Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
Atilpa
Gerçek Ad 
KonumAnkara
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 19 Mayıs 2006
2. el mesaj sayısı: 64
Son mesaj tarihi: 4 ay önce, 12:42
Son giriş tarihi: 4 gün önce, 18:45
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları8
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
SONY PS VITA OYUN TAKAS GRUBU-TÜM TÜRKİYE başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 12:42)
Merhaba arkadaşlar Disgaea 3 arıyorum. Nakit ya da Fifa 13, MGS:HD Collectionla takas edebilirim... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 11:04)
Orijinalden alıntı: yuyamasan windows update in acıksa sayet yeni topladıgın ıcın eger yapmadıysan kendisi belirli aralıklarla update yapar b... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 00:52)
Orijinalden alıntı: #NexUs bana ekran kartından kaynaklı gibi geldi Ekran kartından kaynaklı derken hocam?... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 23:00)
Bu arada badninja arkadaşın uyarısıyla hdd'de bad sector taraması da yaptım hard disk gayet sağlıklı durumda çıktı... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 21:40)
Bi de mouse cursorında ufak laglar oluyor ondan bahsetmeyi unutmuşum arkadaşlar. Oyun yavaşlamaya başladığı anlarda ve bazen normal internette gezinir... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 21:27)
Evet hocam vatandan toplamıştım pcyi. Fabrikasyon hatası olsa normal çalışırken de mavi ekran vb. sorunlar çıkarması lazım değil mi?... Mesaja git »
Yeni topladığım pcde ilginç sorun konusunu başlattı (4 ay önce, 20:52)
Arkadaşlar geçen pazar günü yeni bir pc topladım. Pcnin parçalarını yazayım öncelikle; Fx x8 8120 Soket AM3+ 3.1GHz 16MB Cache 32nm 8 çekirdekli ... Mesaja git »
Yarın bu sistemi almayı planlıyorum tavsiyeler? başlıklı konuya yorum yazdı (4 ay önce, 18:01)
Bütçem aşağı yukarı bu civarlarda fazla üstüne çıkamam. O yüzden sanırım işlemciyi düşürmeliyim? Fakat onun yerine ekran kartı mı anakartı mı değiştir... Mesaja git »
Yarın bu sistemi almayı planlıyorum tavsiyeler? konusunu başlattı (4 ay önce, 15:01)
http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-m5a78l-le-m5a78l-le-amd-760gsb710-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55470 http://w... Mesaja git »
Arkadaşlar yeni bilgisayar alıcağım için PS Vitamı satılığa çıkarıyorum. Alette tek bir kılcal çizik bile yoktur. Alet kutulu faturalı herşeyi tam ve ... Mesaja git »
Arkadaşları

berdush

mc.kork

ToffieBoi

SAVIAR

JaSoN_

PєntaxiaN

Underoath777

naciye irem
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Hakkında
E9E239149C69482F9C76EEFB797D7E63.jpg

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.109