Arkadaşlar yeni bilgisayar alıcağım için PS Vitamı satılığa çıkarıyorum. Alette tek bir kılcal çizik bile yoktur. Alet kutulu faturalı herşeyi tam ve ... Mesaja git »
Teşekkürler hocam yorumunuz için işlemcisi t6*** serisidir bu arada.... Mesaja git »
Başlıkta okuduğunuz gibi geçenlerde aldığım wiiyi bana göre olmadığı için satmak istiyorum. Aletin yanında 2 controller + 2 nunchuk + wii zapper + wii... Mesaja git »
Arkadaşlar Acer 6935G bilgisayarımı satmak istiyorum. Yeni laptop alacağım için satmak istiyorum. Aletin bir iki küçük sorunu var onları yazıym önceli... Mesaja git »
Başlıkta okuduğunuz gibi geçenlerde aldığım wiiyi bana göre olmadığı için satmak istiyorum. Aletin yanında 2 controller + 2 nunchuk + wii zapper + wii... Mesaja git »
Nintendo wii arıyorum. Softmodlu olması lazım. Yanında hard disk olursa güzel olur olmazsa da tekliflerinizi bekliyorum. Sistem Notu : Bu ilan her tür... Mesaja git »
Forumumuz uyelerine ozel Turkiye Riot ekibinin katkisi ile bir anket ve mini turnuva sonucunda Champion Kodlari, Teemo Sapkalari ve League Of Legends ... Mesaja git »
Fat kasa için olan 20gb hard diskimi satıyorum. Fiyatı uygun tutmaya çalışıyorum. Fiyatı 25 TLdirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Aradığımı yazdım arkadaşlar. Yalnız CFWli olmalı ya da en azından atılabilir olmalı. Tekliflerinizi bekliyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma a... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi beyaz ipod touch 4g aramaktayım. Hafızası çok önemli değil tüm modelleri olabilir. Yalnız aradığım şey sorunsuz al... Mesaja git »
Xbox 360ın orjinal 20 gb hard diski= 40 lira Çevirici= 20 lira Ntsc Xbox 360 adaptörü= 10 liraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi yakınlarda 3k görmüş xbox360 ımı satıyorum. Fiyatlar 20 gb harddisk=40 lira Xbox360 kasa=45 lira Çevir... Mesaja git »
Başlıkta da okumuş olduğunuz xbox 360ımı satıyorum. Daha bugün gördü 3K hatasını(yani hatayı gördükten sonra bir daha açmadım). Temiz kullanılmış bir ... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz siyah renkli nintendo ds lite'ımı satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur. Orjinal Guitar hero Decades oyunu + aparatı ve yine ... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz siyah renkli nintendo ds lite'ımı satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur. Orjinal Guitar hero Decades oyunu + aparatı ve yine ... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz siyah renkli nintendo ds lite'ımı satıyorum. Dokunmatik ekranında kullanıma bağlı çizikler vardır. Hiçbir sorunu yoktur... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz siyah renkli nintendo ds lite'ımı satıyorum. Dokunmatik ekranında kullanıma bağlı çizikler vardır. Hiçbir sorunu yoktur... Mesaja git »
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz bu iki cihazdan birisini arıyorum. Çatlak olmaması, home tuşunun sorunsuz olması ve en önemlisi ön yüzünün temiz olm... Mesaja git »
Arkadaşlar temiz iphone 3gs 16gb ya da 32gb arıyorum. Beyaz olması ve temiz olması şarttır. Hemen irtibata geçerseniz sevinirim.(çılgın fiyat çekicekl... Mesaja git »
Dostum o alev değil bildiğin ışık Elinde yanan ışık var ya onu yapmanızı sağlıycak zımbırtıları satıyorum. Hatta benim satıcağım alev rengi değil çok... Mesaja git »
Örneği için şu vidyoya bakabilirsiniz; Kızları etkilemek için bulunmaz fırsat Fiyatı 85 lira. İsteyenler pmle ulaşabilirler.Sistem Notu : Bu ... Mesaja git »
Beyler ben de arka tarafı açtım aletin(acer 6935) fakat şöyle bir sorun oldu. Fanın anakartla olan vidası aşırı sıkı. Tüm gücümle baya bir uğraşmama r... Mesaja git »
Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi 22" civarında bir lcd almayı düşünüyorum. Kullanacağım 2 yer olacak; biri xbox 360ımı bağlamayı bir de nor... Mesaja git »
Bu konu niye bu kadar aşağıda kaldı gençler ya... Mesaja git »