Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
- Bir Dost -
Uzaklaştırılmış!Cezasının bitmesine Sınırsız kaldı.
Gerçek Ad 
KonumBurdur
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 27 Kasım 2006
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 7 yıl önce, 15:34
Son giriş tarihi: 7 yıl önce, 15:36
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:34)
Orjinalden alıntı: aSSembLy Birazdan Bir yolculuga çıkacaksın ve bunu isteyerek yapacaksın :cg Yanım boş. Gerçeklerden kimse korkmasın.... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:32)
Orjinalden alıntı: - Bir Dost - Bu konuya cevap yazmayan her isimden şüphelenin... İşte onlar gerçek mahkumlardır. Az laf çok iş. Bi... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:29)
Bu konuya cevap yazmayan her isimden şüphelenin... İşte onlar gerçek mahkumlardır. Az laf çok iş. Bizim iş vaktimiz sizin bo vaktiniz olab... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:26)
Orjinalden alıntı: appiah_haktan çook büyük konuşan fake Ben büyük konuşmam. Ben görev adamıyım. Orjinalden alıntı: appiah_haktan hadi... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:23)
Orjinalden alıntı: ChuKu kim oldugnu ve amacını tahmin edebiliorum dicektim ama... su ilişkiler su yüzüne falan deyince kafam karıstı http://w... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:19)
Orjinalden alıntı: redhotrider niye sen uçan kuş musun? Kuşu muşu boş verelim şimdi. Gün doğmadan neler doğacak. http://www.halilmer... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:16)
Orjinalden alıntı: redhotrider psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum! Şok açıklamalardan sonra bana hak vereceksiniz. Şapka çıkartac... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:12)
Orjinalden alıntı: redhotrider allah sonumuzu hayretsin Şu an yüreği kıpır kıpır olanları tahmin edebiliyorum. Onlar kendilerini biliyorlar... ... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:10)
Orjinalden alıntı: eDDiè cok gereksiz bir fakesin En az senin kadar gerçeğim. Şaka yapmıyorum. Bekleyin...... Mesaja git »
: Şok açıklamalarım olacak Gereksizler... başlıklı konuya yorum yazdı (7 yıl önce, 15:08)
Bu üyeliğim kilitlenmesin. Belgeleri buraya koyduktan sonra naparsanız yapın... Temiz bir forum temiz yarınlar için. Taşın altına siz de elin... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063