en alt seviye dil için en üst seviye dilin bölümüne konu açmışsın c++ yazanlar biraz daha haşır neşirdir bununla, orada yardım istesen daha iyi o... Mesaja git »
la niye yanlış yazıyon, düzeltmeyi görene kadar cümleyi çözmeye çalıştım... Mesaja git »
http://img.donanimhaber.com/images/m-block.png... Mesaja git »
bana go to kullanmak isteme sebebini söyle alternatif söyleyeyim. mevcut yapıda hiç gereği olmayan bir şey.... Mesaja git »
http://www2.webaslan.com/futbol/cilgin-abdli-konustuSXHBQ59106SXQ Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla G.Saraylı taraftarların büyük ilgisini çeke... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: Gebze//
ama çizilmez değil :D[/quote]
çizilmez olması panelin üzerindeki camın özelliği. telefon yere düştü ve ekranın üz... Mesaja git »
tamam ben de gelmesini istemiyorum ama çöp oyuncu falan değil; takımımızdaki bütün kanat oyuncularını cebinden çıkarır. gelse bugün karşı çıkan çoğu k... Mesaja git »
herşey para değil, arada bir bu kupayı almak gerek. iki kulvarda mücadele etmek için geniş bir kadro kuruyoruz ama bu sefer de yekta, hakan, sabr... Mesaja git »
gitsin galatasaray üniversitesi'nde yüksek lisans doktora yapsın 2020 yılına kadar gitmez askere. o zamana kadar ya tamamen kalkar ya da süresi iyic... Mesaja git »
http://i50.tinypic.com/xgi42r.gif yüz ifadesini buna benzeten bir ben mi varım... Mesaja git »
iktidarını icraat yapmak yerine düşmanlık üzerine kuran insanlar için gayet mantıklı bir düşünce; bunu ekranlarda söylemek ise beyin tarafından terked... Mesaja git »
mobilim, konuya girerken konu sahibini doğru tahmin etmek güzel bir duygu... Mesaja git »
Çöp oyuncu! Gelmezse problem yok, gelirse totem olsun... Mesaja git »
buzlu fantezi, iyi fikir. şimdi bu küveti sütle doldurup buzlu badem fantezisi de yapıyordur... Mesaja git »
Konuya gelirsek, öncelikle hangi veri tabanını kullanacaksan ona ait driver'ı projeye eklemelisin. google'dan kullanacağın veri tabanının... Mesaja git »
@bestanealtcizgi, extends, implements gibi kavramların bununla alakası olmadığını biliyorum ama bunlar temel bilgi düzeyini belli eder. bence bu kad... Mesaja git »
dediğin doğru ama burada lazım olan şey sadece bağlantı için bir class yazıp bunun içindeki ilgili metotları kullanmak. select, update ve delete sorgu... Mesaja git »
ben javaDB kendim hiç kullanmadım, sadece internetten indirdiğim örnek uygulamalar onun üzerinde çalıştığı için kullandım. istediğin veri tabanına sor... Mesaja git »
database ile ilgili bilgim yok derken, sorgu çekmeyi mi bilmiyorsun yoksa java'yla bağlantı yapmayı mı?... Mesaja git »
Benim xperia arc'da 1 gb dahili hafıza var ve kullanıcıya 300 küsür mb bırakılmış. yani sistem dosyaları 600 mb civarı yer kaplıyor. tamam aradaki sev... Mesaja git »
telefonun bataryası değişebilse de ihtiyaç halinde 3500mah batarya takılsa hem daha kibar hem daha uzun ömürlü olmaz mı?... Mesaja git »
zenbook'ların malzeme kalitesiyle gelir ve samsung ativ smart pc'deki bazı tasarım hataları bunda olmazsa ortaya harika bir cihaz çıkar [:'(]... Mesaja git »
bu açıklamayı dün fenerbahçe kulübü yapıp o muzla beslenen yaratığa tribün yasağı verselerdi olay kapanırdı zaten. şu anki konumda ünal aysal'ın bu aç... Mesaja git »
linke basıyoruz daha fazlası için başka bir linke basıyoruz sonra kaynak için bir daha linke basıyoruz http://www.arsenal.com/news/news-archive/e... Mesaja git »
volkan: kasığım ağırıyordu sahaya inen taraftar: düğün davetiyesi dağıtıyordum meireless: Dünyanın her yerinde o hareket 'Okey' anlamına gelir -ha... Mesaja git »
Ben de bir tek bunu anladım söylenti olmuştu, kesin mi arsenal'le oynayacağımız?... Mesaja git »
bu bölümde futbol konuşulması gayet normal, diğer konular için konu dışı daha uygun. ben 1-2 senedir gündemle neredeyse hiç ilgilenmiyorum. günde... Mesaja git »
iyi ki çizgiyi geçmemiş yoksa kural hatasından maç tekrarı olabilirdi. bu rezilliğe bir daha katlanılmaz.... Mesaja git »
kaç yıl oldu akıllı telefonlar hayatımıza gireli, üreticiler daha iyi teknoloji kullanarak enerji verimliliği artırmak yerine performans uğruna olayı ... Mesaja git »
bu eskiden de agresifti ama böyle değildi, ne olduysa artık... Mesaja git »
bazen öyle anlar vardır masum da olsan açıklayamazsın. fıkrayı biliyorsunuzdur, bir mobilya ustası yatak odasının dolabında evin beyi tarafında... Mesaja git »