durduk yere görüntü gitti bende kablonun kırıldıgını düşündüm ve dvı dan kullanmaya başladım dplay kablo bulamadıgım içinde üstüne düşmedim... Mesaja git »
banada aynısı oldu display port kablo bulamadıgım için dvı kullanıyorum hem kalın giriş yeride çok kaba hdmı yada dplay kablo estetik ve güzel ayrıc... Mesaja git »
geçmiş olsun umarım verilerinizi kurtarırsınız... Mesaja git »
ekran kartınızda display port varsa onu kullanmanız bence iyi bir secim olur bu cıkış yoksa dvi kullanmanız gerekli zaten ikiside dijital cıkış oldu... Mesaja git »
ben halen q9550 kullanıyorum oc ile 3,77 de calışıyor bir ekran kartım kötü onuda gtx 670ile değiştirirsem beni birazdaha götürür diye düşünüyorum o... Mesaja git »
günaydın bu progamı kurup calıştırman yeterli https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics... Mesaja git »
bence bu piller gercek degerini vermiyorlar onlar hiç bulaşma derim konu sahibinin önerdiği pillere bak derim ben varta professionel accu 2700ma kul... Mesaja git »
ilanınızı baltalamak değil amacım ama ben 2 adet aldım farklı satıcılardan faturalı ve garantili ikisinide 450tl den aldım satan arkadaşlarada ayrıca ... Mesaja git »
bende beklemedeyim bir an önce cıksada yüklesek artık... Mesaja git »
benim gönderdiğim uzun idi kısasını gönderdiler şimdi elimde iki tane var biri uzun biri kısa birde kargo ne kadar tuttu ve nasıl gönderdiniz ben p... Mesaja git »
günaydın aynısı demişsinizde kısamıydu uzunmuydu onu merak ettim... Mesaja git »
iyi günler monitörünüz hayırlı olsun usb porlarını kullanmanız için kasa ile monitör arasında bir baglantı olmalı ve kutusundan cıkmış olması lazım ... Mesaja git »
iyi geceler gönderdiğiniz flash bellek uzunmuydu kısamıydı ? gelen flash bellek sanırsam kısa olanı ben gecen carşamba 3,5" harddsiki 20 tl hollanda... Mesaja git »
http://tr.wikipedia.org/wiki/Zener_diyot burdan bakabilirsin arkadaşım... Mesaja git »
adabo reader kullanıyorsunuz sanırım bende de aynı sıkıntı oldugu için kingsoft office kurdum şimdilik bir sorun yok... Mesaja git »
240gb flash bellek mi marka model bide fotograf eklersen sevinirim merak ettim acıkcası daha yeni yeni cıktı yüksek kapasiteli olanlar corsairin sites... Mesaja git »
benden önce hemen konuya düşer zaten merak etme ;)... Mesaja git »
bende beklemedeyim hergün sammobile sitesini kontrol ediyorum ama yok :(... Mesaja git »
güzel ;) aracı ilk aldıgımzda arkadaşlarla anterasın karşısındaki boş araziye gittik sürüyoruz işde bir eleman geldi bu işlerle uzun süre ugraştıgı... Mesaja git »
günaydın benim araba bir kaç takla attıktan sonra istop etmeye başladı yarım depo yakıt kaldı onunla da ayar yapana kadar biter arkdaşla akaryakıt ala... Mesaja git »
ben online kgk kullanıyorum bir sıkıntım yok daha önce keysmart marka 2000VA olan interaktiv kgk kullandım elektrlik gitti geldi anlık dalganlamalar... Mesaja git »
internaktiv olan hiçbir kgk tam regüle etmiyor sadece voltaj aralıgını düzenliyor (atıyorum %5-10 arttıgında yada azaldıgında ) bunu sizde çok iyi b... Mesaja git »
arkadaşım güzel söylüyorsunda o zaman adam gitsin online kgk alsın mesela bunu indirimli hali 474tl hem cosfisin 0,8 oldugu için 800W olacak buda bi... Mesaja git »
3 ayrı cıhaza gerek yok kgk ları zaten regüle ediyor ama online olanlar kadar değil örnek olarak interaktiv kgk da anlık enerji dalgalanmalarında pc... Mesaja git »
anakart modelini verirseniz daha dogru bir bilgi verebiliriz... Mesaja git »
benim kgk artık piyasada yok yeni versiyonu var yeni verisyonda 6 adet akü var benim kullandıgımda 8 adet akü var kgk sadece odamı beslemekte ilk zama... Mesaja git »
almışken 1500VA olanı almanız daha iyi olur düşüncesindeyim... Mesaja git »
o sadece regülatör elektrik kesildiği an pc de kapanır sizin kgk ihtiyacınız var regülatöre değil... Mesaja git »
benim kgk cosfisi 0,7 oda 2100w yapıyor interaktif olanlarda 0,6 idi 1000VA olanlarında 600w yapar senin sistemi calıştırmaya yetermi muhtemelen yet... Mesaja git »
apc kaliteli bir kgk dır ama pahalıdır ben tunçmatik kullanıyorum eger bütçeniz uygunsa online olanı alın derim sadece pcyi baglamakla kalmaz kombiy... Mesaja git »
Günaydın kgk alırken pcnizin gücüne göre secim yapılır ben sizin pc nizi özelliklerini bilmiyorum gk kaç w monitör kaç inç, ben tunçmatik 3kva online... Mesaja git »
günaydın ataba 998 uzun zamandır kullandım ve işyerinde de kullanmaktayım bir sıkıntı görmedim bugüne kadar iş yerinde de 40 küsür şarjlı pil var siz ... Mesaja git »
hocam hoşgeldiniz bende ata 998 şarj aleti var 20ye yakın varta 2700ma pil var sizin met ettiğiniz şarj aletinide aldım konnoc kcr0628 piyasada bul... Mesaja git »
iyi akşamlar arkadaşlar film dizi arşivi yaptıgım için sistemimde takılan harddiskler yetmemeye başladı o yüzden sistemimde takılı olan 4*1,5tb hddle... Mesaja git »
ptt kargo 5e kadar acık sanırsam umarım kargoya hemen verirsiniz... Mesaja git »
ben 3,5" harddiski 20tl cıvarı bir ücretle gönderdim sizinki daha ucuza olur. tahminen 15tl kadar tutar... Mesaja git »
bilgisayarda takacak yer kalmadı usb desen 2,0dan bir halt olmuyor en az 10 sata portu ve tüm usbleri 3,0 olan bir anakarta ihtiyacım var benim ... Mesaja git »
benden alıntı olarak yapmışsınız ama bendeki ataba 998 oda dijital ekranlı ve pilleri tek tek şarj edebiliyor sadece AA/AAA destegi var... Mesaja git »
sistem değişmiş önceden anında idi hemen rma acılıyor ve sizin göndereceğiniz adres bigisi veriliyordu ben son aşamaya gelmedim umarım kısa zamanda ... Mesaja git »