Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
Vacao
Gerçek AdEyüp Güzeloglu
Doğum Tarihi15 Eylül 1988
KonumTekirdağ,Çorlu
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 18 Ekim 2007
2. el mesaj sayısı: 188
Son mesaj tarihi: 19 gün önce, 17:09
Son giriş tarihi: 2 gün önce, 23:49
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Bağlantılar
MSN: by_eyux_07@hotmail.com
Arkadaşları6
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
hd4870 Oyunlarda Donuyor Garip Cizgiler Cikiyor başlıklı konuya yorum yazdı (19 gün önce, 17:09)
Hocam beni değiştir demek istiyo bence... Mesaja git »
KOMPLE SATILIK AMD SİSTEM başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 12:20)
Hayırlı Satışlar. Ölücüleri kafana takma. Sence ne kadar eder diye sorsan 100 lira verir kargo da beleş ister. güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkada... Mesaja git »
2 ADET OEM FAN 10 LİRA, 2 ADET XİGMATEK XLF 1253 25 LİRA... başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 12:07)
Hayır Satışlar hocam. Dürüst bi satıcı arkadaştır güvenle alışveriş yapabilirsiniz.... Mesaja git »
Satılık Corsair Dominatör Ram Sogutucu konusunu başlattı (2 ay önce, 03:34)
Satıldı @wolfrace57 Referans ilanıdır.... Mesaja git »
İSTANBUL-TEKİRDAĞ arası otobüs ile seyehat başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 00:41)
gerek yok önceden almana orda alırsın. 8de binsen 10 da ordasın. Metro .istanbul seyahat var iyi olarak digerleri de gider.... Mesaja git »
Blackberry 9900 Dakota Black Cep Telefonu konusunu başlattı (2 ay önce, 16:48)
Blackberry 9900 Dakota Black Cep Telefonu MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜN TURKCELL'DEN ALINMIŞTIR. EŞİME ALDIM KULLANAMADI O YÜZDEN ELİMDE FAZLA TUTMAK... Mesaja git »
680 i sattım yeni ekran kartı aldım nasıl sizce ? (SS li ) başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 15:14)
Çok iyi olmuş cokta güzel olmuş... Mesaja git »
GRID 2 PC ANA KONU-GAMEPLAY TRAILER GELDİ! başlıklı konuya yorum yazdı (2 ay önce, 21:39)
Kokpit kamerasız Grıd mi olur yaa. Onun zevki bambaşka. Kokpit kamerasına alışınca dış Kameradan oynayamayanlardanım :D... Mesaja git »
Sapphire 5850 Toxic Satılık 220tl başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 14:23)
Sen ne dersen de adam bilgisiz atiyo kafadan bedava versen kuyrugun en onunde olur ama. Biraz arastir oyle yorum yap bence. Kart 6850 den cok iyi.fiya... Mesaja git »
kız meselesi ciddi(gelişme var beyler) başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 01:14)
Ona AT KESTANESİ VER... Mesaja git »
Arkadaşları

öztin

JeaNBeRG

furkan_10

rockthat1

oossmmaan

haldev
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: HIS HD 4870 FULL KUTULU TEMİZ
Alıcı: JeaNBeRG
Tarih: 6 Kasım 2011; 3:22:22
Yorum
10 numara alışveriş, 10 numara kargo, 10 numara ilgili bir satıcı. Teşekkür ederim Eyüp Bey. Alışve
Genel Puan

Ürün: Satılık Corsair Dominatör Ram Sogutucu
Alıcı: wolfrace57
Tarih: 5 Nisan 2013; 3:36:32
Yorum
eyüp beye cok teşekkür ediyorum kargo ve paketleme çok ıyı muhabbet desen super her konuda fazlasıyla yardımcı oldu tekrar tekrar sağolsun cok ılgılı vatandaşımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.saygılar
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
İmzanız Kural Dışıdır ! YAW HE HE
Hakkında
Origin ID : VacaoExtreme

İmza Yok PARNAK basıyorum ! uyar mı?

!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.047