Rica ederim hocam .saka bi yana sattigin ürünler temiz denk geldikce bakiyorum ets2 konusundan da taniyorum o yuzden yazdim hayirli satıslar... Mesaja git »
Çok saçma bi satış seklin var.İhtiyacım olsa bile böyle ilanı gördükten sonra almaktan vazgeçer .... Mesaja git »
Hayırlı Satışlar Kartı kullanmyanlar yorum yapar ama ne kadar iyi bi kart oldgunu bilmek için kullanmak gerekir bide. 6850 Nerde bu kart nerde. Adamla... Mesaja git »
Alınık 4 veya 6 adet Am2 anakart ddr2Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Arkadaşlar Dün itibarı ile TTNET den Superonline a geçtim. Yalnız PC yi kapatıp tekrar açtıgımda Modemin ışıkları geç yanıyo ve PC açıldıktan 1-2 dk s... Mesaja git »
Mrb Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum cihazı ve burayıda sürekli takip ediyorum. Bir kaç yorumum olcak Telefon hakkında,yeni almak iste... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: intifada54 Orijinalden alıntı: Vacao Ödemeyi ne ile yapıyosunuz arkadaşlar paypal geçiyomu burda alibaba da paypa... Mesaja git »
Ödemeyi ne ile yapıyosunuz arkadaşlar paypal geçiyomu burda alibaba da... Mesaja git »
Bench Degerleri herhangi bi ayar yapmadım daha. http://c1212.hizliresim.com/14/7/gp9t3.png... Mesaja git »
Hocam Çok sagolasın hallettim. USb ye boot etmiş ama ben nerden update etcegimi bilmiyodum bide video izleyince çözdüm çok sagol paylaşırım hocam.... Mesaja git »
Arkadaşlar Merhaba Yeni Sandiks 120GB SSD aldım fakat Fw güncellemesini beceremedim R201 den R211 e geçişi buldu ama benim cahilligim yüzünden ya... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: derwish34 Orijinalden alıntı: Vacao merhaba arkadaşlar bende artık bir Sandisk SSD kullanıcısıyım 120GB aldım vata... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar bende artık bir Sandisk SSD kullanıcısıyım 120GB aldım vatandan bu gün :D Ama gel gelelim ilk defa kurcam biraz tedirginim ne... Mesaja git »
Mrb Arkadaşlar beni de eklermisiniz bende yeni aldım telefonumu beyaz renk. Telefon genel itibari ile güzel herhangi bi sıkıntım yok kendime göre... Mesaja git »
Merhaba Satmış oldugunuz sistemin sıfır fiyatlarını yazmışsınız ancak alacak olan arkadaşın 2.El fiyatlarını görmesi bence satışınızı hızlandırac... Mesaja git »
Abimizin dedigi pul sanırım Plastik yada kagıt pul nalburlarda falan bulursun sanırım vida satan yerlerde olur genelde. Başka bi pulsa yardım edemicem... Mesaja git »
Bi Force Gt de ben şipariş verdim hadi hayırlısı. Oyun Çıksada Vursak kendimizi yollar... Mesaja git »
Dostum aynı sorunu bende yaşamıştım çeviricilerde sorun olabiliyo. Dvı kablo ile bagla monitöre. Bne öyle çözdüm dostum... Mesaja git »
Her Boyutta Her Renkte Plexi Bulunur İsteyen Arkadaşlara Kapak Kesilip Montajı da yapılır 400*500*3 mm Fiyatı 25 TL Diğer Boyutların Fiyatları D... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Caterrev olursa çok teşekkür ederim quıck game diyorum yüklenmesini bekliyorum altta bf3 sekmesi geliyor ama tıklıyınca yuka... Mesaja git »
Tekliflerinizi pmden gönderiniz arkadaşlar. Uçuk fiyatlar yazmayınız piyasası belli. Satmak isteyenler pm yolu ile teklif yollayabilir.Sistem Not... Mesaja git »
İnventus Çok iyi bu konuda müşteri memnuyetine çok önem veriyo firma.... Mesaja git »
Geçmiş olsun hocam. 50 liralık insanlıgı yokmuş demekki.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bocekgrafik Profilin gizli olması ile PM atmanın bağlantısı yok. PM atmak istediğiniz kişinin herhangi bir mesajının üzerind... Mesaja git »
Yaw he he git gtx670 al sen referans. Bu Bölüme bide bişeyler ögrenmek için girsen kapardın olayı zaten. Yada sana 800 e vermedi diye zoruna gitt... Mesaja git »
Profil gizli burhan pm atamadım. Bilgin olsun... Mesaja git »
Uygun Fiyat ,güzel ürünler, süper satıcı daha ne olsun hayırlı satışlar.... Mesaja git »
Hayırlı satışlar Güzel Ürünler (satılmış dikkat etmedim hayırlısı olsun)... Mesaja git »
Benim Kendi kendine Oluşan öldürme sistemim Pc kasa yan kapagı açılır. Oda ışıgı kapatılır. Kasa içinde bulunan uv yada herhangi bi aydınlatmayı... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bocekgrafik Bu da güzel bir öneri. O bilgileri yanlış veren adam, bir nevi yalancıdır ve yalan söyleyen, dolandırıcılıkta ya... Mesaja git »
O zaman sizin tavsiyelerinizi dinleyerek 8000 serisine kadar kartı degiştirmiyim. OC bile yapmadım şu an BF3 gayet rahat yetiyo 1680x1050 de High ultr... Mesaja git »