Yiyorsa 10 nm ye insin ama yok önce biraz daha emsinler insanların paralarını ondan sonra..... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: bz9ai
[b]21 aralıkta ttnet binalarına göktaşı düşse ya [:-][/b][/quote]
yinede sanmıyorum bikere sülük gibi yapıştı tadı... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_
ttnet i kötülüyoruz ve onsuz yapamıyoruz. asıl bu dikkat çekmeli diğer şirketler tarafından. bu işe bir el atma... Mesaja git »
ALLAHU AKBARR ALLAHU AKBAAARRRR İnşallah devamıda gelir!! =_=... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: xvolkapx
[quote]Orijinalden alıntı: demo11 Ben bu telefon ve tablet de oyun derdinden PSP Alarak Kurtuldum! Sizde 200 T... Mesaja git »
Ben bu telefon ve tablet de oyun derdinden PSP Alarak Kurtuldum! Sizde 200 TL değerindeki bu sudan ucuz cihazı alarak binlerce TL para vermekten ve ko... Mesaja git »
Ben bu telefon ve tablet de oyun derdinden PSP Alarak Kurtuldum! Sizde 200 TL değerindeki bu sudan ucuz cihazı alarak binlerce TL para vermekten ve ko... Mesaja git »
Müslümanlık Din Resmen çöküş içinde hayvanlara yapılmayan muamele sadece bize değil dünyanın heryerindeki müslümanlara yapılıyor!... Mesaja git »
Resmen koyun muamelesi yapılıyor türkiye vatandaşlarına hayvan muamelesi birde müslüman ülkede yaşıyoruz bırakın artık şu müslümanım ayağını kısaca ha... Mesaja git »
Bence bu kadar izlenmek yetmez tuvalettede izlenmeliyiz!... Mesaja git »
android yada ios tablet yada telefonlarından oyun derdinden psp alıp kurtuldum!... Mesaja git »
gerçekten mükkemmel tek eksiği oyun kıtlığı bunuda aşarsa kusursuz olur.... Mesaja git »
Ben arama motoru ve harita olarak yandex kullanıyorum çok memnunum hiç bir eksiyi yok rusları çok severim kullanmamın bir nedeni de bu.... Mesaja git »
TAMM tekel hem sütün bozuk hemde müşteriye buluyorsun suçu!!!... Mesaja git »
ben bu sistemimde crysis 2 directx 11 ultra ayarda oynadım crysis 3 dede oynayacaz panik yok ... Mesaja git »
çizik olduğunu bile bile alın sizin gibi yağlı ve keklik müşterileri apple nereden bulsun!... Mesaja git »
resimden başka birşey indiremedikleri için herhalde ondan indirme şeysi olmuştur ... Mesaja git »
daha market de bir tane bile oyun yok bu neyin kafasıdır.... Mesaja git »
inşallah bu konsola oyunlar yağmur gibi gelir çünkü geleceği olan bir birşey... Mesaja git »
daha market de bir tane bile oynanacak oyunu olmayan microsoft acaba bu telefonları olmayan varlıklaramı satmayı düşünüyor yada uzaylılıar falan... Mesaja git »
intel ne zaman bırakacak acaba peşini bu atom çöpünün!... Mesaja git »
bu donanımı destekleyen yada belirli bir standart da kaç tane oyun var cihaz çıksa ne olacak ... Mesaja git »
oyun nerde oyun oyun haberi duymuyoruz hiç hemen atlamayın atari oyunlarından bahsetmiyorum birde saymaya başlamayın şimdi şu oyun bu oyun var diye... Mesaja git »
windows 8 kullanıyorum bunu söyliyimde baştan yoksa sonra kullanmıyorum diye eksi basarlar. windows 8 fazla yenilik getirmiyor metro denilen tablet de... Mesaja git »
Bak bu depolama çözümü olarak gayet cool ve desteklenesi gereken bir düşünce en azından benim gözümü doyurmuş durumda.... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: infom@n
[quote]Orijinalden alıntı: demo11tekel olduğu heryerinden bal gibi akıyor![/quote]Hangi firma tekel değil? Tekelin... Mesaja git »
belgesel kanalı olarak yaban tv var yavan yavan izle izleyebilirsen! ttnet bırak tv falan özüne dön sen ama dönecek özün bile yok.... Mesaja git »
ben bir telefona 1500 tl verecem ve android çöplüğünden flash oyunları oynayacam Oo şimdi saymaya başlarlar oyunları yok bu kadarda bilmem neyde yav o... Mesaja git »
android ucuz ve herşeyi ile adi çünkü herşey bedava android beş para etmez ama apple dan daha çok yenilik beklerdim tekelleşdiği ortada!... Mesaja git »
Oyun performansı nasıl acaba ve birdahaki incelemede oyun performansı test edilecekmi ?... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: DH Misafiri
iOS varken hangi insan Windows kullanır ki?[/quote]
her zaman olduğu gibi bu seferde şaşırtmadım geyik kardeş... Mesaja git »
Bu kelin gözünü para bürümüş biri bu keli durdursun! XD... Mesaja git »