Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
dersimo62
Gerçek Admetin can
Fotoğraflar Tümünü Gör
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 28 Mart 2012
2. el mesaj sayısı: 2
Son mesaj tarihi: bir ay önce, 00:01
Son giriş tarihi: 3 gün önce, 19:18
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
bu muydu yani 11 tl... Mesaja git »
Office 2013 kurmakta hata başlıklı konuyu favorilerine ekledi (2 ay önce, 22:07)
Arkadaşlar öncelikle şunu söylmem gerekiyor gerçekten maddi durumum yok orjinal alamıyorum ve ödevim var bazı özelliklerini kullanmam lazım word ün a... Mesaja git »
Office 2013 kurmakta hata konusunu başlattı (2 ay önce, 22:07)
Arkadaşlar öncelikle şunu söylmem gerekiyor gerçekten maddi durumum yok orjinal alamıyorum ve ödevim var bazı özelliklerini kullanmam lazım word ün a... Mesaja git »
MONSTER Notebook başlıklı konuyu favorilerine ekledi (2 ay önce, 21:11)
Merhaba Eğer bu şirketten alışveriş yapmayı düşünüyosanız.Size büyük bir fiyaskodan ibaret olduğunu söylemek isterim. 04.11.2012 Verdiğim notebook... Mesaja git »
MONSTER Notebook konusunu başlattı (2 ay önce, 21:11)
Merhaba Eğer bu şirketten alışveriş yapmayı düşünüyosanız.Size büyük bir fiyaskodan ibaret olduğunu söylemek isterim. 04.11.2012 Verdiğim notebook... Mesaja git »
Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Galatasaray 03.04.2013 başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 23:45)
sene olmuş 2013 hala REAL i göremeyenler var... Mesaja git »
Real Madrid - Galatasaray Skor Tahmin ÖDÜLLÜ başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 19:33)
real madrid 4 (benzema benzema ronaldo ramos) gs 0... Mesaja git »
Real Madrid maçı için Koreografi önerim başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 21:52)
Real Madrid maçı için Koreografi önerim konusunu başlattı (3 ay önce, 13:24)
Aslan iki ayağının üzerinde bir pençesiyle Real madrid logosunu ayağının altına almış diğer eliylede kupaya uzanmış şekilde.... Mesaja git »
Doğu Akdeniz - Reddet (Redhack) başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 01:15)
Acayip beğendim demin belgeseli izledim on numara beş yıldız gerçekten sonundada bu şarkı çaldı . adamlar yapmış be helal olsun bu gün hala redhack i ... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.078