Bu jagpnzr IV ne igrenc bir aractir . Stug tan sonra resmen katliam Topu delmez etmez allah sabir versin su son topu alana kadar ama nette onun da p... Mesaja git »
Sorunsuz kullanilan daha sonra da upgrade yuzunden bosa cikan eski psum satılıktır kutusu falan mevcuttur hicbir sorunu yoktur Resim Is... Mesaja git »
ISlemci 3570k Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Urunun 16.07.2013 e kadar garantisi vardir. Anakartin kutusu aparatlari cdsi kitapciklari kablolari herseyi mecvuttur. Oc yapilmamis cok temiz kul... Mesaja git »
07/05/2012 Tarihinde sanalmarketimden almis oldugum anakart satiliktir Kart temiz ve cok az kullanilmistir Is yogunlugu nedeniyle haftada 10-15 s... Mesaja git »
http://img683.imageshack.us/img683/5950/wot3.gif Selam, World of Tanks, ana konuyu kesinlikle hak ettiğine inandığım oyunlardan birisi. Si... Mesaja git »
Hetzer'e gectim ama resmen omur torpusu savasa girene ya savas bitiyor ya da etrafini sarip bitiyorlar... Mesaja git »
bir de beyler millet artilary falan cagiriyor o nasil oluyor... Mesaja git »
eee biraz mantik hatasi yok mu adam bana top atiyor ben ona ates ediyorum birden gorunmez oluyorum ben goruyorum sonucta... Mesaja git »
peki usta birsey soracagim benim suanki tank full upgrade silah zirh radyo falan catismanin ortasinda uzakta combata girdigim tank birden gorunm... Mesaja git »
Ben bu isi anlamadim adamlar bir vuruyor direkt hareketsiz kaliyorum ben heriflerin paletlere vuruyorum vuruyorum adamlar utanmasa daha da hizlaniyor... Mesaja git »
Suan vk 20.01d diye bir tankim var evlere senlik bir de ustune noobluk eklenince vay halime :(... Mesaja git »
komutan kulesi ? Benim icin oralar utopya :D... Mesaja git »
Yukarda belirttigim kasayi satiyorum Tek psu modelidir kasa siyahtir Kasa temiz kullanilmis olup tum aparatlari mevcuttur . Belirgin veya derin bi... Mesaja git »
ben 3. level bir alman tanki aldim ama yani kimseye vuramiyorum ki silah upgrade en yuksekte ve cok rahat oluyorum... Mesaja git »
Bu arada beyler rakipler benim tankimin levelina gore cıkıyor degil mi yani benim hesap olarak levelim yok... Mesaja git »
ben statik model yapan birisiyim ve alman tanklarini cok sevdigim icin sectim :D Belki mantigim yanlis ama sonucta sevdigim seyle oynamak istiyoru... Mesaja git »
ben oyuna daha dun basladim ama cok acemiyim alman gidiyorum hangi tanklari onerirsiniz acaba... Mesaja git »
ustad otur bir yerden 3 gb falan bir dosya bul filim falan fark etmez telefona kopyalamaya calis... Mesaja git »
senin mantigi anlamadim ustad yani diyorsun kullanilabilir alan yanlis gozukuyor ama cubuk dogru peki sana derim ki o zaman ya cubuk yanlis ise ... Mesaja git »
arkadasim o cubugu bosver kullanilabilir ne kadar ona bak 1.5 gb diyor... Mesaja git »
arkadasim normalde kullaniliyor gozukuyor ama ozellikler ile baktiginda 1.5 gb falan gozukuyor bence komple fabrika ayarlarina donup bak eger bask... Mesaja git »
arkadasim senin telefonda ciddi bir sorun var bir kere herseyi topladiginda bos alanin az cikiyor bilgisayara bagla ve dosyalarin boyutlarina b... Mesaja git »
arkadasim her telefonun + sı ve - leri var ben telefondan memnunum ve nerdeyse 7 aydir kullaniyorum suan bana sorsan alir misin suan yapacagim s... Mesaja git »
arkadasim ben anlatamadim galiba :) zaten izlemede bir sorun yok . kendi koydugunuz video izlenmiyor cunku facebook uygulamasi gostermiyor yani ... Mesaja git »
ustad soyle soyleyeyim link olarak konan video izleniyor dosya olarak yuklenilen video izlenmiyor ama o da facebook aplikasyonu yuzunden eger ba... Mesaja git »
birkere ben pek oyle utopik seyler beklemiyorum ornek 3 gb ram olmaz cunku gerek yok tahminen ram bir sonraki note'a kadar yani note 4 e kadar ayn... Mesaja git »
lansmani tahminen yaz sonu eylul gibi yapilir Ulkemizde de kasim sonu aralik basi gibi satilsa cikar... Mesaja git »
10 numara olmus kac zamandir anlatmaya calistigim seyi siz de anlatmissiniz ama iste simdi fanatikler bunu yanlis anliyor... Mesaja git »
arkadasim kapatmayacaksin zaten :) uygulamada cikmak icin secenek varsa ordan veya geri tusuna bastiginda cikayim mi diye soruyorsa o kadar yoks... Mesaja git »
cunku basitce siz onu kapattiginiz zaman artiklari kaliyor ve ortada program olmadigi icin o artiklar islem yapmaya devam ediyor diyeyim ... Mesaja git »
Beyler uzun suredir android kullaniyorum ama s4 sahibi degilim 1000 kere yazildi soylendi ios teki gibi uygulama yoneticisinden kapatmayin programla... Mesaja git »
Beyler bizim bir arkadas dun yolda telefonu dusurmus Telefonu kılıfsız kullaniyormus ve tasin sivri bir bolumune dusmus kapak hafif delindi diyelim... Mesaja git »
arkadasim bir de pil detaylarini koyar misin hangi uygulama ne yemis surelini de yazarsan iyi olur... Mesaja git »