ümitin ayağına giydiğin ayakkabı mı nedenir hilmicemde spor ayakkabı var , ümitin önde gitmesine şaşmamalı adam işi biliyor.... Mesaja git »
32 kişi bakmış yorum atan yok, modemin arayüzünde hızınız yazıyor ordan bakabilirsiniz... Mesaja git »
önceden ttnetin verdiği modemde @ttnet kısmı değiştirilmiyordu bizde internetten yazılım bulup hallettik çözenler yazılımı paylaşanlar olmuştu, modem ... Mesaja git »
benim şuan 100gb olmuş ve hızım 3mbit düştü, sizde 100gb olunca düşüyormu akk yakalanan varmı?... Mesaja git »
bende güncelledim herhangi bir sorun yaşamadım.... Mesaja git »
supangile çok iyiydi yazın çıkartmıyorlar, sıcakta tatında ekşime oluyor, mesala aldıktan sonra hemen yenmesi lazım eve götüreyim sonra yerim dersen t... Mesaja git »
değişeceği falan yok kurslar talebi attırmak için böyle haberler çıkartır son 3 senedir bilinçli olarak çıkıyor bu haberler sırf evdeki teyzelerde ehl... Mesaja git »
birde parlak plastikmi yoksa nokialardaki gibi mat mı kasası?... Mesaja git »
arka kapakta ve kasada oynama gıcırdama göçme varmı arkdaşlar taş gibi diyebilirmiyiz?... Mesaja git »
vatan satarken satıyorda gidip ürünü değiştirmek yada geri iade etmek istediğinde kalırsın ortada sap gibi... Mesaja git »
hdmı çıkışda olsaydı sıcartın yanında kapardım birtane.... Mesaja git »
41mp pureview yapan böyle bir zoom teknolojiside geliştirir herşey yapar artık nokia önü açık.... Mesaja git »
fotoları fotoğrafcıda bastırmak yerine yükle buna evdekiler baksın o olur... Mesaja git »
hocam istisnalar olur olmaz diye birşey yok.... Mesaja git »
en ucuz seagate vatanda 169tl ye kadar düşüyor bu fiyatının altına düşmez... Mesaja git »
yasa dışı olması hollywood filmlerini etkilemiyor adamlar zaten sinemada istediklerini alıyorlar hatta fazlasızla, hatta korsana bilerek mudahale ed... Mesaja git »
umarım dediğin gibidir son hali böyle olmaz umarım filmin, özellikle legolasın kayarak gelme sahnesi gerçekten çok yapmacık duruyor, two towersı hat... Mesaja git »
4. film gelsin hertürlü izlenir yine buda uzun versionu... Mesaja git »
wetafx in yaptığı efektlerde yapaylık var farkediyormusunuz hobbitte aynı durum var.... Mesaja git »
futbolcularda okadar alıyor gayet normal bence.... Mesaja git »
haarp saldırısı var türkiyeye son olaylardan sonra bastırıyorlar... Mesaja git »
yenimi akıllarına gelmiş neyse buda bir gelişme.... Mesaja git »
ben ilk legolas kayarak geldi orda şok yaşadım yani peterdan bunu beklemezdik bu nedir ya okadar yapmacık animasyonlar gerçekcilik yok ne biçim iş... Mesaja git »
hakkaten legolas bi acayip mavi gözlü renkli boyamışlar, efektlerde ayrıca animasyon yapmacık olduğu çok belli... Mesaja git »
herkez olumsuz yorum yazmış allahım ya almazsın olur biter ne biçim iş.... Mesaja git »
bazı anakartlar 125w işlemci desteklemiyor bunu hesaba katın.... Mesaja git »
küçük ekranda izledğin için farkı anlamıyorsun, büyük en az 55'' tv de izle farkı net göreceksin, bluray iyidir.... Mesaja git »
aynen yapmacık görünüyor sanki painte boyamış gibi zaten legolas ilk kayarak geldi buyuk hayal kırıklığı oldu, neden böyle anlamadım mesala yeni sup... Mesaja git »
ss at hocam senin kıllar fazla gür değil heralde incemi... Mesaja git »
bioblas kötü hocam keşke almasaydın bu piyasanın çin malısı.... Mesaja git »