104000 euro luk iş resmi. Bazı arkdaşların beğemediği 750 hp Volvo kullanıyorum. http://www.pixentral.com/pics/1XU03Lue6KWOLT0llc574ZSfTHwOT.png ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^ Orijinalden alıntı: showstopper41 Öncelikle rami 4GB yapman lazım ki oyunlarda rahat edesin. İşlemci çift... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: seleci1905 Aynı şey benimde başıma geldi. Bilgisayarım bir anda yeniden başladı ve oyuna girerken herşey sıfırlanmıştı. 4 ad... Mesaja git »
104000 euro luk iş. Bazı arkadaşların beğenmediği 750 hp Volvo kullanıyorum 50000 km dir. http://s8.postimage.org/w4t6s30ub/ets2_00004.jpg... Mesaja git »
Öncelikle rami 4GB yapman lazım ki oyunlarda rahat edesin. İşlemci çift çekirdekli olduğu için HD6850 den ötesine para vermeye gerek yok. Güç kaynağı ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Deniztns Düşmeyin şu legal tefecilerin ağına NO BANKA KREDİSİ NO KREDİ KARTI NOTHING! 35 gün içinde senden faiz olara... Mesaja git »
Sentetik testlerde bile 1333 ile 2666 arasındaki fark böyle az ise harici ekran kartı kullanırken oyunlardaki fark ortalama %10 civarı olur.... Mesaja git »
550W ocz fatal1ty ben de kullanmıştım ve sorun yaşamadım. Modüler olması, kablo saklma kılfı ile gelmesi diğer 500-600 W lık güç kaynaklarına göre en ... Mesaja git »
Kaldığım levelden devam etmeyi başarabildim. Level 17 elle save ettiğim yani içine belgelerim \Euro Truck Simulator 2\profile\\save\1 içindeki dosyal... Mesaja git »
Level 17 de kopyalamıştım save dosyalarını. Eğer olmayacak gibiyse ondan devam ederim. Autosave ve kendi save dosyam bile gözüküyor profil klasörümde ... Mesaja git »
Oyun oynarken elektrik kesintisi oldu. Bilgisayarı tekrar açtığımda Level 25 lik profilim hiç gözükmüyor ve yeni profil açmamı istiyor. Profile ait ... Mesaja git »
Oyun oynarken elektrik kesildi, ETS 2 profilimi açamıyorum. C./ Documents deli Euro Truck Simulator 2 de oyunun belgeleri duruyor ama oyuna girince ye... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses Orijinalden alıntı: showstopper41 Çok ilginç bir mod soracam. Volvo'da 6x4 çekici ye upgrade yapınc... Mesaja git »
Çok ilginç bir mod soracam. Volvo'da 6x4 çekici ye upgrade yapınca depo 800+600 den 800+200 e küçüldü. Bende 6x4 e geçmekten vazgeçtim. Depo küçülmede... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: M@U Orijinalden alıntı: cianni Orijinalden alıntı: M@U Bir de bu kartla 3 oyun geleceğini düşünürsek, GTX660 TI zat... Mesaja git »
CPU voltajı 1,4V civarılarına kadar olacak şekilde işlemci en yüksek hangi frekansta stabil kalırsa o hızda bırak bence. 1,5V ile zorlamanın pek anlam... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ReChargedZ Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg Orijinalden alıntı: showstopper41 Bence Need for Speed serisinin en güz... Mesaja git »
Aynı sorun bende de var. 505 Mb ve 265 Mb lık updateleri yapıyor her sefer... Mesaja git »
Oyunu biraz oynadım. Bence Önceki WRC'lerden daha başarılı. Her sınıf aracın değişik sürüş dinamiği var. Özellike 2 çeker bir araçtan 4 çeker bir arac... Mesaja git »
Need for Speed 4: High Stakes (1999). Otomobil yarışı oyunlarında ilk defa hasar alma bu oyunda gelmiştir. Kalelerde, şelalelerde, çöllerde geçen tür... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bocekgrafik Orijinalden alıntı: showstopper41 DH forumda anlık mesajlaşma olsa nasıl olur? Forum çöker. Çünkü 2... Mesaja git »
Bence Need for Speed serisinin en güzel oyunu olan NFS 4: High Stakes in 2. oyunu gelse çok güzel olurdu. Hometown'daki köşe (genelde ilk yarışta 180 ... Mesaja git »
Arkadaşlar oyunu bir kaç sene önce denedim. Level 10 dan sonra ilerlemek için para ödemek gerekiyordu. Şimdi bu durum devam ediyor mu? Para ödemeden... Mesaja git »
500 TL altında fiyatını hakeden bir nvidia kart gelmeyecek. HD7850 nin biraz gerisinde olur 350TL falan olur diye hayal ediyorduk. Para kıyıp ya HD785... Mesaja git »
Stock soğutucu ile o sıcaklıklar normal. Ayırca günlük kullanımda hiç bir uygulama ve oyunda sıcaklıklar prime95 kadar olmaz.... Mesaja git »
Açılmanın olumlu geçitğini varsayalım. Bundan sonra çok kendine güveniyor gibi olma, çok aşırı heyecanlı gibi de olma. Kendin gibi doğal ol. Kıyafet t... Mesaja git »
Arkadaşlar DH forumda sağ/sol alt köşeden bir arayüz açılsa ve buraya eklediğimiz kullanıcılarla googletalk gibi browser üzerinden anlık mesajlaşma ya... Mesaja git »
Monitör: Packard Bell 17" 1280*1024 Kare Parlak VGA çıkışlı SATILDI ekranda 5 cm çizik var, çalışıyor 50TL kran Kartı: Gigabyte 8800GT 512 Mb... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: certy Orijinalden alıntı: showstopper41 9800GT yi ben kullanıyorum. Kartın en çok zorlandığı oyunu söyleyeyim: Battlef... Mesaja git »
9800GT yi ben kullanıyorum. Kartın en çok zorlandığı oyunu söyleyeyim: Battlefield 3 te çok zorlandı 15-20 fps veriyor. Need for Speed the Run da zorl... Mesaja git »
9800GT bende var. Battlefield 3 Single Player'da orta-düşük ayarlarda 15-20 fps ile bitirdim. GTX465 ile sorun yaşayan arkadaş. Sürücüyü kaldır... Mesaja git »
1987 doğumlu olmama rağmen 80li yıllarda 25 yaşında olmayı çok isterdim. Klübe ben de üye olayım. Belki DHciler olarak toplanıp 80s party gibi bişey d... Mesaja git »
Bendeki phenom II x2 555 i 4 çekirdek açıkken 3875 MHz e kadar çıkarabilmiştim ama 1,5V istiyordu, yani 3,6 GHz lerden sonrası voltaj da pek işte yara... Mesaja git »
Intel Ivy Bridge tasarımda bir dolaplar çevirerek işlemcinin 22nm olmasın karşın daha fazla ısınması ve Sandy Bridge e göre daha zor overclock olması... Mesaja git »
760G ye AM3+ işlemci desteğini sunan AMD 9xx serisi çipsetleri de hemen rafa kaldırmıyor, güzel. Gömlek değiştirir gibi çipset/soket değiştiren intele... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: El Mukteda die size artıyor, transistör sayısı artıyor, tdp artıyor sabit kalan tek şey ise şu; http://www.legitreviews... Mesaja git »