Pil kiralama olmasa elektriklimotomobil her türlu alınır... Mesaja git »
İmac iie foto vb işlemek ne kadar dogru olur bilmiyorum parlaklık güzel ancak o yansımayla nasıl çalışıyorlar anlamıyorum. Baskı işeri macden geçer la... Mesaja git »
Selamlar Modem Docsis 3.0 evet Valla download'da 59.98 bile gordum ancak 2.91'in üstüne upload da cıkamadım henuz, gerci ttnet 0.50 mbit ancak go... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sirjohn78 Selamlar, Dayanamayıp 10 Mb Sınırsızdan 60 Mb 80 GB kotalı tarifeye geçiş yaptım. 1 Ay deneyip tekrar dönec... Mesaja git »
Youtube appledan gelmiyor artik. Google in olusturdugu youtube applicationini yuklemelisiniz marketden... Mesaja git »
Aceleciburak gözün doysun daha nexusu bulamayanlar var..
... Mesaja git »
Cumartesi günü Vatandan 2485 gibi bir fiyata aldım. Açıkcası ışık sızmasını biile bile aldım. Kurulumuda kendm yapmayıp orda denedim ancak ortam ... Mesaja git »
Bende full hd ips in pesindeyim asusun sitesinde hem 1366 hemde 1920 lik secenekler var ancak buraya full hd gelmemis henuz umarim gelir ancak beklice... Mesaja git »
Donanimhaber e yakısmayan gec bir haber olmuş bu ultrabook haberi neredeyse 10 gündur etrafta... Mesaja git »
Gittim baktim acilis hizi falan fena degil genel anlamda fena degil begendim 1640 falandi vatan sogutozunde
Ancak "hizli basarsan" kirilirim diyen... Mesaja git »
Acik soyliyim gozum uzun zamandir asus ux31a r4003 de en uygun 3020 tl civarinda. Ancak gece gece vatandaki 1623 tl lik casperin fiyatini gorunce akl... Mesaja git »
Anakart: X79A-GD65 (8D) Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(O.C.) İşlemci: Core i7 3820 Soket 2011 @3,6 Ram: 32GB(8x4GB) RipjawsZ DDR3 1600MHz P... Mesaja git »
Bluray yedekleme gb başı maliyette dvd ile aynı; harddisklerden ise daha ucuz
Dvd'den avantajı 1 diske yaklaşık 4,5 katı veri sığmaktadır.
Örnek;... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Centauri Orijinalden alıntı: OverClocK1ng Ben ekran olarak 32" LCD TV kullanıyorum. Ekranın neresine bakarsan bak her y... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Pyloge Orijinalden alıntı: Aprowler
Sadece çözünürlüğü için alınmaya değer, ofisimde 1920*1080 kullanıyorum yetmiyor arkadaş.... Mesaja git »
dediğim gibi servis aktif ancak Türkiye yok eylül diyorlar hayırlısı... Mesaja git »
valla bende ofise taşıyıp bilgisayar bagladım sinirden. evdede 40 inc samsungumu kullanmaya basladım 7 inc baya farkediyormus onu anladım.... Mesaja git »
Sadece çözünürlüğü için alınmaya değer, ofisimde 1920*1080 kullanıyorum yetmiyor arkadaş. Pahalımı pahalı doğrudur.
Pyloge için söylüyorum, Ofisteki ... Mesaja git »
Sorun bendede mevcut malezyadan almisti arkadasim burda degistirirlermi acaba... Mesaja git »
Arkadaslar selam siyah yag lekesi gibi bir leke 47 inc sony lcd tv mde mevcut bir andamı oldu yavas yavasmı bilmiyorum servisi arayıp tam olarak arıza... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: -erna-
siz bu ivy bridge leri alın da dh de i7 3820 kullanan tek kullanıcı ben kalayim[sm=biggrinking.gif][/quote]
Bende... Mesaja git »
[quote]Orijinalden alıntı: BrokenCross
[quote]Orijinalden alıntı: Far-Cry Overclock kralı belli, Fx akarrr[sm=bandit.gif][/quote] Overclock kralı ol... Mesaja git »
htc sensation xl kullaniyorum telefonu begenerek aldim severek kullaniyorum
ancak android tabanli telefonlardaki en onemli sorun ram
yuk bindirm... Mesaja git »
Bence süper bazi programlari ayda 2 kere kullansamda lazim oluyor... Boylece upgrade etme ucretindende kurtulucaz ancak uzun vadede 2 bilgisayar icin... Mesaja git »
Arkadaş tam okumadan eksilemeyin ayıp oluyor ... Mesaja git »
Çok üzüldüm HP ye oysaki pavillion serisi gibi! Yıllarca tepe tepe kullandığımız laptoplar üretmişti
450 deil 4 bucuk milyon ceza alsa azdr... Mesaja git »
Locale yada all Locale di sanırım yüklemenizin ardından türkçeleştirebiliyorsunuz şu anda Taiwan çıkışlı ürünümü kullanabiliyorum böyle... Mesaja git »
Tokay ben vatan'dan almadım zaten yurtdışı girişli pasaport kayıtlı aldım. 1520 ye 12 taksitle htc hd2'imde iyi durumda değildi onuda saymış oldular. ... Mesaja git »
Bugün artık dayanamadım ve Htc HD2'imi emekliye ayırarak HTC Sensation XL a geçtim
Şunu anladımki uzun zamandır müzik dinlemiyormuşum, müzik dinleyen... Mesaja git »
İdeos x5 %15 iskontolu hesapladim duzgun okumamışsın... Mesaja git »
199 Dolar Satış Fiyatı
300 Adet dealer fiyatından %15 iskonto aldığını varsayalım ki hiç aldığını sanmıyorum.
Tanesi 169.15 US etti.
Bu kada... Mesaja git »
Valla biran gaza gelip alıyodum ya alsam nolacak rakibinin durumu beni ilgilendirmez ben verdim paraya alacağm hizmete bakarım sorun bana etki edermiy... Mesaja git »
Su archos degerini kimse anlamadı 10 saat olmus haber gireli ilk yorum benden. Gerci ipad 2 lerin fiyat 1200 tl seviyelerine inince tercihler ona kayı... Mesaja git »
Titreşimi engelleyici lenslerin goruntu kalitesi nedense daha kotu oluor tamton da da ayni sorun mevutmus
... Mesaja git »
hadi anakartı aldık da o ram slotları hangi parayla dolacak... Mesaja git »
Youtube olmasin vimeo olsun plus uyelik 50 dolar ve html5 desteği veriyor... Her platformda bütün videolar düzgün açılır ve player üstünde reklam da o... Mesaja git »
Yahoo nun gelirleri düşüyor web based emailda en önde yer almak büyük güç ancak google gibi gelir elde edemedikten sonra bir işe yaramıyor hep derim v... Mesaja git »
Yanlışım yoksa apple zaten microsoft a dava açmıştı işletim sistemi iin ancak kaybetti.. Anlaştılarda mı düştü dava hatırlamıyorum ama her bulduğu yer... Mesaja git »
huso bey 2600k diyorsunuz ok, ancak ben hiç oc yapmayacağım gerçi 2600 ile aradaki rakam farkı önemli değil ama kullanmayacağım bir özellik için almal... Mesaja git »