Duruyor ama satacağım. Bir eklenmeme sebebi de, hani video bittiğinde videonun sonunda başka videoların küçük resimleri oluyor ya. Onlardan birin... Mesaja git »
@Digitaldrop: 3 saat uğraşmana rağmen bir netice alamaman kötü olmuş. @Gerginix: Aynen abi. Bütün mahalle böyle şu an. Genelde anlaşılı... Mesaja git »
Baktım. Bendekinde o pencerede dil sekmesi de var. Rus keyi olduğu için başka dil seçeneği yoktur belki de. @Escape595: Sadece tek kişi... Mesaja git »
Bu mahalle hep böyle sanırım. Komşuların da öyle. Şimdi ne yapacaz peki?... Mesaja git »
Madem öyle. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz peki? Sen nasıl bi yol izlemiştin Umut abi?... Mesaja git »
Ben de artık kavga-dövüş o kutudan binaya kadar fiber döşettirmem lazım heralde. Gerçi onlara sorduğumda, "Kutuya kadar geldiyse, size de gelecektir."... Mesaja git »
Grafiker olduğum için, mesleğimle ilgili monitörler kullandım ekseriyetle. Merak ettiğin marka monitörleri kullanıpta konu açan kişilerden bilgi alabi... Mesaja git »
İmzamdaki FPS Oyunları İçin Monitör Önerileri konusunda Gecikme sürelerini veren siteler başlığı altındaki sitelere bir bak. Orda bulamazsan monitörün... Mesaja git »
Hattımın desteklediği maksimum hız 4 mbitmiş. 100 metre öteme kadar fiber geldi sanırım ama dağıtım kutusundan (santral değil) eve kadar ki kablolar n... Mesaja git »
Birçok kişi gibi sen de ilk sayfadaki öneri listesine bakmadan öneri istedin sanırım. O model, önerilerim arasında yazılı zaten.... Mesaja git »
Bizzat kullanmadım. Oyun monitörlerini, performans test sonuçlarına göre seçiyorum.... Mesaja git »
Konunun tamamını okuman sayfa sayısı arttığı için zor zaten. Konuyu okumaktan kastım, konunun açılış mesajı en azından. Sorduğun monitöre ait test v... Mesaja git »
Evet. @Kartal_vatan: İnput lag testi olupta önerdiğim monitörlerin inceleme linkleri ve incelemelerinde input lag testini de yapan site... Mesaja git »
İnput lag testini görmediğim monitörü oyun için öneremem. Onun incelemesini açan birisi vardı. Ona sor istersen.... Mesaja git »
Bu durumu ben konudaki 14 Mart 2013; 16:51:15 tarihli mesajımda da belirtmiştim ama her nedense değiştirmemişti.... Mesaja git »
İyi Allah'a şükür. Net bağlantımdaki problemler yüzünden bıraktım oynamayı. Belki farketmişsindir. O kadar fazla lag oluyor ki, pingi benden yüksek ol... Mesaja git »
Her mesajında daha da batıyorsun bak. Daha az önce "nedne peygamber hadislierni toplatıp kitap halien getirmedi?" diyen sendin. Henüz âyetler bile b... Mesaja git »
Bir noktada haklısın. Âyetler dışında, kudsi hadis ve sahih hadislerin mutlak doğru olduğu konusunda önyargım var. Aksini düşünemiyorum bile. Çünkü îm... Mesaja git »
Asr-ı saâdet hakkında zerre kadar bilgin olmuş olsaydı, bu lafı demezdin. Çünkü o zamanı bilenler, bırak hadisleri, Kur'ân-ı Kerim'in bile kitap hal... Mesaja git »
Ne iftirası? Dün verdiğin âyet meâli İmam Mihr'e aitti. Yazacak cevap bulamayınca mesajı şikâyet ettin. Şimdi de şecaat arz ederken sirkatini i... Mesaja git »
Bunun önüne geçmenin bir yolu da, insanların îtikatlarını sağlam tutmalarını sağlamaktan geçer. Görüldüğü üzere burda bile bazı kişiler gibiler hadi... Mesaja git »
Unutmazsam, akşam evde bakar yazarım bir daha. Dil seçeneği birtek orda oluyor çünkü. Diğer sekmelere de bakmış mıydın?... Mesaja git »
İşyerinde oyun oynaman, işlerin yapılmasına engel veya gecikmesine sebep olmayacak mı peki?... Mesaja git »
Sen o kenara sıkışan parayya bi hayır işle. İhtiyaç sahibi nice insanlar var malum.... Mesaja git »
Kütüphanedeye girip oyuna sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan da dili değiştir.... Mesaja git »
Alanlar memnun ama ne yapacaksın ki 144 hz monitörü?... Mesaja git »
1- Cevap yazarken ya alıntı yap, ya da cevap butonunu kullan ki mesajını göreyim. Cevap yazmanın usûlü budur. 2- "Rehber olarak Kuran'dan baş... Mesaja git »
Bilemezsin. Monitörün Türkiye distribütörünü arayıp bilgi al bence. Durum böyle böyle. Bu kablonun aynısından lazım bana de. Bi çözüm yolu gösterirler... Mesaja git »
İlk yazdıklarında Penta'yı Çizginin ikna ettiğini yazmışsın ama sonra "Çizgi kartı garanti dışı olarak değerlendirip iade kararı verdi" demişsin. Birş... Mesaja git »
- Önceki bölümün sonunda, Savcı'yı koruyan Vahap için umarım Poyraz onu da öldürmez diyordum ki, öldürmekten beter etti şerefsiz. Sonra da ölmüş zaten... Mesaja git »
Bozulan kablonun aynısından bulman gerekecek anlaşılan.... Mesaja git »
Aynen öyle. Intel'in yaptığı, sömürmenin ötesinde birşey artık. Sadece 1155 soketlere bile çıkardığı çipset sayısı 8. Bu ne ya? Böyle bir saçmalık y... Mesaja git »
Konuyu açan kişi, "Kartın fanı bozulursa ne yaparım?" diye yazmış konu içinde. Vesvese yapıyor yani. Konuyu okumuş olsaydın, fanının bozulmadığını a... Mesaja git »
Az kaldı, akraba çıkacaksınız; hadi bakalım.... Mesaja git »