Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
musivga
Gerçek Admurat şıvga
KonumNiğde,Bor
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 17 Temmuz 2008
2. el mesaj sayısı: 37
Son mesaj tarihi: 6 ay önce, 15:51
Son giriş tarihi: 3 ay önce, 19:17
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları1
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
psp de oyun soran konulara son! girin bu linklere bidahada sormayın başlıklı konuyu favorilerine ekledi (6 ay önce, 15:51)
100 lerce rehber açıldı ama hala haftada 2 konu açılıyo psp oyunlarıyla ilgili hepte benzer cevaplar geliyo şimdi vereceğim linklerde psp nin top list... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: eP_362 Orijinalden alıntı: theasus Oyunda restart'a basınca oyundan atıyor ilginç. Umarım bu hata giderilir. İlk ... Mesaja git »
android için ücretsiz güzel ama bu reklamlarda sıktı artık...... Mesaja git »
DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 18:03)
arkadaşlar bu salak bilgisayarı aldığıma çok pişman oldum. driver için service tag ı yazıyorum size servis vermioruz yeni aldıysanız 48 içinde tekrar ... Mesaja git »
DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 21:01)
ama herkes ingilizce bilmek zorunda diil driverları bulana kadar akla karayı seçtim özellikle wifi için.:) arkadaşlar benim fan çok gürültülü çalışıy... Mesaja git »
DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 15:40)
Orijinalden alıntı: NeverDies7 Orijinalden alıntı: musivga ilk defa dell notebook aldım 5520 modelini istediği kadar donanımı iyi olsun... Mesaja git »
DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] başlıklı konuyu favorilerine ekledi (7 ay önce, 20:25)
Arkadaşlar bu seri yaklaşık 2 hafta önce satışa çıktı. Forumda henüz alıp inceleyen arkadaşlarımız yok. Eğer ki bu seriden bir laptop almış arkadaşımı... Mesaja git »
DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] başlıklı konuya yorum yazdı (7 ay önce, 20:15)
ilk defa dell notebook aldım 5520 modelini istediği kadar donanımı iyi olsun sağlam olsun yok süper servisi olsun arkadaş 1300 lira veriyorum kutu içe... Mesaja git »
SATILIK TAKASLIK BOL OYUNLU(12 OYUN), 8 GB KART, AKSESUAR SETLİ PSVITA WIFI başlıklı konuya yorum yazdı (8 ay önce, 23:09)
takip.... Mesaja git »
takip... Mesaja git »
Arkadaşları

opelgt
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: DFİ X48 UT T2R ANAKART 180 TL...
Alıcı: opelgt
Tarih: 5 Haziran 2011; 12:45:00
Yorum
hızlı ve güzel bir alışverişti. teşekkürler..
Genel Puan

Ürün: GEİL BLACK DRAGON 4GB DDR2 800 MHZ 4-4-4-12
Alıcı: mtolgae
Tarih: 15 Ekim 2011; 19:33:39
Yorum
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi paketleme, sorunsuz alışveriş.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
core i5 2500k/ msi p67gd65/asus gtx 560 ti/memoright ftm plus 120gb ssd/4 gb gskill ddr3 1333 mhz /creative x-fi extreme gamer/ thermaltake spedo/ corsair hx650 watt/ samsung t220/ hp 2311 gt/logitech z-5500/razer imperator / razer goliathus speed/roccat kave/corsair k60 mekanik klavye

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078