli2000 Sözkonusu sıkıntı Note için bütün ICS sürümlerinde mevcut. Samsung un kodlarda yaptığı bir hata "Fabrika ayar... Mesaja git »
şu dock u note içinde çıkarsalar ne tatlı olur...... Mesaja git »
arkadaşlar bende bu tarifeye geçeyim dedim ama avea daki çalışan internet sadece web sayfalarında gezinmeyi kapsıyor eğer video izlerseniz yada dosya ... Mesaja git »
arkadaşlar bende galaxy s2 aldım yurtdışı cihaz. pasaporta kaydettirecem ancak içinde fake bir imei var başka bir telefona ait .ben bu fake imei nasıl... Mesaja git »
şu s3 yada apple haberleri artık dh cilerin kapışma noktası oldu. bırakın millet istediğini alsın. herkes için ideal telefon farklı alma amacı farklı.... Mesaja git »
demek ki neymiş önemli olan boyu değil işleviymiş yani ekran kartlarında... Mesaja git »
piyasada bu özelliklerde bir sürü model var. yılda bir model çıkar tam çıkar. yetti artık her ay bi galaxy modeli bi de htc modeli görmekten gına geld... Mesaja git »
galaxy s te kesinlikle gorilla glass vardı rahmetli ne darbelere maruz kaldı cepte anahtarlıkla beraber yıllarca kullandım hemde ekran koruyucusuz ama... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: baweraltunkanat Orijinalden alıntı: musivga bu kablosuz şarj ünitesi ile telefonun arasından geçerken elektrik çarparm... Mesaja git »
turkcell sınırsız ama çekmeyen sürekli kesilen interneti ile ve ekstra şişirilen faturaları ile kesinlikle avantajlı alın kullanın...... Mesaja git »
bu kablosuz şarj ünitesi ile telefonun arasından geçerken elektrik çarparmı ki acep...:))) s3 ü falan boşverinde s2 aldım bir hafta içinde ekranı çizi... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: Jesse James
Yayını izlemeyipte sadece dinleyenler Samsung un telefon değilde yeni bir yaşam formu yarattığını zanneder.[... Mesaja git »
ne amiral gemisi la balıkçı kayığı olmuş bu... puhahaaaaa. kamera 12mp olsa 2gb ram olsa o ana menü tuşu dokunmatik olsa bi nebze ama dizayn çok sırad... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: mkt
[quote]Orijinalden alıntı: Mr.Legend[quote]Orijinalden alıntı: DH Misafirihtc kırmış geçirmiş hacı :D[/quote] haber... Mesaja git »
one x al zaten iphone a benzetmişler. gömülü batarya arka kapak yok telefon tek parça. mikro sim var en üstte iğne ile çıkartılıyor ve kasa malzemesin... Mesaja git »
telefonu alanlar yorum yapabilir mi. geçen bi yazı okudum adamlar telefonun ana kartı ekranı ve kasayı ayrı ayrı alıp vergi vermeden burda birleştiriy... Mesaja git »
mesajım bulunsun. fiyat iyiymiş ama şu full hd çözünürlüğe bi bluray bu işlemci ve ekran kartına ssd iyi gidermiş.... Mesaja git »
apple ın taktikleri bunlar. önce stok taktiği az ürün gönderip stoklar tükendi dedirtip insanlarda suni bir düşünce oluştur vaayy süper alet ki hemen ... Mesaja git »
cep telefonunda devrim olmalı.. bunlar hikaye şimdi vaayyy dersin 1 sene sonra takozluk mertebesine iner...mesela citizen kol saatim ışıkla şarj oluyo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: mrking Asus HD 6870 almayı düşünüyorum bu Perşembe. Görüşleriniz nedir ? monitörünün çözünürlüğü nedir. 1920*1080 ise b... Mesaja git »
orta seviye one s de süper amoled ekran var. bu amiral model lcd ekran var. s amoled daha iyi değil mi ben mi karıştırdım yoksa htc mi karıştırmış...y... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: vercenik53 Orijinalden alıntı: musivga şu oyun notebooklarına bide ssd koysalar. bilgilerde yazmamış ama önceki g... Mesaja git »
2000 tl de buna bayılırız. pc parasına telefon...... Mesaja git »
bunları duyurursunuzda fiyatı niye açıklamazsınız çok mu gizli fiyatı...... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: murdocklawless hayırlı olsun diyelim o zaman. eyvallah hocam. iyi ki de almışım performans süper. ancak ahcı modda kuru... Mesaja git »
horta devam monitör şuanda vatanda 956 tl. %25 indirimle 850 ye falan alınabilir fiyat çok uygun ben ilk almaya kalktığımda 1250 lira civarındaydı. v... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi Orijinalden alıntı: Digitaldrop Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi Orijinalden alıntı: musivga ... Mesaja git »